- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Mehmet Özgür AkkurtCanım Bursa'da hangi perinatoloji uzmanına yönlendirdi acaba doktorun.
Benm bu konuda kafam çok karışık hele yorumları okuyunca Allah bullak oldu kafam
Off kabus gibi yaHatta o kadar kötü hissediyordum ki, zavallı eşim sabahları palyaçoya dönmüştü adamher sabah ağzıma ekşi jelibon koyuyordu, sonra hapı içirmeye çalışıyordu habire ağlıyordum, bıraktım huzur buldum
Kendi evimize taşıncaz evimiz küçük 2+1 zaten yatak odasına da kendi yatagimiz anca sığacak büyük beşik alamam gibi odasına büyüyen beşikler mantikli geliyorBen şuan için düşünmüyorum 1 yaş daha ideal bence de ama benim çocuk odası yapacağım odayı şuan depo gibi kullanmamın da etkisi varodanız ve bütçeniz müsaitse cinsiyetten de eminseniz neden olmasın hazır olarak durur
Ben odasına direkt büyük yataklı almayı düşünüyorum genç odası gibi yanlar korumalı biraz alçak olanlardanKendi evimize taşıncaz evimiz küçük 2+1 zaten yatak odasına da kendi yatagimiz anca sığacak büyük beşik alamam gibi odasına büyüyen beşikler mantikli geliyor
Bakılmamıştı o yüzden bilmiyorumGebelik basinda kaçtı folat degerin
Güle güle kullan canım çok güzelmiş ama sende köpek yok muydu, bana bu tarz havada duran anne yanı evde hayvan varsa hiç güvenli gelmiyor o kısmı düşünmüş müydün?Ben birde anne yanı yatağı aldım. Ebebekten indirim var diye gazlandım hep yaptığım gibi. Eki Görüntüle 3330568
Teşekkür ederim kuzum. Tabii ki düşünmedimGüle güle kullan canım çok güzelmiş ama sende köpek yok muydu, bana bu tarz havada duran anne yanı evde hayvan varsa hiç güvenli gelmiyor o kısmı düşünmüş müydün?
Niye öyle düşündün ki üstüne çıkar falan diye miKendim için de sesli düşünüyorum bu arada, güvenlik açısından bakınca evde hayvan varsa anne yanı park yatak komple güvensiz mi lan acaba şu an kendime yeni bir dert yükledim.
Teşekkür ederim kuzum. Tabii ki düşünmedim
Hadi köpek neyse yüklenirse iki kere kızarsın üçüncüde bırakır da kediler kenarına zıplar ağırlık merkezi değişir allah korusun çocuk yere düşer diye düşündüm. Arkadaşımdan gelecekti bana seninkine benzer bir model bunu düşündüğüm için muhtemelen yeni bişiy almak zorunda kalıcamNiye öyle düşündün ki üstüne çıkar falan diye mi
Yani iyi ki buraya yolladım ben tabiki hep yaptığım gibi düşünmeden aldım. Mantıklı bir konuya değindin. Köpeğim 26 kilo yatağa koltuğa çıkması yasak zaten ama köpek yani sonuçta kesin çıkmaz diyemem kefil olamam. Eşime söyleyeyim bakalım sağol canım valla iyi dedinHadi köpek neyse yüklenirse iki kere kızarsın üçüncüde bırakır da kediler kenarına zıplar ağırlık merkezi değişir allah korusun çocuk yere düşer diye düşündüm. Arkadaşımdan gelecekti bana seninkine benzer bir model bunu düşündüğüm için muhtemelen yeni bişiy almak zorunda kalıcam
Estağfurullah canım, merak eder patileri üzerinde kalkar yüklenir falan allah korusun bir anlık şey o yüzden sordum bir çözüm düşündünüz mü diyeYani iyi ki buraya yolladım ben tabiki hep yaptığım gibi düşünmeden aldım. Mantıklı bir konuya değindin. Köpeğim 26 kilo yatağa koltuğa çıkması yasak zaten ama köpek yani sonuçta kesin çıkmaz diyemem kefil olamam. Eşime söyleyeyim bakalım sağol canım valla iyi dedin
sonuçlarını bize de haber verir misin, memnun kalırsan biz de alalım oradan randevuMehmet Özgür Akkurt
Aliye Balkan
Bilge Çetinkaya
Kuzucum ben Özgür Beyden aldım randevu daha önce de memnun kalanlardan duyduğum bir doktordu.
Yani yüklenip sarsmasını geçtim. Bizimki zıplarsa affetmez o kiloyla devrilir allah korusun. Olmadı arkadan bir şey dayarız. Hahahhaha hakikaten yaEstağfurullah canım, merak eder patileri üzerinde kalkar yüklenir falan allah korusun bir anlık şey o yüzden sordum bir çözüm düşündünüz mü diyeEvhamlılıkta evdekiliyakat gibi olun
Ben de izmir deyim kuzum. Geçen sene Haziran ayına kadar hava bir gidip bir geliyordu. Kasım ayındayız ve ben evde tişört ile oturuyorum dışarı öyle çıkıyorum. Fena sıcak. Mevsim atıyor her yıl. Bir de bebişler üşür. Onlara belli olmaz.bende kıyafetleri en sona bıraktım.nisan ortası doğum görünüyor ama ilk çocuğum 20 gün erken doğmuştu. gününde doğsa bile uzun kollu en çok bir ay giyer izmir sıcağında nasıl olacak nasıl alıcam kıyafet hiç bilmiyorum.
Tabiki haber veririm. Aslında hastanede de yapılıyormuş ama Okan Bey perinatoloji yada radyoloji uzmanı yapmalı dedisonuçlarını bize de haber verir misin, memnun kalırsan biz de alalım oradan randevu
Yok ben yapmayacağım ama 1 tane dolap alacağım kıyafetleri ıvırı zıvırı hep içinde dursun.Bebek için oda yapcak misiniz ben heves ediyorum ama zaten bi süre yanımızda uyuyacak 1 yaşında falan mı yapılmalı odası
ben fakülteye de takip oluyorum. fakülteden aldım detaylı için. ama perinatoloji uzmanı olduğunu sanmıyorum belki radyoloji uzmanı bakacaktır. bir de fetal eko için de çocuk kardiyoloji randevusu ayrı verdiler. ama içime sinmezse hemen özgür beye de giderim. hem 3 boyutlu ultrason fotosu olsun istiyordum, belki özgür bey verir :)Tabiki haber veririm. Aslında hastanede de yapılıyormuş ama Okan Bey perinatoloji yada radyoloji uzmanı yapmalı dedi
hiç hayra alamet değil bu sıcaklarBen de izmir deyim kuzum. Geçen sene Haziran ayına kadar hava bir gidip bir geliyordu. Kasım ayındayız ve ben evde tişört ile oturuyorum dışarı öyle çıkıyorum. Fena sıcak. Mevsim atıyor her yıl. Bir de bebişler üşür. Onlara belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?