2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

İlginc olan da o ya. Hiç bi sorun yok. Yas 40 amh 095

İlk ay görüşme oldu
2. Ay verımsız ayın dedı.
3. Ay kist çıktı.
4. Ay opu oldu 3/1 döllendi.
5. Ay ben gidemedım
6. Ay opu sonrası yumurtalarda sıvı birikimi oldu dedıler (5. Ayda adette atmamıs vücut opu sonrası kalan yumurtaları?)
7. Ay yumurtalar aşırı küçük tedaviye yanıt vermez dedıler
8. Ay yumurtalar cok büyük aşırı uyarılmıs ve olgunlaşmış 2 cm olmus olmaz dedıler.
9. Ay 4/1 döllendi opu oldu
Opu sonrası ilk adetimin başlangıcından 15 gün sonra transfer oldu.
Doğal yolla ıkı sene once gebelik olustmustu. Yanı tedavıye baslamadan 1 sene once doğum yapmıştım. 37+5 dogdu kızım 3150 gr. Doğumdan 80 gün sonra anı bebek ölümü dedıler. Hem hastane hem otopsi sonucı savcılık kararı bu sekılde geldı anlamadım hiç bişey ama kafayı yedım yanı. Rabbım kımseye yasatmasın 🙏 doğum sırasında doktorum kalp hastası oldugundan tüplerımin bağlanması gerektıgını vucudun 1 gebelik daha kaldıracamayacagını soyledı ve ıkna ettı. Sezeryanda bağlandı tüplerım malesef. Tek sorun bu suan. Ikıncı tüp bebek denemem de dedıgım gibi negatif 😔

Doğal yolla ıkı sene once gebelik olustmustu. Yanı tedavıye baslamadan 1 sene once doğum yapmıştım. 37+5 dogdu kızım 3150 gr. Doğumdan 80 gün sonra anı bebek ölümü dedıler. Hem hastane hem otopsi sonucı savcılık kararı bu sekılde geldı anlamadım hiç bişey ama kafayı yedım yanı. Rabbım kımseye yasatmasın 🙏 doğum sırasında doktorum kalp hastası oldugundan tüplerımin bağlanması gerektıgını vucudun 1 gebelik daha kaldıracamayacagını soyledı ve ıkna ettı. Sezeryanda bağlandı tüplerım malesef. Tek sorun bu suan. Ikıncı tüp bebek denemem de dedıgım gibi negatif 😔
Ayyyyy canım yaa çok üzüldüm neler yaşamışsın hayırlısıyla bu denemede rabbim nasip etsin bebeğini sana yaş faktörü de olunca gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻

Ayyyyy canım yaa çok üzüldüm neler yaşamışsın hayırlısıyla bu denemede rabbim nasip etsin bebeğini sana yaş faktörü de olunca gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻
Yas var. Tamam ama yumurtalar hep 1. Kalite ydı. Amh 0.1 ler kalıyor dr da şaşırdı bnm duruma. Yaşım ı bahane etme yumurta kaliteli amh 40 yasa göre ıyı dedım evet dogru bende cok şaşkınım dedı bakıstık oyle bı sure

Ben bugün toplamaya gireceğim tam 2 saat sonra 🙇🏻‍♀️ korku ve heyecan dorukta.. inşallah sağlıklı embriyolarımız olur hepimizin ve tutunurlar bize 🙏🏻

Ay bendeeeee beraber gireceğiz toplamaya herhalde 😍
güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah kolaylıkla geçer beş günün sonunda sağlık dolu kaliteli embriyolar olur sonra da transferde tutunup hiç bırakmaz sizi hepimiz birbirimize güzel haberler veririz inşallah

Benim pazartesi toplandı bugün 2. Günüm 19 yumurtadan 17 tanesi duruyo cumartesiye kadsr inşallah yaşarlar nasipse ocakta transfer olur 🌸
insallah hepsi 5.güne gelsin benim 21 toplandı 16 döllendi 5.gün 9 dondurulmuş embriyomuz oldu sizin hayırlısıyla çok daha fazlası ulaşşın 5.güne, beklemek cok heyecanlı

insallah hepsi 5.güne gelsin benim 21 toplandı 16 döllendi 5.gün 9 dondurulmuş embriyomuz oldu sizin hayırlısıyla çok daha fazlası ulaşşın 5.güne, beklemek cok heyecanlı
Amin inşallah 3. Ve 4. Aramıcaklarmış öyle dediler cumartesiye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum inşallah sonucu çok güzel hepimiz için 🌸

Amin inşallah 3. Ve 4. Aramıcaklarmış öyle dediler cumartesiye kadar nasıl sabredicem bilmiyorum inşallah sonucu çok güzel hepimiz için 🌸
benide üç kere aradılar serseri mayın gibi gezdim böyle yapmamak lazım aslında ama insan merak ediyor inşallah 5.gün güzel haberler alırsınız

X