Bu arada biz hala pozitif oldu olarak yorumlamıyoruz cunku cok silik görüldüğü gibi, sadece kendimizi mutlu etmek için o silik gölgeyi bahane edindikHayirli olsun kaçıncı gün yaptınız testi ben 6 transferde olmuştum şimdi yaptım çıkmadı
Canım çok erken henüz. Sabah idrarı bile değil. Ne moralini boz, ne de heveslen. Erken canım dahaYaptim yok kocaman tek çizgi olsaydı çıkarmıydı acaba
İnşAllah seviniriz Rabbim bizi de sevindirirBu arada biz hala pozitif oldu olarak yorumlamıyoruz cunku cok silik görüldüğü gibi, sadece kendimizi mutlu etmek için o silik gölgeyi bahane edindik
Aynen gerçekten umutlu olalım ama sevinmeyin kanda yüksek çıkınca evet gebeyiz diyelim bence diğer türlü sabır duaBu arada biz hala pozitif oldu olarak yorumlamıyoruz cunku cok silik görüldüğü gibi, sadece kendimizi mutlu etmek için o silik gölgeyi bahane edindik
2 gün önce 19,24 bugün ise 28,05 kötü mü gidiyor ?Herşey Allahtan yükselmez deyip ümitsizliğe kapılmayın, diğer forumlarda 19 ile öğrenip kese görenleri okudum. Hatta 15. Güne kadar negatif olup sonra ikiz gebelik olduğunu öğrenen bile okudum.. rabbimin mucizesine inanıyorum değerlerimiz inşallah yükselecek
Tekrar kan verince haber verir misin
Hoşgeldin canım ❤ inşallah Hayırlı sonuçlarını alırızMerhaba herkese, aylardır forum okuyanlardanım sonunda dayanamayıp geldim:). 4 Nisan 5. Gün tek embriyo transferi oldum. 6. Gün idrar testim negatif bugün 7. Günüm kan testini bekliyorum. İlk günüm dışında ağrı sancı gb hiçbir belirtim olmadı . Kan testini cuma günü yaptırmayı düşünüyorum inşallah güzel şeyler yazmak kısmet olur buraya. İlk kez deniyoruz umarım son olur
, %60 artış yeterli diye bi yorum canım. Seninki tam sınırda2 gün önce 19,24 bugün ise 28,05 kötü mü gidiyor ?
%50 gibi bi artış olmuş inşallah artar, %60 artış yeterli diye bi yorum canım. Seninki tam sınırda❤ inşallah katlanarak artar
Hiç takılmayın belirtiye, hele de ilk günlerdeki belirtiler bence tamamen kullandığımız ilaçlardan.Sonra sonra belirtliler çıkar diye düşünüyorum ki onlar da gene kişiden kişiye değişiyor.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah5. Gün embriyosu 1 transfer 8 Nisan bugün 4. Günüm belirtilerim yok hissetmeyen oldumu ilkez deniyoruz
Benim de pek belirtim olmadı birkaç küçük sancı o kadar5. Gün embriyosu 1 transfer 8 Nisan bugün 4. Günüm belirtilerim yok hissetmeyen oldumu ilkez deniyoruz
Teşekkür ederim inşallahHiç takılmayın belirtiye, hele de ilk günlerdeki belirtiler bence tamamen kullandığımız ilaçlardan.Sonra sonra belirtliler çıkar diye düşünüyorum ki onlar da gene kişiden kişiye değişiyor.Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Güzel sonuçlar alırız inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim de pek belirtim olmadı birkaç küçük sancı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?