- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Amin hepsi sağlıklı yakışıklı ve güzel olsun. Geçmiş sayfalarda uzun duamda belirtmiştim detaylı olarak copy paste yapıp her gece onu okuycamAhhahaah Ben bi tane babası kılıklı doğurdum huyuda tipide benziyo bide erkek babasına aşıktı kızımda bana benziyo şükürbunu inanılmaz merak ediyorum rabbim sağlıklı evlat etsin öncelikle
Ben her uzandığımda başlıyorum dua etmeye rabbim bizlere bağışlasın sağlıkla gelsinler aminnnnnnn aminnnnnnnnAmin hepsi sağlıklı yakışıklı ve güzel olsun. Geçmiş sayfalarda uzun duamda belirtmiştim detaylı olarak copy paste yapıp her gece onu okuycam
Off çok stresliHaahhahahaiki çocuğumda hep duamdı kızım biraz halalarına çekmiş arada i bi hareketini görünce halası kılıklı diyorum
Stresten yatamıyoruz yaaaa acaba kime benzecek acaba doğum nasıl olacak acaba acaba diye diye bi bakıyorum sabah oldu kızıyorum kendime uyu bi kaç aya istesende uyuyamazson uyu diyeOff çok stresliHemde görümce..tüyler diken İşin şakası tabi maşallah hepsi sağlıkla gelsin
Senin cinsiyet belli olmadı mı kuzum. Hamileliğin başından beri tavuk gibi 10da uyuyup sabah ezanıyla uyanıyorum resmen. Hiç uykum yok. Ama iki gündür sağa sola dönerken tuhaf hissediyorum bebiş sanki ben döndükçe sağa sola benden bağımsız düşüyor gibi.Stresten yatamıyoruz yaaaa acaba kime benzecek acaba doğum nasıl olacak acaba acaba diye diye bi bakıyorum sabah oldu kızıyorum kendime uyu bi kaç aya istesende uyuyamazson uyu diye
Benimki ilk 3 ay babaydı, saçları siyah hafif kara; 3 aydan sonra saçları açıldı, rengi beyaz oldu ve çoğunluk hep bana benzetiyorsonuna kadar gidiyo benim oğlanın dudağını emme şekli bile babaya benziyo
Ay inşallah bize benzerler amiiiinAhhhh alıştıra alıştıra söyleseydinBabaya benzesin yavrum da baba tarafına benzemesin kınalı kuzum
Bende başladım cinsiyet belli olduktan sonraKızlar Mayıs grubuna bi bakayım dedim yataklar,dolaplar,arabalar tüm alışverişler başlamış bende kendime erken aldın yatakla arabayı diyordum orayı görünce bi rahatlama geldikız bizim grup niye böyle sessiz Mayıs grubunun maşallahı var
Kızım olursa halasına benzesin istemiyordum ya ben hiç sevmiyorum, benzeyecekti herhalde kız olmadı hdjdkHaahhahahaiki çocuğumda hep duamdı kızım biraz halalarına çekmiş arada i bi hareketini görünce halası kılıklı diyorum
Çoooook amin hemde allahım duam belli duyan belli gözünü seveyimAy inşallah bize benzerler amiiiin
Bak ama bizim oralılara bana falan benzerse kara kuru bir şey olacakKızım olursa halasına benzesin istemiyordum ya ben hiç sevmiyorum, benzeyecekti herhalde kız olmadı hdjdk
Kahkaha attım yaÇoooook amin hemde allahım duam belli duyan belli gözünü seveyim
Duanı böyle ayrıntı vererek yap, ciddiyim belki kabul olacakBak ama bizim oralılara bana falan benzerse kara kuru bir şey olacakbenim yüz şeklimi alsın eşimin tarafının göz rengini falan. Off sipariş verir gibi oldu. Allah affetsin
Haklısın emek vermeden yemek olmaz. Detaylı duama göz ve saç rengi de ekliycemDuanı böyle ayrıntı vererek yap, ciddiyim belki kabul olacak
Ben böyle yapıyorum eşimin boyunu ve göz rengini, benim saçlarımı falan alsın diyeDuanı böyle ayrıntı vererek yap, ciddiyim belki kabul olacak
Ben şey diyorum aynı oğluma benzesin Allah’ım sadece bu kadar huysuz olmasın bu seferHaklısın emek vermeden yemek olmaz. Detaylı duama göz ve saç rengi de ekliycem
Kuzum senin de köpüşler kedi vardı belki biliyorsundur ama bizim köpüş iç dış paraziti iki ayda bir hap olarak alıyordu. Hamile olduğum için ayda bire düşürdü. Doğumdan bir ay önce de ne olur ne olmaz sakinleştirici başlayalım dedi. Sana da haber vereyim dedimBen böyle yapıyorum eşimin boyunu ve göz rengini, benim saçlarımı falan alsın diye
Oyyy oyyyyyyy yerim yaa minnak abiBen şey diyorum aynı oğluma benzesin Allah’ım sadece bu kadar huysuz olmasın bu seferİnşallah abisinin aynısı olur
Napım ya zor buldum korkuyorum ben ocaktan once anca kıyafet alırım heralde
Aaaaa sakinleştirici miiiiKuzum senin de köpüşler kedi vardı belki biliyorsundur ama bizim köpüş iç dış paraziti iki ayda bir hap olarak alıyordu. Hamile olduğum için ayda bire düşürdü. Doğumdan bir ay önce de ne olur ne olmaz sakinleştirici başlayalım dedi. Sana da haber vereyim dedim
Oyyy oyyyyyyy yerim yaa minnak abi
E ben ona da almıyorum kıyafet alıyorum sadeceKızım biz 4 aylık değil miyiz fmmflf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?