• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Merhaba arkadaşlar benimde bu perşembe günü transferim olacak. 3. Gün 2 embriyo transfer edilecek. Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 13mm ölçüldü. Coraspin, folik asit, dekort ve cylo Progynova kullanıyorum. Dün bu kullandıklarım ilaçların yanına Progestan iğne günde 1 kez, Prograf sabah akşam, Proluton iğne 5 günde 1 kez ve azitro antibiyotik başladım. İğneler canımı çok yaktı. Allah bu mübarek günde emeklerimizi boşa salmasın inşallah
Amin, hepimiz emeklerimizin karşılığını aldığımız güzel günleri görelim inşallah🌸
Aret hocaya gidiyorsunuz sanırım siz de.Birebir aynı ilaçları kullandım ben de transfer öncesinde.Transfer sonrasında da aynı ilaçlar devam ediyor, bir de kan sulandırıcı iğne eklendi bana.Valla bu gonal f ler, ovitrelleler ne güzel iğnelermiş şimdi anlıyorum değerlerini😄

Aynıyız kuzum. Benim de 3. Gün iki embriyo. Cuma transferim. Allah nasip etsin inşallah. Benim dün 8 mm idi rahim kalınlığı. Estrofem, Coraspirin, folikasite ek olarak bugün progrstoron iğne
Azor
Prednol
Progesteron fitil
Progesteron iğne eklendi. İnşllah hayırlı sonuçlari alırız.
Edoşumm bebişlerine kavuşmana çok az kaldı demek 🥹
İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar da hiç bırakmazlarr, emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim 🙏🏻❤️
Senin ve burda güzel haber bekleyen herkesin gönlündekini nasip etsin Rabbim 🙏🏻

Amin, hepimiz emeklerimizin karşılığını aldığımız güzel günleri görelim inşallah🌸
Aret hocaya gidiyorsunuz sanırım siz de.Birebir aynı ilaçları kullandım ben de transfer öncesinde.Transfer sonrasında da aynı ilaçlar devam ediyor, bir de kan sulandırıcı iğne eklendi bana.Valla bu gonal f ler, ovitrelleler ne güzel iğnelermiş şimdi anlıyorum değerlerini😄
Amin inşallah 🙏 evet Aret Kamar da tedavi görüyorum 😊 siz ne zaman transfer oldunuz

Edoşumm bebişlerine kavuşmana çok az kaldı demek 🥹
İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar da hiç bırakmazlarr, emeklerini boşa çıkarmasın Rabbim 🙏🏻❤️
Senin ve burda güzel haber bekleyen herkesin gönlündekini nasip etsin Rabbim 🙏🏻
Yeaa meleğim teşekkür ederimmm 🌈🥰😍 inşallah sen de kavuşacaksın. Birlikte kavuşacağız inşallah ❤❤❤ Allah sabrımızın hediyesini verecek inşallah

Bende perşembe günü transfer olacağım inşallah 😊 ilk transferim hem stres, hem heyecan hepsini bir arada yaşıyorum😊
Oh ne güzel bişey kalmamış güzel kavuşmaya🌸 Benim de ilk transferim, gerçekten stres de heyecan da hiç eksik olmuyor.Bu arada size nacizane tavsiyem, merkezde 1 litre su veriyolar içmeniz için.Sakın hepsini içmeyin:)

Merhaba kızlar
Transferin 4. gününde herkese güzellikler diliyorum✌️💚
Bugün mesai çok erken başladı. Arabanın tepesinden 2-3 saat inmedim. Sonrasında evde götür getir işleri çok vardı. Arada bebeğim sanırım ben burdayım bak çok iş yapma der gibi bazı ağrılar ve sancılar yaşadım😳😬
10. günden önce test yapmayı düşünmüyorum. Bir şekilde oyalamam lazım kendimi🤣🤣

Oh ne güzel bişey kalmamış güzel kavuşmaya🌸 Benim de ilk transferim, gerçekten stres de heyecan da hiç eksik olmuyor.Bu arada size nacizane tavsiyem, merkezde 1 litre su veriyolar içmeniz için.Sakın hepsini içmeyin:)
Ben öncekinden şöyle yapmıştım çok ideal oldu; transferden iki saat önce son idrarıma çıktım, son bir saat içinde 800ml civarı içtim. Akşama kadar tutabildim idrarımı. Tabi akşama kadar tutmaya gerek yok 😅 .transferdeki Sıkışıklığım da çok idealdi. Hiç rahatsız etmedi Mila86 Mila86

Back