Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett hayırlısı olsun hakkımızda bakalım:) inşallah çok bekletmeden gelirHaklisin..bosa kullanma..ne denir hayirlisi olsun
Canım benim çok sağol. Seninde hamileliğin sağlıkla hayırla ilerledin İnşallahHayırlı olsun canım sonuna kadar hayırla ilerlesin hamileliğin
AminnnnMaşallah canım hayırlı olsun
darısı hepimiE
Ben o hatayı yaptım kesinlikle önermiyorumPazar transfer oldum test yapmak istiyorum çift çizgi görmek istiyorum. İmdat ya nasıl dayancam. Pazar gününe kadar dayansam bari oooooooooof
Eklee ama negatiff bence , 34 yaş , 3. Dondurulmuş transfer ,5. Gün tek embriyo , 6 ab kalite, 5 şubat transfer günü , test günüm 15 şubat
Pozitif inşallahEklee ama negatiff bence , 34 yaş , 3. Dondurulmuş transfer ,5. Gün tek embriyo , 6 ab kalite, 5 şubat transfer günü , test günüm 15 şubat
Dün akşam yaptırdım canım sonucum pozitifE Eftelya3535 sonucun çıktı mı canım
Çok isterim tabi de , 7. Gün test vermiştim 1.66 dı, bugun 9. Gün kaset test yaptım negatif malesefki , yarın kan vericem bakalım hayırlısı:)Pozitif inşallah
maşallah sağlıkla artar inşallahDün akşam yaptırdım canım sonucum pozitif
Kaç çıktıDün akşam yaptırdım canım sonucum pozitif
Hayırlısı olsun canımÇok isterim tabi de , 7. Gün test vermiştim 1.66 dı, bugun 9. Gün kaset test yaptım negatif malesefki , yarın kan vericem bakalım hayırlısı:)
Bende 9 şubatta oldum.Kızlar 5.gun cift embriyo 8 subattı transferim
Yarın 7. gun oluyo evde test yapsam mı cok umutlanmadan?
Sanki 7.gunde sonucu belli olanlar vardı
Bende oyle dusunuyorum cesaret edebilirsem bakalımBende 9 şubatta oldum.
Cuma 7.gün yapmayı düşünüyorum. Varsa genelde 7.gün erken gebelik testinde çıkıyor
Hadi bakalım güzel haberlerni bekliyoruzBende oyle dusunuyorum cesaret edebilirsem bakalım
825 çıktı canım yarın akşam tekrar baktirmam gerekiyormuşKaç çıktı
Amin. Hepimize sağlıkla tutunsun embriyolarımız inşallah. Evet dondurulmuş transfer edilecek. 26 ocakta opu oldum 7 yumurta vardı ama toplanabilecek olgunlukta 4 tane oluştu 3 tanesi 3. Güne geldi ve 5.güne 2 tane kaldı 2 tanesini dondurup ilk adet olduğunuzda kontrol edip ona göre ilaca başlayacağız dedi donmuş embriyo tutunma şansı yüksek olduğu için ve rahim biraz dinlensin istedikleri içinmiş. 5 şubatta regly oldum yani opu dan 10 gün sonra adetin 2. Günü estrofeme başladı. Bakalım bu cuma kontrolüm var. Benimde ilk denemem olduğu için sürekli kk dan bilgi ediniyorumSağlıcakla tutunssun size inşallah.
Dondurulmuş embriyo mu acaba ?
Neden döndürüldü ?
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun. Sağlıkla kucağınıza alıp keyifle büyütürsünüz inşallah.825 çıktı canım yarın akşam tekrar baktirmam gerekiyormuş