- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Ben henuz hicbir sey almadim. Ama alirken 2 takim hastane çıkışı alicam. Gerisini 3 6 alicam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henuz hicbir sey almadim. Ama alirken 2 takim hastane çıkışı alicam. Gerisini 3 6 alicam.
Yaaa halen bende giremiyorum aldım googleyi gizli moda koydum da giriyorum bi bende oluyor sandım ben Google’dan giriyorum sizler nerden giriş yapıyorsunuz sitenin özel programı varmı indirim sürekli hata veriyorKizlaaarrr dunden beri giris yapilamiordu siteyeeee valla yeriniz nasilda belli
28-36.haftalar arası dediğiniz gibi. Öncesinde erken doğum riski oluşturmadığını okudum ben takibimi yapan ebe de öyle söylediDoktor birliktelik olursa boşalma olmasın korunmaya devam edin erken doğumu tetikliyor dedi
Ben samsung internetten giriyorum,Yaaa halen bende giremiyorum aldım googleyi gizli moda koydum da giriyorum bi bende oluyor sandım ben Google’dan giriyorum sizler nerden giriş yapıyorsunuz sitenin özel programı varmı indirim sürekli hata veriyor
Aow o zaman ben de 3 6 ya geceyım:)Ben henuz hicbir sey almadim. Ama alirken 2 takim hastane çıkışı alicam. Gerisini 3 6 alicam.
Tamamdr az aldım yetmezse bi koşu alırız artık tesekkurler:)Alin ama abartmayin. 2 3 takim yetti bana ilkinde. Ama oglum cok minik dogmadi.
Direkt senin için söylemedim zaten genel konuştum canım, tabii ki hepsi birebir olmuyor ama ağlamalar ve öfke nöbetleri kitabı beni aşırı aydınlatmıştıCanım benim bir oğlum var 7 yaşında ve okulöncesi öğretmeniyim üniversitede çocuk gelişimi ile ilgili yaladık yuttuk kitapları da uygulama da aynısı olmuyor maalesef okuyana sonsuz saygım da var yanlış anlaşılmasın![]()
Ya çok özür dilerim soracağım ama korunmasız nasıl oluyor, biz korunuyoruz öyle de oluyor muymuşBen tam 4 haftalıkken öğrendim. 6.hafta bitene kadar eşimle aynen devam ettik. Sonra farklı ülkelerdeydik 12.haftaya kadar. Bir araya gelince ilk birliktelikte böyle kıl gibi ince bi kanama oldu. Ertesi gün doktora gittim kanama alanı yok ama ilişkiye ara ver bence deyip progestan verdi ama ben kendimi iyi hissediyodum ne ilacı aldım ne de ilişkiye ara verdik yine aynen devam. Bebek doğana kadar hamileliğin en güzel yanı bence korunmasız ilişki neden kaçıralım ki bu fırsatı![]()
Yani benim bildiğim sadece 28-36.haftalar arası erken doğumu tetiklemesin diye korunmasız yasak. Öncesinde sorun yok neden olsun kiYa çok özür dilerim soracağım ama korunmasız nasıl oluyor, biz korunuyoruz öyle de oluyor muymuş![]()
Korunursan çocuk olmaz ya hani sjjsj prezervatif geri çekilme yöntemi falan korunmalı ilişki. Yani diyor ki et ete rahatça değiyor aman kaçtı kaçacak derdi yok diyo arkadaşYa çok özür dilerim soracağım ama korunmasız nasıl oluyor, biz korunuyoruz öyle de oluyor muymuş![]()
Ben bunları bilmiyordum ya aydınlandımYani benim bildiğim sadece 28-36.haftalar arası erken doğumu tetiklemesin diye korunmasız yasak. Öncesinde sorun yok neden olsun kihe enfeksiyon riskiniz varsa korunmasız olmaz o başka. Biz bir sorun yaşamadık şu ana kadar
![]()
Bizim için önemli detaylardı henüz 8 aylık evli olduğumuz içinBen bunları bilmiyordum ya aydınlandım![]()
Anladım onu kızKorunursan çocuk olmaz ya hani sjjsj prezervatif geri çekilme yöntemi falan korunmalı ilişki. Yani diyor ki et ete rahatça değiyor aman kaçtı kaçacak derdi yok diyo arkadaş![]()
Evet bu dayanamama hallerinden yeni evli olduğunuzu anladım zatenBizim için önemli detaylardı henüz 8 aylık evli olduğumuz için![]()
Prezervatiften ettiğim kârla bez alırım bari (şaka) jsksk.Bizim için önemli detaylardı henüz 8 aylık evli olduğumuz için![]()
İfşa olduk iyi miEvet bu dayanamama hallerinden yeni evli olduğunuzu anladım zaten![]()
Az para değil valla ciddi de olabilirsiniz bencePrezervatiften ettiğim kârla bez alırım bari (şaka) jsksk.
Ay valla bende Google’dan internetten giriyorum ama sürekli hata veriyor anlamadım gitti nazara geldi buralarBen samsung internetten giriyorum,
Bende onu diyecektim vallaEvet bu dayanamama hallerinden yeni evli olduğunuzu anladım zaten![]()