Ay doğrudur bilmiyorum valla aldım direkKutusu 260 TL sen ücretli almış oldun sanırım. Bir ay dolmadan 2.kutuyu alınca ücretli oluyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay doğrudur bilmiyorum valla aldım direkKutusu 260 TL sen ücretli almış oldun sanırım. Bir ay dolmadan 2.kutuyu alınca ücretli oluyormus
Oo iyi o zamanŞimdi devlet hast ile görüştüm acil de verebilirsiniz dedi kadım doğum acil kısmı
Bende ilk denememde yumurta toplanırken Aralık ayında ilaçlar ve diğer masraflar hariç 45.000 verdim. Ocak ayında zam geldi 75.000 olmuş. Allah isteyen herkese yardım etsinmerv2412 Arkadaş transfere 33 verince şaşırdım
Benim kasımda yumurta toplamaya 25 bin şubatta transfere 15 verdim
Hayırlısı olsun hakkında canımselam kızlar benim bugün 10. günüm kahverengi lekelenmem olmuştu normalde test günüm pazartesi günüydü ama dr test verelim dedi maalesef negatif oldu kan sonucumuz.
ben elendim bi dahaki ayda inşallah
Tüp bebek 75 mii.... Aralığın son haftasi bende 45 ödedim. Şaka gibi fiyatlarBende ilk denememde yumurta toplanırken Aralık ayında ilaçlar ve diğer masraflar hariç 45.000 verdim. Ocak ayında zam geldi 75.000 olmuş. Allah isteyen herkese yardım etsin
Arkadaşım benim dün gece lekelenmem oldu. Hiç yatmadım dinlenmedim. Çünkü dün annem geldi doktor kontrolü vardı. Bugün de çarşıda işlerim vardı. Yarım anneyi tekrar kontrole hastaneye götüreceğim. Anlayacağınız benim yatmaya hiç vaktim olmadıKızlar lekelenme olunca full yattınız mı geçene kadar. Yoksa rutin hayata devam mı
Kuzum kan. Verdim negatif listeye ekleyebilirsin
Kismetiniz uzak degildir insallah. Tez vakitte kavusmanizi diliyorum kizlar . Vazgecmek yokEvet kan 0.100 çıktı
Ben başladım valla yemek de yapıyorum bulaşık da yıkıyorum ama dinlene dinlene yapıyorumKızlarr evde işlere başladınız mı yemek vs yoksa hala yatarak mı geçiyor
Üniversite hastanesinde 71bin ödeyeceğimiz gün zam geldi dediler 83 bin ödedik öyle çok adaletsizlik var ki her yere şikayetimi oluşturdumBende ilk denememde yumurta toplanırken Aralık ayında ilaçlar ve diğer masraflar hariç 45.000 verdim. Ocak ayında zam geldi 75.000 olmuş. Allah isteyen herkese yardım etsin
Ben 2-3 gündür yapıyorum yemeklerimi bulaşık vs.Kızlarr evde işlere başladınız mı yemek vs yoksa hala yatarak mı geçiyor
Ben transfer ertesi gün normal hayatıma geri döndümBen başladım valla yemek de yapıyorum bulaşık da yıkıyorum ama dinlene dinlene yapıyorum
Normalde pazar günü canım ama doktorlar olmadığı için pazartesi gel dedilerHadi inşallah olmuşturr, cumartesimiydi sizin test gününüz
Tşk ederim darısı herkesin başına yarın ikinci testi verecemEh bizimki arasında yine çok uçurum yok ama diğer arkadaşın gerçekten sadece dondurulmuş transfer içinse fazlaymış
İzmir Medical Point benim de hastanem.
Bu arada şimdi gördüm tabloda tebrik ederimmm
O parayı üniye verip rezillik çekeceğinize özelde yapın benceÜniversite hastanesinde 71bin ödeyeceğimiz gün zam geldi dediler 83 bin ödedik öyle çok adaletsizlik var ki her yere şikayetimi oluşturdum
Ya iki saat arayla olucaz ve aynı günlerde öğrenmiş olucaz Allahım inşallah bebeklerimiz bize tutunurEvet 21 şubat saat 2’de
Bende Antalya'da tedavi görüyorum nerde yapıyorsun hayırlı olsun bu aradaBen 5 şubat antalyada transfer oldum 15 bin verdim
Evet adet olmiyacagimizi biliyorum ki insallAllah olmayizds ama hani farklı bı belirti olsa enazindan insan bı nebzede olsa rahatlarZaten ilaçlar kullandığımız için adet olmayanız bu süreçte o yüzden adet ağrılarının da olmaması lazım diye düşünüyorum. Ama tabiki transfer sonrası adet dönemine denk geldiği için ondan o ağrılar oluyordur