Bisey sorucam ya 3. Gun embriyosu rahme ne zaman tutunmaya basliyor bana hic bilgi vermedilerDur bakalım biraz daha bekle , embriyon var başka , değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey sorucam ya 3. Gun embriyosu rahme ne zaman tutunmaya basliyor bana hic bilgi vermedilerDur bakalım biraz daha bekle , embriyon var başka , değil mi ?
Aynen burdaki kadinlardan duydum bende 3 gün olanlar testte daha gec cikiyormus3 gunun tutunmasi daha gec oluyor mus sanirim
Ne zaman tutunur ne zaman ne olur hic bilmiyorum o yuzden maalesefAynen burdaki kadinlardan duydum bende 3 gün olanlar testte daha gec cikiyormus
Ya hayırlı olsun kaçıncı gününüzdüKizlar sizde goruyormusunuz????
Cokkkk mutluyum Allahim insallah boyle devam eder insallah hepimizin yuzu gulerEvettttt
Hekime gittim cumartesi gunu bana dedi ki rahmin 12 mm olmus 8-10 mm araliginda transfer olmustum bu kalinlik gebelik getirir demisti ama bilmiyorumAynen burdaki kadinlardan duydum bende 3 gün olanlar testte daha gec cikiyormus
Cok sagol canim benim 29 nisan transferim oldu, yani onu saymazsam 6nci gunumYa hayırlı olsun kaçıncı gününüzdü
Canimmmm cok mutluyum cok tesekkur ederimAy evet evet tutmuss gozun aydiiiin anneee
Ayni gun transfer olmusuz 5. Gun embriyosu muyduCok sagol canim benim 29 nisan transferim oldu, yani onu saymazsam 6nci gunum
Tesekkur ederim canim benim, transfer gununu saymazsak 6nci gunum.Tebrik ederim canım. Kaçıncı gunundu ?
Canım doktor bu koduna bana da bi bilgi vermedi ama internetten edindiğim bilgi şu şekilde ;Bisey sorucam ya 3. Gun embriyosu rahme ne zaman tutunmaya basliyor bana hic bilgi vermediler
Evet aynen dondurulmus 5nci gun embryosudu. Sen test yaptinmi?Ayni gun transfer olmusuz 5. Gun embriyosu muydu
Yapamadim korkudan bi kere yapmistim sonra unuttum yaptigimi bi test yaptim ama kuruma çizgisi midir nedir bilemedim bi daha da yapmadim cuma gunu yapmıştım o da buEvet aynen dondurulmus 5nci gun embryosudu. Sen test yaptinmi?
Rabbim nasip etsin ins benim rahim kalinligi 13 mm iken transfer yapildı ins sende mujdeli haberi alirsin bian önce bu sayfa çok uğurlu masallahHekime gittim cumartesi gunu bana dedi ki rahmin 12 mm olmus 8-10 mm araliginda transfer olmustum bu kalinlik gebelik getirir demisti ama bilmiyorum
Ay bilmiyorum29 Nisan transferleri hep pozitif sonuç aldık galiba
Amin insallah senin kacinci gun embriyosuydu baja donmus 3. Gun transferi yapildiRabbim nasip etsin ins benim rahim kalinligi 13 mm iken transfer yapildı ins sende mujdeli haberi alirsin bian önce bu sayfa çok uğurlu masallah
Canim sanki ben hafif bir cizgi goruyorummm masAllahh sen hic canini sikma sabah tekrar yap bi test bence simdi sendede belli olurYapamadim korkudan bi kere yapmistim sonra unuttum yaptigimi bi test yaptim ama kuruma çizgisi midir nedir bilemedim bi daha da yapmadim cuma gunu yapmıştım o da buEki Görüntüle 3423147
Çok silik ama var gibi tekrarla bence testi bugün ya da yarınYapamadim korkudan bi kere yapmistim sonra unuttum yaptigimi bi test yaptim ama kuruma çizgisi midir nedir bilemedim bi daha da yapmadim cuma gunu yapmıştım o da buEki Görüntüle 3423147
Bugun aslinda disari cikmistim ama pazar guju oldugu icin etrafimdaki eczaneler kapaliydiCanim sanki ben hafif bir cizgi goruyorummm masAllahh sen hic canini sikma sabah tekrar yap bi test bence simdi sendede belli olur