- 20 Mayıs 2023
- 626
- 759
- 23
Neden kalbi durdu bende aynısını yaşadım genetiklimiydi. Benimde birtane var dondurulmuş sorunsuz çözülür insallahMerhaba, Aralık ayında kalbinin durması sonucu 10 haftalık bebeğimi kaybettim. Şu an dondurulmuş 1 adet 5. gün embriyom var. 40 yaşındayım. Transferim bir aksilik çıkmazsa Nisan ayında olacak fakat tarih net belli değil. 1 tane olması da çözülme sonrası için beni korkutuyor.
Amin Allah razı olsun döllenen 9 yumurta 3. Güne ulaşmış iyi birşey miGüzel haberlerini beklıyoruz. İnşalallah hayırlı ve sağlıklı bir sekılde tutunur
İnş evladınıza kavuşursunuzNormal gebelikti, tüp bebek aşamasına başlamışken o sırada kendiliğinden oluşan bir gebelik oldu, tüp bebeğe gerek kalmadı derken kaldığımız yerden devam etmemiz gerekti. Herhangi bir sebep belirtmediler, yaştan ötürü kalitesiz yumurtadır denildi. Kaldığımız yerden devam ettik, şubat ayında
8 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi 5. güne ulaşabildi. Bir tane olduğu için şu an o kadar kıymetli ki. Umarım sizinki de sapasağlam bir şekilde çözülür ve annesine tutunur
Umarım hepimiz. 3. günde donduruldu mu 5. gün için mi bekliyorsunuzİnş evladınıza kavuşursunuz
Tabi iyi birşey. İnşalallah hepsi sağlıklk 5. Güne gelirler ve dondurulan embrıyolarınızda olurAmin Allah razı olsun döllenen 9 yumurta 3. Güne ulaşmış iyi birşey mi
Allah razı olsun hepimiz güleriz bu konuda inşTabi iyi birşey. İnşalallah hepsi sağlıklk 5. Güne gelirler ve dondurulan embrıyolarınızda olur
Dondurulmadı 5. Gün için bekliyorızUmarım hepimiz. 3. günde donduruldu mu 5. gün için mi bekliyorsunuz
AminGüzel haberlerini beklıyoruz. İnşalallah hayırlı ve sağlıklı bir sekılde tutunur
İnşallah canım. Sabırla önce transfer sonra test için bekleyeceğimİnşalallaah güzel haberlerinizi okuruzbenimde 3. Denemem. İlk iki denemem taze transfer olmuştu ilki 5. Gün 2. Si 3. Gün. Şimdide dondurulmuş 5. Gün deneyeceğiz. İnşalalalah hepimiz pozitif sonuc alırı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde
Ben 29 sen 30 Mart’ta bebeklerimize kavuşuyoruz desenearkadşlar bende cumartesi 5.gün transferi olacağım dılarınız bekliyorum
Kim ekliyor nasıl yapıcam bilmiyorum
İnşallah yaaaaBen 29 sen 30 Mart’ta bebeklerimize kavuşuyoruz desene
Dualarım tüm isteyenlerle. Yorulan, yıpranan, maddi sıkıntıdan bu transferi son umudu olarak gören kim varsa Rabbim en sağlıklısından evlatlar nasip etsin inşallah
AminnTabi iyi birşey. İnşalallah hepsi sağlıklk 5. Güne gelirler ve dondurulan embrıyolarınızda olur
Merhaba kuzum
Benimde ekler misiniz 31 yaş 5. Gün embriyo 30 Mart tranaferHerkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalımtransfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı Transfer tarihi Embriyo bilgisi Sonuç S sevnylan 28.04.2024 5.gün edahandro 3.gün Zeynep3545 5günPGT @mercan6065 @teacherrrrrr 5.günPGT @blahblah123 3.gün @esra464646 06.04.2024 H Htc1059 29.03.2024 5.gün @Mila86 3.gün @Emel11 21.03.2024 5.gün G Gul9393 01.04.2024 5.gün festina lente 01.04.2024 5.gün
Taze transfer mi21 Mart 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 Nisan test tarihimlütfen banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?