• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Merhabalar , beni de listeye ekler misiniz ? 5 . Gün embriyosu 😊 transfer tarihi belli değil ,
Herkese merhaba, Nisan ayında transfer olacaklar burada buluşalım 💙 transfer öncesi tedaviniz nasıl gidiyor? Rahim hazırlığı aşamasında neler yapıyorsunuz?
Anne Adayı 🤰🏼Transfer tarihiEmbriyo bilgisiSonuç🤰🏼🙏☘️
S sevnylan 28.04.20245.gün
edahandro edahandro 3.gün
@Zeynep35455günPGT
@mercan6065
T teacherrrrrr 5.günPGT
@blahblah1233.gün
@esra46464606.04.2024
H Htc1059 29.03.20245.gün
@Mila863.gün
@Emel1121.03.20245.gün
@birmucizeyehasret01.04.20245.gün
@festina lente01.04.20245.gün
@arkaoda09.04.20243.gün
P pinarparlayann 30.03.30245. Gün
@mirage_075.gün
@ilaydaaky5.gün
Meryemimm Meryemimm 02.05.20245.gün
@gzmist3403.04.20245.gün
@19hilal5.gün 2embriyo

Kızlarım merhaba
Biliyorsunuz benim 3. denemem doğal siklusla dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 gün önce
Önceki 2 transferimden farklı olarak bugün transferin 2. günü olmasına rağmen bir halsizlik uyku hali ve karın ağrısı yaşıyorum.
İlaçlara bahane bulacağım ama yalnızca Duphaston ve Folik asit kullanıyorum. Olumlu yorumluyorum her şeyi🤗💚🧿 ama daha çok erken eğer olumsuz olursa hayal kırıklığım çok olacak yaaaa😔😔

Kızlarım merhaba
Biliyorsunuz benim 3. denemem doğal siklusla dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 gün önce
Önceki 2 transferimden farklı olarak bugün transferin 2. günü olmasına rağmen bir halsizlik uyku hali ve karın ağrısı yaşıyorum.
İlaçlara bahane bulacağım ama yalnızca Duphaston ve Folik asit kullanıyorum. Olumlu yorumluyorum her şeyi🤗💚🧿 ama daha çok erken eğer olumsuz olursa hayal kırıklığım çok olacak yaaaa😔😔
İnşallah her şey gönlünüzce olur pozitif haberler alırsınız 🌸 ben de doğal siklus olacağım nasipse adetin kaçıncı günü transfer oldunuz acaba?

İnşallah her şey gönlünüzce olur pozitif haberler alırsınız 🌸 ben de doğal siklus olacağım nasipse adetin kaçıncı günü transfer oldunuz acaba?
Teşekkür ederim arkadaşım🌺 inşallah hepimiz güzel haberler alırız💚
Benim adetin 16. günü transfer yapıldı. Hiçbir ek ilaç kullanmadım bu süreçte. Transfer sonrası ise Duphaston ve folik asit verdi doktorum✌️🧿🤗

Kızlarım merhaba
Cumartesi olmuştum bende biliyorsun Bende aynı bugün bi gözüm karardı uykum var ve ben bugün ev süpürdüm yaptım yavaş yavaş

Cumartesi olmuştum bende biliyorsun Bende aynı bugün bi gözüm karardı uykum var ve ben bugün ev süpürdüm yaptım yavaş yavaş
Yani ne diyeyim arkadaşım sen bilirsin. Benim bu sefer mantığım şu. İstediğim her şeyi istediğim zaman yapabilirim ama bebeğime her zaman kavuşamam. Onu benden ayıracak her şeyi geri plana atıyorum🌺🧿💚✌️

Kızlar doktoradan çıktım. Kan sonucuna göre transfer günüm belli olacak. Cuma gibi görünüyor. Şuan 8 mm rahim kalınlığı. Sizinki kaç mm iken transfer yapıldı kızlar? Çok heyecanlıyım ❤
Tebrikler canım. Yakın zamanda seni de aramıza bekliyoruz 🎈🫧
Benimde 8 mm civarındaydı hiç heyecanlanma her şey gayet güzel gidiyor 🌺🧿💚

Kızlar doktoradan çıktım. Kan sonucuna göre transfer günüm belli olacak. Cuma gibi görünüyor. Şuan 8 mm rahim kalınlığı. Sizinki kaç mm iken transfer yapıldı kızlar? Çok heyecanlıyım ❤
Kızlar bir de buna ek olarak; transfer öncesi beslenme şeklimi söyleyeyim. Belki size de faydası olur.

Avakado
Kabak çekirdeği
Nar suyu
Kefir

Her gün yiyip içmeye çalışıyorum.

Back