2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Evet sudan çıkmış minik balık olarak tek istedikleri anne kucağı ve memesi olur ilk 3 ay doğru. Deli gibi etkinlik kitap eğitim vs. yapıp çocuğu maraton koşucusu gibi hazırlamak ben de istemem. Göğsümde uyusun yeterli :)

Ayyyy görelim o günleri insalllaaahhh <3

Gerçekten çok strese sokan bi durum, bir de hissedip bi kaç gün hissetmemek daha çok yoruyor insanı, benim ki hep uyuyor o zaman

Benim cocugumda babasına benzer inşallah o zaman

Ay benim burun kocamandi, 33 yaşında estetik mestetik yine birseye benzedi. Burun bana benzemesin, gerisi cok onemli değil.

Karakteristikdi diyeyim neyse kendime de kiyamisu.
Offf burnu bende tenzih ediyorum kocam karadenizli burnu bana benzesin çocuğumun amin inşallah amin

Ayyy ben de bakim lcw ye ben 3500 kilo doğmuşum. Bakalım minnoşum nasıl doğacak

Ay benim burun kocamandi, 33 yaşında estetik mestetik yine birseye benzedi. Burun bana benzemesin, gerisi cok onemli değil.

Karakteristikdi diyeyim neyse kendime de kiyamisu.
Ay dur bunla ilgili bi şey atacam

kızlar fetal dna sonucum temiz çıktı. hiçbir risk yokmuş çok şükür :)

cinsiyeti kağıda yazdırıp zarfa koydum. eşimle ikimiz için iki tane küçük cinsiyet cupcake yaptırmayı düşünüyorum. ikimize özel yerken video çekip öğrenirsek tatlı olabilir diye düşündüm ama meraktan çatlıcam yaptırana kadar

Ya buralarda bi Y ysnmrv vardı nerdesin kız sen
Biraz burdan uzaklaştım aslında herşeyden uzaklaştım kendimi bebişi dinledim iyi geldi. Sürekli birşeyler söyleniyordu kıyaslama falan yapıyorduk ama öğreniyorduk da tabi :) sizler nasılsınız herşey yolunda mı :)

Hamileliğin başından beri geçmeyen bulantılarım vardı 1 haftadır falan neredeyse yok diyebilirim. Bebişimin hareketlerini de hissedemiyorum hala. Sadece sol tarafımda bir sızı var. Kontrolüme de daha 2 hafta var. İçim çok huzursuz. Genelde randevu gününe yakın böyle olur gidince de rahatlardım şimdi 2 hafta nasıl geçecek. Keşke bulantılarım bitmeseydi diyorum en azından orda olduğunu anlıyordum

Selam hanımlar. Kontrolüme bir hafta vardı dün cok ağrım olunca bugün doktorda aldım soluğu. Minigim 15+5 olmuş kıza benziyo dedi. Yalniz plasenta aşağıda rahmin önünü kapatmış dedi.diğer gebeliklerimde böyle bişey yasamamistim var mı benimle aynı durumda olan.

Kızlar merhaba bugün kontrolden döndüm. Çok şükür her şey yolunda. 16. Haftadayız, ölçümler yaptı doktor. Hepsi normal görünüyor dedi. 20.hafta için perinatolog ile görüşmeni tavsiye ederim dedi. Süreç böyle mi devam ediyor herkeste de?

Bilmiyorum benim icin 17. De gittim en son doktora 4 kasimdi , simdi 4 aralikta detayli icin cagirdi organlara bakicaz dedi zaten 21. Haftada oluyorum o zaman hayirlisiyla. Beni baska bir yere yonlendirmedi .

Bilmiyorum benim icin 17. De gittim en son doktora 4 kasimdi , simdi 4 aralikta detayli icin cagirdi organlara bakicaz dedi zaten 21. Haftada oluyorum o zaman hayirlisiyla. Beni baska bir yere yonlendirmedi .
Bana kendisinin detaylı göremeyeceğini bunun için perinatoloji ile görüşmemin daha iyi olacağını söyledi

Özel hastane mi devlet hastanesi mi sizin gittiğiniz yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…