Test yaptırdın mı seninle aynı test günümüz benim sonuçlar az önce geldi beta 24 çıktı transferin 11.gunu21 Mart 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 Nisan test tarihimlütfen banada dua edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptırdın mı seninle aynı test günümüz benim sonuçlar az önce geldi beta 24 çıktı transferin 11.gunu21 Mart 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 Nisan test tarihimlütfen banada dua edin
Kaçıncı gün embriyosu senin canım. Tutundu mu.Test yaptırdın mı seninle aynı test günümüz benim sonuçlar az önce geldi beta 24 çıktı transferin 11.gunu
Merhaba, benide eklermisiniz listeye 28 yaş 3. Gün embriyosu 1 nisanda transfer oldumBenimde ekler misiniz 31 yaş 5. Gün embriyo 30 Mart tranafer
Amin, hepimiz emeklerimizin karşılığını aldığımız güzel günleri görelim inşallahMerhaba arkadaşlar benimde bu perşembe günü transferim olacak. 3. Gün 2 embriyo transfer edilecek. Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 13mm ölçüldü. Coraspin, folik asit, dekort ve cylo Progynova kullanıyorum. Dün bu kullandıklarım ilaçların yanına Progestan iğne günde 1 kez, Prograf sabah akşam, Proluton iğne 5 günde 1 kez ve azitro antibiyotik başladım. İğneler canımı çok yaktı. Allah bu mübarek günde emeklerimizi boşa salmasın inşallah
Edoşumm bebişlerine kavuşmana çok az kaldı demekAynıyız kuzum. Benim de 3. Gün iki embriyo. Cuma transferim. Allah nasip etsin inşallah. Benim dün 8 mm idi rahim kalınlığı. Estrofem, Coraspirin, folikasite ek olarak bugün progrstoron iğne
Azor
Prednol
Progesteron fitil
Progesteron iğne eklendi. İnşllah hayırlı sonuçlari alırız.
5.gun pozitif değer 24 sanki düşük gibi yarın hastaneye gidicemKaçıncı gün embriyosu senin canım. Tutundu mu.
Amin inşallahAmin, hepimiz emeklerimizin karşılığını aldığımız güzel günleri görelim inşallah
Aret hocaya gidiyorsunuz sanırım siz de.Birebir aynı ilaçları kullandım ben de transfer öncesinde.Transfer sonrasında da aynı ilaçlar devam ediyor, bir de kan sulandırıcı iğne eklendi bana.Valla bu gonal f ler, ovitrelleler ne güzel iğnelermiş şimdi anlıyorum değerlerini![]()
Ben de daha dün transferimi oldum, siz de yakın zamanda olacaksınız heralde iğneler de eklendiğine göreAmin inşallahevet Aret Kamar da tedavi görüyorum
siz ne zaman transfer oldunuz
Yeaa meleğim teşekkür ederimmmEdoşumm bebişlerine kavuşmana çok az kaldı demek
İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar da hiç bırakmazlarr, emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim
Senin ve burda güzel haber bekleyen herkesin gönlündekini nasip etsin Rabbim![]()
Kaçıncı gün bu değer çıktı5.gun pozitif değer 24 sanki düşük gibi yarın hastaneye gidicem
Konu sahibi ekşiyorMerhaba, benide eklermisiniz listeye 28 yaş 3. Gün embriyosu 1 nisanda transfer oldum
Emel hanım ne yaptınızTest yaptırdın mı seninle aynı test günümüz benim sonuçlar az önce geldi beta 24 çıktı transferin 11.gunu
Bende perşembe günü transfer olacağım inşallahBen de daha dün transferimi oldum, siz de yakın zamanda olacaksınız heralde iğneler de eklendiğine göre![]()
İnşallah edoşumm amiinnnnYeaa meleğim teşekkür ederimmm❤
inşallah sen de kavuşacaksın. Birlikte kavuşacağız inşallah ❤❤❤ Allah sabrımızın hediyesini verecek inşallah
Oh ne güzel bişey kalmamış güzel kavuşmayaBende perşembe günü transfer olacağım inşallahilk transferim hem stres, hem heyecan hepsini bir arada yaşıyorum
![]()
Sen napıyorsun bu ay kuzumİnşallah edoşumm amiinnnn![]()
Tavsiyeniz için teşekkür ederim uygulayacağımOh ne güzel bişey kalmamış güzel kavuşmayaBenim de ilk transferim, gerçekten stres de heyecan da hiç eksik olmuyor.Bu arada size nacizane tavsiyem, merkezde 1 litre su veriyolar içmeniz için.Sakın hepsini içmeyin:)
Ben öncekinden şöyle yapmıştım çok ideal oldu; transferden iki saat önce son idrarıma çıktım, son bir saat içinde 800ml civarı içtim. Akşama kadar tutabildim idrarımı. Tabi akşama kadar tutmaya gerek yokOh ne güzel bişey kalmamış güzel kavuşmayaBenim de ilk transferim, gerçekten stres de heyecan da hiç eksik olmuyor.Bu arada size nacizane tavsiyem, merkezde 1 litre su veriyolar içmeniz için.Sakın hepsini içmeyin:)
Bebeğim bu ay da boş geçiyorum bayramdan sonra adetim gelecek aşılama planlıyoruzSen napıyorsun bu ay kuzum