Ama biri bana cevap versinSade maden suyu içsem bir şey olur mu
Aile hekimine gebelik testi yaptırmak istediğini söylemen yeterli oluyor canımYa bu kan testini nereyeveriyorsunuz sağlık ocağına falan mı? Muayene olmadan gebelik testi verebiliyor muyuz?
Benimde öyle kasık ağrısı dışında belirtim yokCanım ucuncu gününden itibaren adet sancısı gibi sancım var başkada belirti yokya sende
Asitli içmemeli tavsiye ederim canımAma biri bana cevap versin
Ekliyorum canım hayırlısı olsunBenide ekleyebilir misin canım yaş 28 1 adet 3.gün dondurulmuş embriyo 8 Şubat transfer günüm
Gazlı içecekler yasak ama maden suyunu bilemedim canımAma biri bana cevap versin
Benim aşılamam kötü geçmişti çok canım yanmıştı. O yüzden çok korkuyordum bende ama gerçekten de çok basitmiş.Arkadaşlar merhaba pazartesi bir sorun çıkmazsa transfer olacağım
Transfer aşaması için doktorum muayaneden farksız dedi. Ben yine de korkuyorum biraz. İyi tecrübesi olanlar yazabilir mi olumlu hikayelere ihtiyacım var
Korkucak hiç bişey yok kuzum rahat ol 10 dk sürüyor sadece canını acıtacak hiç bişey yok beni sadece tuvalete sıkışık olmam rahatsız etmişti tutma konusundaArkadaşlar merhaba pazartesi bir sorun çıkmazsa transfer olacağım
Transfer aşaması için doktorum muayaneden farksız dedi. Ben yine de korkuyorum biraz. İyi tecrübesi olanlar yazabilir mi olumlu hikayelere ihtiyacım var
Sağlık ocağında aile hekimine gebelik testi yaptırmak istiyorum deyince kan verebiliyorsun canım.Ya bu kan testini nereyeveriyorsunuz sağlık ocağına falan mı? Muayene olmadan gebelik testi verebiliyor muyuz?
Mideni rahatlatmak için soruyorsan bunu yeşil ekşi elma ye oda çok işe yarıyor diyorlarSade maden suyu içsem bir şey olur mu
hmm şimdi hesapladım da.. mart başı olabilir. eklemeyin şimdilik beni en iyisiŞubat ayında mı kesin trasnfer canım
Mart ayında transfer olanlar diye grup açılır zaten canımhmm şimdi hesapladım da.. mart başı olabilir. eklemeyin şimdilik beni en iyisi
Yatıyosun ve ekrandan bebeğinle buluşma anını izliyosunArkadaşlar merhaba pazartesi bir sorun çıkmazsa transfer olacağım
Ya ben kestiremiyorum da kasik ağrısını adet mi gebelik miBenimde öyle kasık ağrısı dışında belirtim yok
Bişyleri o şeye yormak da yoruyor insanı en güzeli düşünmemek inşallah en güzel haberleri alırızbelirti aramamak öyleyse en mantıklısı. bir an önce zaman geçse de sonuca bakabilsek. umarım güzel haberler alırız.
Zaten ilaçlar kullandığımız için adet olmayanız bu süreçte o yüzden adet ağrılarının da olmaması lazım diye düşünüyorum. Ama tabiki transfer sonrası adet dönemine denk geldiği için ondan o ağrılar oluyordurYa ben kestiremiyorum da kasik ağrısını adet mi gebelik mibı bekleyiş içindeyiz işte Rabb'im bekleyisimizi hayırla mujdelesin bizlere
İster özel de isterseniz devlet hastanesinin acil bölümünde direk gebelik testi vericem derseniz yardımcı olurlar bende nasipse yarın devlete gidip acilde vermeyi planlıyorum problem olursa da özele gider veririmYa bu kan testini nereyeveriyorsunuz sağlık ocağına falan mı? Muayene olmadan gebelik testi verebiliyor muyuz?
Devlet hastanesinde beta bakmıyorlar genelde canım.İster özel de isterseniz devlet hastanesinin acil bölümünde direk gebelik testi vericem derseniz yardımcı olurlar bende nasipse yarın devlete gidip acilde vermeyi planlıyorum problem olursa da özele gider veririm
Ben 5 şubat antalyada transfer oldum 15 bin verdimMerhaba embriyo çözdürme ve transfer işlemi için 33.150 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?