- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.301
Yumurtlama takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben takvimim kullaniyorum, bi de laboquick ovulasyon testi yapiyordum. Her sey de tahminlere gore tutuyordu, deniyorduk, olmuyordu. 1 sene yapmisim da zamanlama dogruymus ama meger yumurtam catlamiyormusYumurtlama takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Pepapp kullanıyorum bende 27 Ocak başlangıç 30 Ocak bitiş 9 Şubat yumurtlama gözüküyordu inşallah tutmuştur şu an iki gün görünüyor adete geçen ay 6 gün önceden test yapmaya başlamıştım bu ay bekliyorumBen takvimim kullaniyorum, bi de laboquick ovulasyon testi yapiyordum. Her sey de tahminlere gore tutuyordu, deniyorduk, olmuyordu. 1 sene yapmisim da zamanlama dogruymus ama meger yumurtam catlamiyormus
Merhaba bende 29 şubatta bekliyorum. Belirtileriniz var mi?Aylar sonra şurada yerimi alayım belki Şubat ayı uğurlu gelir döngünün bugün 13.gunu tahmini 26 Şubat'ta regl bekliyorum inşallah gelmez
Canım hemen öyle ümitsizliğe kapılma Rabbim mucizelerle doluBen aynı şeyleri yaşadığım için bu ay benden bir şey olmaz. inşallah sizlerin gönlüne göre olsun
Bende 13 Şubatta pik gördüm bat ne zamanKızlar yumurtlamam 12 şubatta oldu. Sizce test ve belirti için erken mi?
İnanın bilmiyorum geçen ay çok karışık oldu ilk kez çok uzun sürdü. O yüzden ne zaman gelecek bilmiyorum. Ama 27 si diyorum muhtemelen gelirse o zamanlarda gelir. Pikle birlikte bugün 9. Gün. Ne kadar bekleyelim kiBende 13 Şubatta pik gördüm bat ne zaman
Benimde 8. Benimde son reglim 4 gün erken gelmişti bu ay ne zaman gelecek kestiremiyorum ne kadar bekleyelim bilmiyorum sabrım da yok ne zaman yapalım testİnanın bilmiyorum geçen ay çok karışık oldu ilk kez çok uzun sürdü. O yüzden ne zaman gelecek bilmiyorum. Ama 27 si diyorum muhtemelen gelirse o zamanlarda gelir. Pikle birlikte bugün 9. Gün. Ne kadar bekleyelim ki
Benim yarın kadın doğuma randevum vardı. Değerlerime baktırcaktım bilmiyorum ki bekliyorum biraz dahaBenimde 8. Benimde son reglim 4 gün erken gelmişti bu ay ne zaman gelecek kestiremiyorum ne kadar bekleyelim bilmiyorum sabrım da yok ne zaman yapalım test
Adet olunca bakılmıyor mu ona canımBenim yarın kadın doğuma randevum vardı. Değerlerime baktırcaktım bilmiyorum ki bekliyorum biraz daha
Hormon testi değil canım normal değerlerime d vitamini falan genel kontrol olucamAdet olunca bakılmıyor mu ona canım
Baktırmak iyi olur canım randevu da bulmak zor bende bulsam giderdim de ayın sonuna anca var randevuHormon testi değil canım normal değerlerime d vitamini falan genel kontrol olucam
İnşallah bundan sonrası çok güzel olur senin için. Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelikle bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.Tabi doktor kontrolüyle ilerleyeceğim. Doktor onayından sonra deneyeceğim inşallah
Kendimi çok dinlemiyorumMerhaba bende 29 şubatta bekliyorum. Belirtileriniz var mi?
Yok mu kimseKızlar bir şey soracağım bir gebenin günlüğü kaset testleri nasıl ovulasyon alırken çıktı da içinde doğruluğu nasıl kullanan oldu mu
Öyle kuzum inşallah ya ama çok ağrım var bel göğüs Kasık şişkinlikCanım hemen öyle ümitsizliğe kapılma Rabbim mucizelerle dolu
Bence güzel kuzum ben kullanmadım am burda kullananlar memnunduYok mu kimse
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyormuş kuzum çok fazla kafana takma. Şöyle düşün senin bunca stres yapmanla olmayacak bir şeyi olduramazsın yada olucak birşeyin önüne geçemezsin o halde niye boşu boşuna sonucunu değiştiremeyeceğimiz bir şey için üzülüp harap olalım ki dimiÖyle kuzum inşallah ya ama çok ağrım var bel göğüs Kasık şişkinlik
Kuzum kafaya takmamak elde mi evet değişmeyecek sonuç ama insan bu günlerde kafa yoruyor ister istemez. Kuzum testte silik çizgi görüp hamile olmayan çok olmuş o yüzden sordum güvenilir değil sanırım akşam üstü belli belirsiz bir çizgi gördüm gibi oldum heyecan yaptım ama sanırım güvenilir değil malesefAdet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı oluyormuş kuzum çok fazla kafana takma. Şöyle düşün senin bunca stres yapmanla olmayacak bir şeyi olduramazsın yada olucak birşeyin önüne geçemezsin o halde niye boşu boşuna sonucunu değiştiremeyeceğimiz bir şey için üzülüp harap olalım ki dimi