2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Amin rabbim kolaylıkla nasip eylesin bebeklerimizi kucağımıza almayı. Benimde tüplerimden biri alındı diğeri bağlandı 2. Denemem olucak

Zorlu bir süreç olsa da sabır gerektiriyor, çok geçmiş olsun. Şimdiden hayırlısı olsun inşallah transferiniz güzel geçer ve bebişiniz tutunur

Şimdiden insan sabırsızlanıyor transfer sonrası 10 gün nasıl bekleyeceğiz inşallah hepimiz güzel haberler alırız yemek konusunda dikkat etmeye çalışıyorum maalesef spor yapamıyorum. Onun dışında folik asit ve omega kullanıyorum. İnşallah transfer zamanı her şey yolunda gider heyecanlıyım bu sıra etrafımda hep bebek haberleri duyuyorum insan hem hevesleniyor hem kaygılanıyor.

Merhaba canım benim Ben de iki aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiş yaptım. İlk transferim olacak evet.İnşallah burda birbirimizin ve tabi bekleyen diğer arkadaşların da güzel haberlerini alacağız

Kızlar yarın transfer oluyorum hem de 3.kez ama çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor. Çok şükür tutmazsa diye korkularım yok inşallah bu sefer tutacak diyorum hep. Rabbim bugüne kadar kimi boş çevirdi de beni çevirsin. Zaman alır ama mutlaka olur diye kendi kendimi heyecanlandırıyorum
Sen dualarımızı kabul et Allah’ım. Benimle birlikte tüm kader arkadaşlarımın. Amin amin amin

Amin amin bende cumartesi ya

Evet canım en zoru da 10 gün beklemek. Çünkü kendini hamile zannediyorsun. 10 günün sonunda Negatif olunca insanın yüreği kaldırmıyor. Umarım yüksek beta hcg değerleri ve kaset testte çift çiZgiyi göreceğiz o kadar çok idrar testi yaptım ki bu zamana kadar, hep negatif gördüm. Şimdi üç tane erken gebelik testi aldım. Sırf o çift çizgiyi görebilmek için. Kan testinde pozitifi görsem bile, o idrar testini yapmak istiyorum ❤ Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Canım dualarım seninle ❤ sen bize ışık olacaksın arkandan geleceğiz canım ❤ yolun açık olsun

Ayy her şey çok güzel olacak inşallah Benden de amin amin amin

Kızlar merhaba, adetim bitti estrofem kullanıyorum ara ara lekelenmeler oluyor afedersiniz çamur gibi sizde de böyle oluyor muydu,

Ay hiç sorma bide bişey okudum kafam karıştı beşinci günü bekliyoruz ya ulaşmazlarsa neden 3.günde transfer etmiyorlar
5. güne ulaşanların daha güçlü olduklarını ve rahme daha sağlam tutunduğunu söylüyor ya doktorlar göze alacağız arkadaşım
Benimde 6 yumurtam 3. güne ulaşmıştı ama 5.güne yalnızca 2 tanesi gelebildi
Birini transfer yapıp diğerini dondurdular. Yarın dondurulmuş olan transfer yapılacak hayırlısıyla

Ay hiç sorma bide bişey okudum kafam karıştı beşinci günü bekliyoruz ya ulaşmazlarsa neden 3.günde transfer etmiyorlar
5. güne gelenlerin tutunma ihtimalinin daha fazla olduğunu söylüyorlar. Tabi ki bu demek değildir 3. gün embriyosu gebelikle sonuçlanmayacak. 8 yumurtamın 6 tanesi döllendi, 4 tanesi çok sağlıklı 1. kalite olarak 3. güne ulaştı. 5. güne geldiğimizse ise elimde sadece 1 tane embriyo kaldı. Onlar 3. gün dondurulsa 2. bir şansım olur muydu bilmiyorum ama doktoruma güvendiğim için bu kısmı hiç sorgulamadım bile

umarım sağlıkla çözülür ve tutunur annesine sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…