Canım sen bana bakma. Bir önceki hamileliğimde transfer hariç 8.gun evde test yapmıştım onda silik çizgi çıkmıştı. Ben merakıma yenik düştüm 5.gun yaptım ama ben doğru bir örnek değilim çünkü doktorlar 10-12 gün beklettiklerine göre tıbbın vardır bir bildiği :)Çok sevindimbende 30 nisanda oldum 5.gün tek embriyo. Acaba yarın yapsam mı diyordum test umut oldunuz
Eneymm yavrummmKızlar bu video daha önce milyonere gördüm ama bu sefer gördüğüm de ağlattı beniyavrularımız içimizde böyle büyüyecek , düşünsenize
Transferden sonra 24. Gün kese için gittik. Vajinal olarak yolk saç da göründü, 28. Gün vajinal muayenede kalp atışını duyduk kuzum.Kızlar ilk muayenede sadece keseyi mi gördünüz? Bebek de görünüyor mu? Yoksa sadece kese ve yolk sac mı görünüyor
Geçti şükür canım yaHmm teşekkürler , kanaman geçti mi bu arada canım ?
Bende cuma duydumMaşallah maşallah canımben tüm belirtileri yaşıyorum, biraz zorlanıyorum canım. Cuma kalp atışını duyduk çok şükür kuzum ❤
Sadece 6 hafta ile uyumlu dedi kuzum. Senin doktorun dedi mi?Bende cuma duydumkalp atışı şu kafar falan dedi mi
Demedi banada 7 ile uyumlu dedi sadece :)Sadece 6 hafta ile uyumlu dedi kuzum. Senin doktorum dedi mi?
Sadece keseKızlar ilk muayenede sadece keseyi mi gördünüz? Bebek de görünüyor mu? Yoksa sadece kese ve yolk sac mı görünüyor
Beni transfer dahil 21.gün çağırdı. Beta hcg kaçtı canım hatırlıyor musun?Transferden sonra 24. Gün kese için gittik. Vajinal olarak yolk saç da göründü, 28. Gün vajinal muayenede kalp atışını duyduk kuzum.
Oyyy, ne aşamadasınız şu anda? Kalp atışını mı bekliyorsunuz? Bir de ilk muayenede yolk sac da görünmüyor muydu hatırlayamadımSadece kese
Kaçıncı haftada yaptırmış oldunuz ? Bizde de var kan uyuşmazlığı. Geçen sefer 7. Haftada çok kanamam olunca vurmuşlardıKan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var kı bugün onu yaptırdık
Canım ben sadece 2 kez beta baktırdım. Kesede beta kaçtı bilmiyorum. Benim transfer günü hariç 24. Gün. Ve benim 3. Gün embriyosu canım.Beni transfer dahil 21.gün çağırdı. Beta hcg kaçtı canım hatırlıyor musun?
Anladım bebek belki de 5.gün embriyosu daha erken çağırılıyordurCanım ben sadece 2 kez beta baktırdım. Kesede beta kaçtı bilmiyorum. Benim transfer günü hariç 24. Gün. Ve benim 3. Gün embriyosu canım.
Mutlaka canım ve karından bakarsa yolk saç görünmeyebilir, onun için endişelenme tamam mıAnladım bebek belki de 5.gün embriyosu daha erken çağırılıyordur
Benimde şuan 7 içindeyim doktor pazar günü vurul dedi işte bugün vuruldum bendeKaçıncı haftada yaptırmış oldunuz ? Bizde de var kan uyuşmazlığı. Geçen sefer 7. Haftada çok kanamam olunca vurmuşlardı
Bi de doğuma yakın vuruluyor galiba söyledi mi doktorBenimde şuan 7 içindeyim doktor pazar günü vurul dedi işte bugün vuruldum bende