2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

inş herşey Yolunda gider bugün adet gibi ağrım oldu ilaçlardan mıdır acaba
T

Herkes Selamlar, 2. Transferim (3 Nisan) 5. Gün embriyosu benide listeye alabilir misin ? S sevnylan

Allah bu özel ayda dualarımızı kabul eder inşallah
Merhaba
2. Transferim benimde ilki oldu ama kalbi durdu nasip olmadı şimdi yeniden transfer oldu 5 Nisan 5. Gün embriyosu 2 tane beni de alır mısınız listeye

Öf eşimi nöbetçi ezcaneye bile yolladım o kadar yani inşAllah tutunur bebişlerimiz belim ve kasık ağrım dışında bi şey yok hatda karnıma bakıyorum bazen aşırı zayıfım 46 kilo karın varmı şişmi diye günler geçmiyo

Allah razı olsun hepimiz pozitifleri dizeriz inşAllahhhh

Canım yapacak mısın bugün?

Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı ? Transferden sonra 4. Günde ve bugün 6. Gün daha fazla oldu.. sebebi ne olabilir
Bugün doktor kuzenime kullandigim iğnelerden ve ilaçlardan bahsettim. Bir kaçı için tansiyonu yükseltir dedi. Benim de ara ara baş ağrım oluyor. Isterseniz doktorunuza danışın.

Yok kuzum carsambaya kadar bekleme konusunda çeliniyo da daha var bakalım neler olacak

Hayirli olsun kaçıncı gün yaptınız testi ben 6 transferde olmuştum şimdi yaptım çıkmadı
5 nisanda tek embriyo transferi oldum kalitesi de önemli erken cıkmasında dün de test yaptım baya silikti evire cevire zor yakaladık doğru açıyı. Ben meraktan yapıyorum ama her bedenin süreci farklı doğrusu 7. Günden sonra ufak ufak bakmak o yüzden lütfen moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…