- 22 Şubat 2023
- 9.753
- 10.841
- 37
Canım bana da bugüne kadar ne mm söyledi ne gününü söyledi. 7 hafta civarı falan diyordu. Bugün ilk defa boyunu ölçtü ve tam gün verdi canım. Bu sefer fotoğraftada çıktı yazı şeklinde. 9w3d ve 26 mm yazıyor kenarında. Seninki de bence öyle yapacak. Ölçünce çıkıyor canım.Oooyyyyyy yerim bu fındığı ne tatlı kuzum bebek görünce çok mutlu oluyorum ya, kimin olursa olsun çok heyecanlanıyorum.
Bana hala tam gününü söyleyemedi doktor, her şey olması gerektiği gibi, 7 haftalık görünüyor dedi. Yanılma payı olabiliyor ilerleyen süreçlerde netleştiririz dedi. Ben de fetal dna testi istedim, haziran sonunda planlayalım dedi. Fiyat olarak 350 dolar dedi bana, sana fiyat verdiler mi?
Ne berbat bir doktormuş o öyle ya, terbiyesiz herife bak çok sinirleniyorum böyle şeylere. 2 tane iğne olsa nazından geçilmez bir de ahkam kesmiş densiz. Haddini bildirseydin valla, hiç bozma moralini ne zannediyor kendini.
Ay bu mm hesabı nerede yazıyor ya, bir dahakine ben de soracağım siz yazınca ben de merak ediyorum
Bulantıların ne durumda?
Fetal DNA için sanırım beni başka bi merkeze yönlendirecek canım. 350 dolar iyi fiyat. 440 dolar civarı duymuştum ben.
Ay bi de doktordan birşey de istemedim. Hani midem bulanıyor ilaç verin, dayanamıyorum desem anlayacağım (ki diye de bilirim). Laf arası nasılsın deyince cevap verdim. Vermez olaydım. Ya ben had bildiremiyorum sanırım en büyük sorunum bu. Sessiz kalıyorum. Sonra kendi kendime kafamda kavga ediyorum. Neyse kafama takmıcam inşallah kuzum.
Sonraki randevum 12 haziran