2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin hepsi sağlıklı yakışıklı ve güzel olsun. Geçmiş sayfalarda uzun duamda belirtmiştim detaylı olarak copy paste yapıp her gece onu okuycam

Amin hepsi sağlıklı yakışıklı ve güzel olsun. Geçmiş sayfalarda uzun duamda belirtmiştim detaylı olarak copy paste yapıp her gece onu okuycam
Ben her uzandığımda başlıyorum dua etmeye rabbim bizlere bağışlasın sağlıkla gelsinler aminnnnnnn aminnnnnnnn

Off çok stresli Hemde görümce..tüyler diken İşin şakası tabi maşallah hepsi sağlıkla gelsin
Stresten yatamıyoruz yaaaa acaba kime benzecek acaba doğum nasıl olacak acaba acaba diye diye bi bakıyorum sabah oldu kızıyorum kendime uyu bi kaç aya istesende uyuyamazson uyu diye

Stresten yatamıyoruz yaaaa acaba kime benzecek acaba doğum nasıl olacak acaba acaba diye diye bi bakıyorum sabah oldu kızıyorum kendime uyu bi kaç aya istesende uyuyamazson uyu diye
Senin cinsiyet belli olmadı mı kuzum. Hamileliğin başından beri tavuk gibi 10da uyuyup sabah ezanıyla uyanıyorum resmen. Hiç uykum yok. Ama iki gündür sağa sola dönerken tuhaf hissediyorum bebiş sanki ben döndükçe sağa sola benden bağımsız düşüyor gibi.

Bende başladım cinsiyet belli olduktan sonra Aldım baya bir şeyler

Kızım olursa halasına benzesin istemiyordum ya ben hiç sevmiyorum, benzeyecekti herhalde kız olmadı hdjdk
Bak ama bizim oralılara bana falan benzerse kara kuru bir şey olacak benim yüz şeklimi alsın eşimin tarafının göz rengini falan. Off sipariş verir gibi oldu. Allah affetsin

Ben böyle yapıyorum eşimin boyunu ve göz rengini, benim saçlarımı falan alsın diye
Kuzum senin de köpüşler kedi vardı belki biliyorsundur ama bizim köpüş iç dış paraziti iki ayda bir hap olarak alıyordu. Hamile olduğum için ayda bire düşürdü. Doğumdan bir ay önce de ne olur ne olmaz sakinleştirici başlayalım dedi. Sana da haber vereyim dedim
Ben şey diyorum aynı oğluma benzesin Allah’ım sadece bu kadar huysuz olmasın bu sefer İnşallah abisinin aynısı olur
Oyyy oyyyyyyy yerim yaa minnak abi

Aaaaa sakinleştirici miiii bizimki de hap olarak alıyor. Ayda bir neden peki? Ayyy bak endişelendim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…