- 26 Şubat 2024
- 4.395
- 4.188
Senin erken gebelik testin pozitifti diye hatırlıyorumBenim testler hep negatif. Yarin doktora gidicem kan vermeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin erken gebelik testin pozitifti diye hatırlıyorumBenim testler hep negatif. Yarin doktora gidicem kan vermeye
coraspin hap içiyorum 1 adetSen kullanmıyor musun
Coraspin + oksapar veriyor bana doktor. Transferden önce coraspin transfer gününden itibaren iğne de ekleniyor. En az 3 ay bu da. Her doktorun prosedürü farklı demek kicoraspin hap içiyorum 1 adet
Bende enox kullaniyorum kan pihtilasmam var buyuk ihtimalle 9 ay boyunca kullanicamCoraspin + oksapar veriyor bana doktor. Transferden önce coraspin transfer gününden itibaren iğne de ekleniyor. En az 3 ay bu da. Her doktorun prosedürü farklı demek ki
Ay hayırlı olsun güzel sonuçlara 10 gün var o zamanKızlar ben transferi oldum şimdi yatıyorum hastanede. Çok güzel geçti dedi doktor. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğim
Evet çıkıyor progestan ıcın bilmiyorumTüp bebek olduğunu söylediğinizde direkt çıkıyor mu? Progestan için de çıkıyor mu biliyor musunuz?
Progestanı hıc duymadım progetsan kapsüle mı rapor cıkartılıyorProgestanı özel hastane de rapor çıkarıyor. Bi de bugün bana hemşire gebeliğiniz oluştuğu için artık sgk üzerinden de ilaçlarınızı alabilirsiniz dedi. Ben de progestan iğne&fitil, oksapar kullanıyorum.
Dualarımız seninle canımKızlar ben çok kötüyüm. Sabah iki peçete dolusu kırmızı kanamam oldu. Doktora gittik. Kese var içi dolu, yolk saç var. Kanama alanı görmedi. Olabilir dedi ama çok yoğun kan geldi. Çok korktum. Eve gelince de pıhtı geldi. Ona da olabilir dediler. Kalçadan iğne yaptılar. Evde dinlenicem 5 gün. Cuma muayeneye çağırdılar Meryemimm bana moral ol kötüyüm
Evet ama bitanesi öyleydi ama bugün yine yaptım yok bisey. Ve bugün lekelenme oldu gerisi gelmedi.Senin erken gebelik testin pozitifti diye hatırlıyorum
11 Mayıs dediler test gününe , bakalım dayanabilirim umarım o zamana kadar inşallah bu anneler gününe anne olarak gireceğizAy hayırlı olsun güzel sonuçlara 10 gün var o zaman
İnşallah Sağlıkla tutunsun bebişin sana Benim de transfer yarın biraz heyecan var bakalımKızlar ben transferi oldum şimdi yatıyorum hastanede. Çok güzel geçti dedi doktor. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğim
canım benim yeni gördüm yazdıklarını içini ferah tut kesen iyise korkma dualarım seninle.Kızlar ben çok kötüyüm. Sabah iki peçete dolusu kırmızı kanamam oldu. Doktora gittik. Kese var içi dolu, yolk saç var. Kanama alanı görmedi. Olabilir dedi ama çok yoğun kan geldi. Çok korktum. Eve gelince de pıhtı geldi. Ona da olabilir dediler. Kalçadan iğne yaptılar. Evde dinlenicem 5 gün. Cuma muayeneye çağırdılar Meryemimm bana moral ol kötüyüm
Bende var mı hiç bilmiyorum test yapılmadı ama doktorum veriyor yine deBende enox kullaniyorum kan pihtilasmam var buyuk ihtimalle 9 ay boyunca kullanicam
Bu testleri hiç bilmiyorum yorum yapamadım o yüzdenEvet ama bitanesi öyleydi ama bugün yine yaptım yok bisey. Ve bugün lekelenme oldu gerisi gelmedi.