2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder
Canım gölge var gibi. Benim de transferin 5 günü bundan biraz daha koyu çıkmıştı gölge şeklinde 6 ve 7 gün daha da net şekilde ama başlangıç buna benzerdi
Bu 5 gün. ikinci fotoda 7 gün

Eklentiler

• IMG_1524.jpeg
    172,5 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1534.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 52
Canım gölge var gibi. Benim de transferin 5 günü bundan biraz daha koyu çıkmıştı gölge şeklinde 6 ve 7 gün daha da net şekilde ama başlangıç buna benzerdi
Bu 5 gün. ikinci fotoda 7 gün
Yaa inşAllah benimde bebişim tutunuyo transfer olduğumuz günü sayıyomuyuz

Tebrık ederimmmmmm benımde transfer 10. Gün 277 çıktı erken verdim normalde 12. Gün ver demişti doktor. 12. Gün gidip vereceğim tekrardan
Oyy maşallah ben de tebrik ederim Benim de 12. Gün test günüm ama 2 günlük artışı görmek için bugün de yapmam istedim.Güzel artışlar görürüz inşallah

Hayirli olsun inşAllah darısı bizlere belirtiniz varmiydi test yapmışmıydınız
Çok güzel canım sağlıkla artsın Hayırlı uğurlu olsun. Senin ilk denemendi değil mi bu? Belirtin oldu mu kuzum?
Çok teşekkür ederim
Evet kuzum ilk tüp bebek denemem.
Belirti olarak ara ara giren bel ve kasık ağrıları diyebilirim.Gün içinde yokluyor, giriyor çıkıyor ama öyle aşırı uzun süre devam etmiyor.

Kızlar 6 transfer olmuştum dün test yapmıştım çıkmadı diye testi kenara koymuştum şimdi bakıyorum bi benmi görüyorum çizgiyi Allahım inşAllah tutunur Rabbim isteyen her kese nasip eder
Canım bu dünkü testin mi? yeni mi yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…