- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
hele bi doğur da öyle alırız der
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele bi doğur da öyle alırız der
Ya ben Nisan olarak hesaplıyorum günümü ama geç gelirse 42falan mayısa giriyor günüm doktor da bişi demedi inşallah bidaha gidişte öğrenirim ben bi çift çorap almadım vallaKızlar Mayıs grubuna bi bakayım dedim yataklar,dolaplar,arabalar tüm alışverişler başlamış bende kendime erken aldın yatakla arabayı diyordum orayı görünce bi rahatlama geldikız bizim grup niye böyle sessiz Mayıs grubunun maşallahı var
![]()
Benim de nisanın sonu tam 40ıncı haftaya geliyor ama ben beklemem ya 42ye kadar zaten nasıl doğuracaz 42 haftalık bebeyiYa ben Nisan olarak hesaplıyorum günümü ama geç gelirse 42falan mayısa giriyor günüm doktor da bişi demedi inşallah bidaha gidişte öğrenirim ben bi çift çorap almadım valla![]()
Ahaha valla onlar bizden daha hevesli Kasım indirimleri gelmese beklerdim bende ama her yerde paylaşım görünce dayanamıyor insanAllah allah ne yatagı kız 3 aylık bebegın
Aminn bacım...Allah evlatlarını bağışlasın Rabbım bebeğinide afiyetle kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inseAllah geçer bulantı resmen beni deviren tek şey diyebilirimBenim de iki evladım var. Büyüğü 1.sınıf. küçüğü 2 buçuk yaşında. Uyku hali geçti çok şükür. Ama bulantı devam ediyor. Ama azalarak biter artık diye düşünüyorum. InşallahRabbim kolaylık versin hepimize
Gebelik basinda kaçtı folat degerinKızlar merhaba, folat değerine baktırmıştım 23küsur çıkmış. Üst sınırı geçmiş. 15 haftalık gebeyim. 2 hafta oldu folik asiti bırakalı, şuan multivitamin kullanıyorum. Bu durumla karşılaşıp doktoruyla görüşen oldu mu? Sıkıntı olur mu ki çok endişelendim
Canım çok geçmiş olsun. Salgın varmış. İnşallah yarına bile kalmadan toparlarsın.Kızlar günaydın. Ben kaç gündür çok hastayım salgın varmış Allah sizden uzak etsin. Öksürük krizi mahvetti beni, ses tellerim o kadar hırpalandı ki sesime ben tahammül edemez oldum
Doktor günümde gelmişti zaten doktora gittik. Bebeğimiz erkekmiş artık alışverişe başlayabilirsiniz %100 dedi. Bizimki de zaten ihtimale bırakmadı, yiğidin malı meydanda gerek diye düşündüğünden olsa gerek domaldı o sıra
Hepinize sağlıklı günler diliyorum
Hali canım erkek olarak ekleme yaparsın
Yaa çok sevindim. Benim doktorum da aynını söylemişti ağrı için. O an dedim doğuruyorum herhalde öyle yoğun bir ağrıydı. Ay hangi ara 18 li haftalara gelindiHanımlaar overlok makinesi ayağınıza geldi.
Doktordan geldim. Ağrılarım vardı 3 haftadır çok şiddetli bilen bilir. Bununla alakalı bir sorun çıkmadı bebişte çok şükür ama idrar tahlili istedi. Ağrının yoğun olduğu gün magnezyum iki adet alabilirsin dedi. Rahim uzunluğu deniyor sanırım ona baktı.(yanlış söylüyor olabilirim) bu erken doğuma yol açabiliyormuş o da normal çıktı. Kızlar benim ağrı eşiğim yüksektir ama gerçekten çok şiddetli ağrım oldu hatta dayanamayıp acile gitmiştik. Ama yine doktorun dediğine çıktı sanırım, kanama lekelenme olmuyorsa ve dinlenince geçiyorsa bir problem yokmuş.
Demir ilacına başlıyorum sabah demir akşam magnezyum alacağım, ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş.
Benim bebiş geç yumurtlama ile oldu. Haftasına yetişmiş. 17+3tük 18+3 olmuşuk3 hafta sonra detaylı ultrason için yönlendirdi. Bir perinatoloji uzmanından randevu aldım inş ona gideceğim. Tam bir ay sonra da detaylı sonuçlarıyla beraber doktoruma gideceğim.
Yılan hikayesine dönen tetanoz muhabbetini sordum. Sağlık ocağında 20-30. haftalar arasında 1 doz yaptırabilirsin dedi.
