2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bi düşük tehlikesi olmadığı sürece olduğu gibi devam edilir bizde aynı devam farklı bişi yok ilk hamileliğimde eşim korkardı üç dört ay dokunmadı üçüncü çocukta hiç öyle kasmadık

Tüp bebek doktorum yasaklamisti sonra da hiç sormadık devam ettiğim doktora da sormadım su an olayı yok saymaya alistim sanırım

Taa dimi ama.cok yakin arkadasim var oda bizim gibi. yeni dogum yapti..diyorki esine sonucta cocuguma bagirmiyorum bu beni iyi bir anne yapar

Kızlar, ayın 24' ü için detaylı ultrason randevusu aldım, tabi ona gitmeden bir konseye daha gireceğim diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun bakalım, burada bir arkadaş fetal eko gibi bir şeyden bahsetti, benim kalp ile ilgili sorun olmasına rağmen kimse bana fetal eko varlığından bahsetmedi ? Onun için kendim nasıl onu çektirebilirim, fikriniz var mı ?

Canım benim o fetal ekocu. Valla normalde nasıl oluyor nedir çok bir bilgim yok. Beni fakülte kadın doğum yönlendirdi. Çocuk kardiyoloji bölümünden fetal eko olarak randevu isteminde bulundular. Belki kendin çocuk kardiyolojiye giderek ya da arayarak alabilirsin

Ya da belki senin zaten vakıyorlardır. Sonuçta bebişte kalp ile ilgili araştırmanı yapıyorlar. Bakmışlardır belki, doktorlar daha iyi bilir

Benim ki korkuyor dokunmaya bismillah bismillah diye diye dokunuyor birşey olurmuş dokununca
Benim eşim de çok korkuyor bazen nerede olduğunu anlamak için hafif bastırıyorum parmağımla hemen kızıyor, geceleri sürekli uykumdan uyandırıyor çocuğumun üstüne yatma diye halbuki yan yatıyorum

Ben de öyle hafif bastırıp bak burada diyorum bastırma dokunma bilmem ne

Ya da belki senin zaten vakıyorlardır. Sonuçta bebişte kalp ile ilgili araştırmanı yapıyorlar. Bakmışlardır belki, doktorlar daha iyi bilir

Benim her gittiğim de sadece kalbine bakılıyor, çok yoruyor bu durum beni, ne benimle ne de bebeğimle kimse ilgilenmiyor, belki bakıyorsa bile söylemiyorlar yani, başka doktora da gideceğim, sorsam da demiyorlar yani ne yaptıklarını kendi kendine bakıp gönderiyorlar gibi bir şey

Canım kaç haftalıksın sen

İlk 10 hafta kadar yasaktı, donrasında bi sıkıntı olmadığını söyledi, o süreçte yaşamadık. Somrasında Bizde sınır koymadık ne zaman istersek şeklinde, bir sorun yaşamadık

Sen baya çok şey istiyormussun ya

Biz 4 aydır ilişkiye hiç girmedik, yarından sonra randevum var soracağım bi sıkıntı olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…