- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Offf benim de böyle. Aslinda tarif edilen gibi de oluyor ama bebek hareketi mi acaba diye hep bir süphe var icimde. Bu arada ben 18. haftadayim. doktor 20. haftaya kadar zamani var dedi ilk bebekte.Herkes bebeği hissetmeye başlamış ben hala hissetmiyorum sizden de öyle okuyunca endişelendim açıkçası. Tarif edebilir misiniz nasıl hissettiğinizi
Merhabaaa kizlar bugun beni aile hekimliginden aradilar asi icin 16 dolunca basliyolarmis doktorun yaptir demisti ama bana erken geldi simdi onu aricam sizi arayan oldu muuu
ben bi tane yağ karışımı aldım, doğal. onu sürdüm dün ilk defa. bir de onun krem halini aldım sabah da onu sürdüm çok az. etkisi olcak mı bilmiyorumKızlar çatlak kremi kullanıyor musunuz? Ben sanırım çatlamaya başladım, kaşınıyor karnım artık geriliyor, az önce bio-oil yağı ile lierac çatlak jelini aldım, indirim var, Kasım indirimleri içinde bakmak isteyen olursa benden söylemesi
Herkes bebeği hissetmeye başlamış ben hala hissetmiyorum sizden de öyle okuyunca endişelendim açıkçası. Tarif edebilir misiniz nasıl hissettiğinizi
Bizim aile hekimi 20den sonra arıycaz dediBen 18. Haftadayım beni kimse aramadı acaba son 5 yılda yaptırdığım için mi
Deneyimli bir Nisan ayı annesi olarak bizlere neler önerirsin canımNisan 2023 annelerinden yazıyorum karşıma çıktı grubunuz duygulandım gözyaşım pıt
Yok ya sıfır benimCanım böyle minik çok minik 2 tane pıt pıt hissediyorum daha önceden tarifini nasıl versem böyle sanki içimde bir tüy varmış da bir o yana bir bu yana gidiyormuş gibi hissediyordum, bu haftanın başımdan beri daha net pıtlar hissettim ama her gün değil bazen hiç olmuyor
Evet, ben 10. haftadan itibaren kullanmaya basladim. Weleda'nin hamileler icin catlak kremi var, bir de soguk sikim badem yagi kullaniyorum. Henüz hic catlak olusmadi.Kızlar çatlak kremi kullanıyor musunuz? Ben sanırım çatlamaya başladım, kaşınıyor karnım artık geriliyor, az önce bio-oil yağı ile lierac çatlak jelini aldım, indirim var, Kasım indirimleri içinde bakmak isteyen olursa benden söylemesi
Ben de 18deyim benim de yok hiç hemdeOfff benim de böyle. Aslinda tarif edilen gibi de oluyor ama bebek hareketi mi acaba diye hep bir süphe var icimde. Bu arada ben 18. haftadayim. doktor 20. haftaya kadar zamani var dedi ilk bebekte.
ben bi tane yağ karışımı aldım, doğal. onu sürdüm dün ilk defa. bir de onun krem halini aldım sabah da onu sürdüm çok az. etkisi olcak mı bilmiyorum
Evet, ben 10. haftadan itibaren kullanmaya basladim. Weleda'nin hamileler icin catlak kremi var, bir de soguk sikim badem yagi kullaniyorum. Henüz hic catlak olusmadi.
Bizim aile hekimi 20den sonra arıycaz dedi
Yok ya sıfır benim
ben de bi sonraki ay belki lierac be bio oil alırım diyorum bakalım. aynen benim de hafif çıkmaya başladı, kaşınıyor :)Benim evde de kantaron yapı vardı bazen eşim onunla masaj yapıyor bana, aşırı hoşuma gidiyor araştırma yapmıştık ama yinede içime sinmedi, en iyisi bilinen bir yağ alayım dedim, çünkü karnım büyümeye başladı hatta artık anlaşılıyor
Ben de badem yağı sürüyorum. Bir de kakao yağı aldım. Büyüdü göğüslerim. İç çamaşırı alacağım bu indirimlerde. Sütyen fena sıkıyor.Badem yağı da çok iyi diye duymuştum, göğüs içinde alacağım bazen onlar da kaşınıyor.
Benim göğüslerim epeyce büyüdü kızlar, şaşırıyorum, sizlerin de öyle mi
Evet, hamileligin basindan beri cok büyükler, ama son zamanlarda uclari asiri koyulasti.Badem yağı da çok iyi diye duymuştum, göğüs içinde alacağım bazen onlar da kaşınıyor.
Benim göğüslerim epeyce büyüdü kızlar, şaşırıyorum, sizlerin de öyle mi
ben de bi sonraki ay belki lierac be bio oil alırım diyorum bakalım. aynen benim de hafif çıkmaya başladı, kaşınıyor :)
Ben de badem yağı sürüyorum. Bir de kakao yağı aldım. Büyüdü göğüslerim. İç çamaşırı alacağım bu indirimlerde. Sütyen fena sıkıyor.
Evet, hamileligin basindan beri cok büyükler, ama son zamanlarda uclari asiri koyulasti.
Ay evet uçları da büyüdü ayrıca. Sürekli sem sert geziyorum.Evet, hamileligin basindan beri cok büyükler, ama son zamanlarda uclari asiri koyulasti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?