Bir de dedi ki son kez tüm bedenini ekranda görüyoruz sonrakiler kısım kısım olacak
Öyle işte![]()
ne aldınız ? bende aldım birşeyler graco mirage bebek arabası aldım. battaniyelerini ağız mendillerini banyo ürünlerini,göğüs pedi,süt kabı,tırnak makası ,fırça set aldım. beşik ve ana kucağını öbür ay alıcam artık.Kızlar bugün bende bebek arabasını aldım dayanamayıp indirimin son günüymüş![]()
Ay maşallah. Ben hiç bişi alamadım. 3-4 tane zıbın dışındane aldınız ? bende aldım birşeyler graco mirage bebek arabası aldım. battaniyelerini ağız mendillerini banyo ürünlerini,göğüs pedi,süt kabı,tırnak makası ,fırça set aldım. beşik ve ana kucağını öbür ay alıcam artık.
bende kıyafetleri en sona bıraktım.nisan ortası doğum görünüyor ama ilk çocuğum 20 gün erken doğmuştu. gününde doğsa bile uzun kollu en çok bir ay giyer izmir sıcağında nasıl olacak nasıl alıcam kıyafet hiç bilmiyorum.Ay maşallah. Ben hiç bişi alamadım. 3-4 tane zıbın dışında![]()
Ay çok sevindim bir sıkıntı çıkmamasınaHanımlaar overlok makinesi ayağınıza geldi.
Doktordan geldim. Ağrılarım vardı 3 haftadır çok şiddetli bilen bilir. Bununla alakalı bir sorun çıkmadı bebişte çok şükür ama idrar tahlili istedi. Ağrının yoğun olduğu gün magnezyum iki adet alabilirsin dedi. Rahim uzunluğu deniyor sanırım ona baktı.(yanlış söylüyor olabilirim) bu erken doğuma yol açabiliyormuş o da normal çıktı. Kızlar benim ağrı eşiğim yüksektir ama gerçekten çok şiddetli ağrım oldu hatta dayanamayıp acile gitmiştik. Ama yine doktorun dediğine çıktı sanırım, kanama lekelenme olmuyorsa ve dinlenince geçiyorsa bir problem yokmuş.
Demir ilacına başlıyorum sabah demir akşam magnezyum alacağım, ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş.
Benim bebiş geç yumurtlama ile oldu. Haftasına yetişmiş. 17+3tük 18+3 olmuşuk3 hafta sonra detaylı ultrason için yönlendirdi. Bir perinatoloji uzmanından randevu aldım inş ona gideceğim. Tam bir ay sonra da detaylı sonuçlarıyla beraber doktoruma gideceğim.
Yılan hikayesine dönen tetanoz muhabbetini sordum. Sağlık ocağında 20-30. haftalar arasında 1 doz yaptırabilirsin dedi.
Bir de dedi ki son kez tüm bedenini ekranda görüyoruz sonrakiler kısım kısım olacak
Öyle işte![]()
Joie tourist modelini aldım bebek arabası olarak. Normalde en ufak şeyi günlerce araştırırım ama bu nasıl oldu anlamadım pek bir bilgim de yok araba hakkında pat diye oluverdi her şeyne aldınız ? bende aldım birşeyler graco mirage bebek arabası aldım. battaniyelerini ağız mendillerini banyo ürünlerini,göğüs pedi,süt kabı,tırnak makası ,fırça set aldım. beşik ve ana kucağını öbür ay alıcam artık.
Çok ağrılı gerçekten doktora dedim bir sorun yoksa dayanırım ki dayanıyorum zaten. Tetikleyen bir şey var mı diye sordu. Benim genelde tayt gibi dar şeyler giydiğim günler çok artıyor. Aşağıdan bıçak saplanır gibi sancı oluyor. Neyse bir şey yokmuş çok şükür belki idrar yollarımda bir şey vardır bakalım beklicez sonucu. Ya bak bide bana kaşar ye bebek çok kilo alır dediler paso kaşar yiyorum kahvaltıda. Herhalde doğuma kadar ben olacam 150 kilo bebek doğacak 2,5kg.Yaa çok sevindim. Benim doktorum da aynını söylemişti ağrı için. O an dedim doğuruyorum herhalde öyle yoğun bir ağrıydı. Ay hangi ara 18 li haftalara gelindiResmen yolu yarılıyoruz 20. hafta ile.
Evet bende de hata veriyor. Düşünmeyen ilk hamile kalıyor zaten. Mutlu seneleriniz olsun üçünüz birlikteSiteye giremedim bi türlü hep hata verdi ama bi şey kaçırmamisim buralar sessizDün 1. Evlilik yıldönümümüzdü hamile olarak girmek garip geldi ilk bir iki yıl çoçuk düşünmüyordum güya
![]()