2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Herkese merhabalar bende 6 Nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Transferimden beridir her gün adetimin ilk günü gibi kasıklarım belim ağrıyor. Arada ince ince sızlamalar, göğüslerim balon gibi şişti aşırı hassaslar Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?

Beni de ekler misiniz 08.04.2024 2 tane 5.gün embriyosu

Canım nasılsın? Bugün de test yaptın mı?

Bugün doktor kuzenime kullandigim iğnelerden ve ilaçlardan bahsettim. Bir kaçı için tansiyonu yükseltir dedi. Benim de ara ara baş ağrım oluyor. Isterseniz doktorunuza danışın.
Canım idrar testi yapmayı düşünüyor musun?

Aynı gün transfer olmuşuz ve aynı şeyleri yaşıyoruz

Testemi oldu eşiniz benimde eşim azosperim tese oldu. Doktorunuz kim kaçıncı denemeniz
Hayır eşim vitamin kullandı teseye gerek kalmadan 2 bin tane sperm bulundu ilk denememizde hamile kaldım 3 haftalık kalbi durdu şu an ikincisi doktorum uğur değer Diyarbakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…