- 17 Nisan 2024
- 78
- 177
- 25
Dualarım hepinizleTekrar hayırlı olsun güzel günlerde büyütün inşallah bizlerede dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım hepinizleTekrar hayırlı olsun güzel günlerde büyütün inşallah bizlerede dua edin
Ben akşam yaptım testlerimi. Bence farketmiyorKızlar ya bir şey sorucam bu idrar testlerini ilk idrarla mı yapmamız gerekiyor biri öyle yazmış
Cok sagol canimm benimm
Valla ben kaset testi de erken gebeliği de akşam 4 gibi yaptım çok erken olmasına rağmen sonuç verdi. Bir önceki hamileliğimde de öyle olmuştu. İlk idrarla yapılmasını öneriyorlar ama öyle bir zorunluluk yokBen bugün eczacıya sordum kaset testler ilk idrarla yapılmalıymış, erken gebelik testlerini gün içinde yapabilirsin dedi
Evet 5. Gün embriyosuydu.Sizin de 5. Gün embriyosu muydu?
Rapor kısmını bilemiyorum hiçRapor vermesi gerekse nasıl yapıyor kuzum? Biliyor musun?
3. Ya da 4. Gun olmasi lazimBisey sorucam ya 3. Gun embriyosu rahme ne zaman tutunmaya basliyor bana hic bilgi vermediler
Benim doktorum da gazının doktoru 9.kat sureklı gel git alanım olduE onlar Gazi'nin doktoru. Gazi de yaptırıyorsun herşeyi
5.gün embriyosu traş ger günü tutunuyor 3.gün embriyosu da 5.güne geldıgı zaman tutunuyor dıye biliyorum3. Ya da 4. Gun olmasi lazim
Ben embriyologla konusmustum , 5.gun embriyosu 2-3 gun 3. Gun embriyosu 3-4 gun dedi bana. Ben onun yalanciyim valla5.gün embriyosu traş ger günü tutunuyor 3.gün embriyosu da 5.güne geldıgı zaman tutunuyor dıye biliyorum
Olabılır canım 3.gün daha gerıden geliyor farkı kapatır 3.gün olanlar üzülmesin benim benim tekti tuttuBen embriyologla konusmustum , 5.gun embriyosu 2-3 gun 3. Gun embriyosu 3-4 gun dedi bana. Ben onun yalanciyim valla
Seninki kim kız?Benim doktorum da gazının doktoru 9.kat sureklı gel git alanım oldu
Canım test günün ne zaman?Benim de 2-3 gün çok fazla oldu, hastaneye yazdım. Günlük ped takma, sık sık çamaşırını değiştir, herhangi bir krem falan sürme dediler. Bu şekilde hafifledi. Geceleri sadece çamaşırla yatıyorum sanki hava alması da iyi geldi.
Canım güzel haberini bekliyoruz ❤Merhaba arkadaşlar ben de 27 yaşındayım.25 Nisan'da 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum. Sonuç 7 Mayıs'ta belli olacak. Bu 2. Transferim. İlki olumsuz sonuçlandı. Rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Canım adet oldun mu? İnşallah mayıs ayı senin ayın olacak ❤Moral bozmak yok, tüm kalbimizle dualarımız seninle
Canım güzel haberini bekliyoruz ❤
Dün ve bugün sabah test yaptım bu şekilde silik çıktı. Tam sevinemedim bileCanım güzel haberini bekliyoruz ❤
Yaaaaa şahanesiiinnnn haydi halaya
Niye kız niye. Pozitif işte daha nasıl çıkacak allasenDün ve bugün sabah test yaptım bu şekilde silik çıktı. Tam sevinemedim bile