💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Heyyy şimdi gördüm neler oldu canım benim sakin ol kesede sorun yokmuş bak dinlen bişeyin kalmaz herkeste olabilen bişey kanama bebek kendine yer açıyordur Allahım korusun bol bol dua edelim

Canım yarın kan testi sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla ❤ inşallah yükselmiştir
Canım sonucum çıktı. 3. Gün çift embriyo. 10. Gün sonucum 32 idi. Bugün 13. Gün sonuç 80 küsür. Heyecandan küsüratı duymamışım. Artış iyi. 3 gün sonra tekrar bakacağız kana. Ayrıca günde 1 adet progestan iğne verdi. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bol dua kızlar. Progestan seviyem 16 çıktı.

Hayırla sağlıkla artsın kuzum değerin

Heyyy şimdi gördüm neler oldu canım benim sakin ol kesede sorun yokmuş bak dinlen bişeyin kalmaz herkeste olabilen bişey kanama bebek kendine yer açıyordur Allahım korusun bol bol dua edelim
Çok yoğun oldu kuzum ya. Hafif lekelenme gibi olsa olabilir dıcektım de öyle bir kanadı ki aklım çıktı. İnşallah dediğin gibidir. Bebek kendine yer açıyordur bitanem

Çok yoğun oldu kuzum ya. Hafif lekelenme gibi olsa olabilir dıcektım de öyle bir kanadı ki aklım çıktı. İnşallah dediğin gibidir. Bebek kendine yer açıyordur bitanem
Korkmakta çok haklısın kıyamam sana Allah tekrar yaşatmasın, bebeğin seninle sıkı sıkı tutunacak konuş onunla

Abla şimdi gördüm büyük geçmiş olsun ki inanıyorum ki geçti gitti Allah’ın izniyle her hamilelik bir değil ne belirtisi ne oluşumu hepimiz farklı evrelerden geçiyoruz sende öyle demekki senin ufaklık azcık anamı korkutayım demiş iyisin iyisin insAllah sonu başından daha hayırlı ve güzel olsun insAllah

Amiin canim Rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin insallah. Bu ediseler dogana kadar olacak illaki. Rabbim hepiize afiyetli ahyirli gebelik gecirmemizi nasip etsin. Burda olmak iyi geliyo banada destek oluyo herkes birbirine

Canım yeni gördüm. Geçmiş olsun. Bir şey yoktur inşallah. Doktor yok demiş. Görümcem 4. Ayın ortasına kadar kanama yaşamış. Kızçesi 3 e girecek. Kişiden kişiye farklılık oluyor. Bebeğine bir şey olmadı. Kalbini tam tut.

Ben de tiroid hastasıyım. Hangi doz hangi ilacı kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…