2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hep perinatologa gidiyorum, 2 haftada bir kontrole gidiyorum

Kızlarrr ya ben cinsiyeti öğrenince heyecanla 2 tane takım aldım 0-1 ay bedeni hatta gözüme biraz büyük gözükmüştü ama benim boyum uzun eşiminde aynı gidip 0- 3 ayla değiştirsem mi

Bana da gelip gidiyor bu korkular. Belirtilerin azaldigi hatta yok oldugu, bebegin varliginin da cok hissedilmedigi zamanlar oldugundan endiseler daha da artiyor. Benim de bir hafta var, üc haftayi gecirdim, bir hafta gecmiyor sanki, cok da ozledim görmeyi.

Kendini baska seylere ver. Oyala. Güzel düsün. Bebek esyalari bak. Ben bu sekilde o huzursuzlugu atiyorum.

Plasentanın aşağıda olması bu haftalarda tek başına bir şey ifade etmiyormuş, 22-24. haftalara kadar yukarı çıkıyormuş yüzde seksen olasılıkla. Doktorunuz zaten kendini yorma fazla ayakta kalma uzun yürüyüşler yapma vb önerilerde bulunmuştur

Normal, 20. hafta itibariyle detaylı ultrason yapılıyor. Doktorunuz muhtemelen sizin için daha ekonomik olsun diye öyle söylemiştir.

Cikar insallah bebek büyüdükçe. Teşekkür ederim yorumunuz için

Kuzum öncelikle kimseyi bu kadar takma. Evet ağlarız çünkü hormonlar tavan. Ama yerinde olsam annemmiş oymuş buymuş kimseyi takmam. Şuan biz içimizde bir dünya büyütüyoruz her zaman biz haklıyız. Kaldı ki annem tabi ki haklı değil kendince konuşmuş. Senin için en doğrusunu doktorun ve sen biliyorsun bunu unutma

Hangi haftadasiniz ne zaman geçti bulantı benim de geçmek bilmeyen bulantı kusma var hamileligin başından beri ilaç kullanmadığım gün pertingo resmen

Canım, şu dönem de aşırı hassas oluyoruz, annenin mizacı otoriter bir anneye benziyor, bazı anneler istiyor ki illa benim dediğim gibi yaşasın çocuklar, kendilerinin her doğrusu genel doğruymuş gibi kabul görsün buyuruyorlar. Sen ona aldırış etme, kendini üzme, belki sanada vesiledir, çocuğun üzerinde duyusal ve bütünsel bir iletişim kurmanı daha elverişli hale getirecektir annenin bu durumu, canını hiç sıkma lütfen

Bordo bereli benden selam olsun, hiç öyle düşünme bu platformu anlamlı kılan da bu zaten

İyi yapmışsın bebişim iyi çok şükür öyle aman aman bi belirtim falan yok benim ilaç içmediğimde kusuyorum sadece o kadar ama ağrı hissetme falan olmuyor ara sıra baskı gibi bi ağrı geliyor gidiyor bende buyuyordur diye böyledir diye düşünüyorum karnım da çıkmadı gerçi benim daha

16+5 17 haftalık oluyor bir doktor ızlıyorum anladıgım kadarıyla

ama cogu kısı bunu 16 haftalık olarak lanse edıyor neden acaba?

MaşaAllah maşaAllah herkesin bünyesi farklı ya kiminin 9 ay çıkmıyor kimin 3 ay kocaman oluyor :) sağlıklı olsunlarda hepimizin bebişi yerin onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…