Maşallah canım sana da ❤Tebrık ederimmmmmmbenımde transfer 10. Gün 277 çıktı erken verdim normalde 12. Gün ver demişti doktor. 12. Gün gidip vereceğim tekrardan
Amiiiiin darısı bütün herkesi başına inşallalahMaşallah canım sana da ❤sağlıkla artsın değerin
Kızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder
Canım gölge var gibi. Benim de transferin 5 günü bundan biraz daha koyu çıkmıştı gölge şeklinde 6 ve 7 gün daha da net şekilde ama başlangıç buna benzerdiKızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder
Yaa inşAllah benimde bebişim tutunuyo transfer olduğumuz günü sayıyomuyuzCanım gölge var gibi. Benim de transferin 5 günü bundan biraz daha koyu çıkmıştı gölge şeklinde 6 ve 7 gün daha da net şekilde ama başlangıç buna benzerdi
Bu 5 gün. ikinci fotoda 7 gün
Merhaba ne zaman oldunuz transfer acababenim tutmadı
Yok canım salı günü direkt gidip kan vereceğimCanım idrar testi yapmayı düşünüyor musun?
Yok kuzum ben de çarşamba vereceğim ☺ ben de 5 inde transfer olmuştumYok canım salı günü direkt gidip kan vereceğimsen test yapmayı düşünüyor musun
Oyy maşallah ben de tebrik ederimTebrık ederimmmmmmbenımde transfer 10. Gün 277 çıktı erken verdim normalde 12. Gün ver demişti doktor. 12. Gün gidip vereceğim tekrardan
Hayirli olsun inşAllah darısı bizlere belirtiniz varmiydi test yapmışmıydınız
Çok teşekkür ederimÇok güzel canım sağlıkla artsınHayırlı uğurlu olsun. Senin ilk denemendi değil mi bu? Belirtin oldu mu kuzum?
SaymıyoruzYaa inşAllah benimde bebişim tutunuyo transfer olduğumuz günü sayıyomuyuz
O zaman dün 4 cü günümdü demi peki resimde göre biliyomusunSaymıyoruz
Ne zaman transfer oldunuzO zaman dün 4 cü günümdü demi peki resimde göre biliyomusun
Çooook mutlu oldummmmmArkadaşlar bugün transferimin 10. Günüydü kan testi verdim.Sonucum 185 çıkmış
Ayın 6 daNe zaman transfer oldunuz
Canım bu dünkü testin mi? yeni mi yaptın?Kızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder
Dünki sonra yapmadım dahaCanım bu dünkü testin mi? yeni mi yaptın?
Bugün 5 gününüzdesiniz ve evet testi 4 gün yapmışsınız çok erken diye belirginleşmemiş olabilir 1-2 gün sonra deneyin istersenizAyın 6 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?