2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Joie tourist modelini aldım bebek arabası olarak. Normalde en ufak şeyi günlerce araştırırım ama bu nasıl oldu anlamadım pek bir bilgim de yok araba hakkında pat diye oluverdi her şey
benziyor arabalar ben ilkine hamileyken graco çok iyi marka diye duyuyordum ondan aldım bende araştırmadım vallahi

benziyor arabalar ben ilkine hamileyken graco çok iyi marka diye duyuyordum ondan aldım bende araştırmadım vallahi
ama beşiği napıcaz bilmiyorum ben anne yanı ufak bir beşik alayım 6-8 aylık olunca abisinin arabalı yatagında yatsın onada baza alayım diyorum ama olur mu bilmem

İyi olmana çok sevindim canım

Benim de ağrılarım var, çok fazla sol kalça ağrısı yaşıyorum, bazen kitleniyor bacağım resmen ama bu gün içerisinde çok yorulduğum zamanlarda oluyor, ben 13 haftalıkken başladım magnezyuma aslında demir ilacı da vermişti ama içemedim çok kötü oldum onu bıraktım

Bu tetanoz aşısını açıkçası merak ediyorum, ben 4 yıl önce tetanoz olmuştum, ne kadar aralıklarla yapılması gerekiyor ?

Bebek için oda yapcak misiniz ben heves ediyorum ama zaten bi süre yanımızda uyuyacak 1 yaşında falan mı yapılmalı odası

Oyy bırakmasaydın kuzum keşke. Gerçi benim bulantım olmadı seni pek anlayamam o yüzden.
Eveeet bir kör kuyuya daha girdik.Tetanoz aşısını yakın zamanda yaptıranlar şimdi de yaptırmalı mı. Yakında gidecek biri varsa sorsa süper olur. Gerçi sağlık ocağına da sorarız gidince

Ben birde anne yanı yatağı aldım. Ebebekten indirim var diye gazlandım hep yaptığım gibi. Eki Görüntüle 3330568
Ah zaten şu indirimler iyi yapmışsın ama, eşimin doğum günüydü ona da birşeyler aldım dün o yüzden bütçe olarak zorlamasın diye bunu erteledim diğer aya yoksa dün e bebekte benim de gözüm kaldı bunlarda

Benim de 4 yıl oldu yaptıralı

Park yataklar da bu civarda değil mi. 1 yıl kullanabilirsin dedi
1 yıl kullanan var mı bilmiyorum çünkü 6 aylık felan olunca tutup kalkacaklar ben direk abisinin yatağına koymak istiyorum beşikten kurtulunca o yüzden 1000-2000 tllik bir anne yanı beşik tercih edicem .

Bebek için oda yapcak misiniz ben heves ediyorum ama zaten bi süre yanımızda uyuyacak 1 yaşında falan mı yapılmalı odası
Ben şuan için düşünmüyorum 1 yaş daha ideal bence de ama benim çocuk odası yapacağım odayı şuan depo gibi kullanmamın da etkisi var odanız ve bütçeniz müsaitse cinsiyetten de eminseniz neden olmasın hazır olarak durur

Öff sorma her şeyi stok yapıyorum kıtlıktayız gibi. Çocuk baya övdü. Sorun yaşarsam alırım aklını Park yatak için yerim yok. Olsa da almazdım muhtemelen chicco next2me forever alırdım. Sallamaya kalktım dün, gemi gibi savuruyor park yatak. Yada ben beceremedim

1 yıl kullanan var mı bilmiyorum çünkü 6 aylık felan olunca tutup kalkacaklar ben direk abisinin yatağına koymak istiyorum beşikten kurtulunca o yüzden 1000-2000 tllik bir anne yanı beşik tercih edicem .
Benim durumum da senin gibi olsa ben de almazdım.Önümü göremedim neyle karşılaşacağımı da bilemedim sen tecrübelisin tabi ben nerden bileyim

Benim durumum da senin gibi olsa ben de almazdım.Önümü göremedim neyle karşılaşacağımı da bilemedim sen tecrübelisin tabi ben nerden bileyim
Olsun herseyin en iyisi olsun isteriz gönlümüzce olsun güle güle kullanın

Hatta o kadar kötü hissediyordum ki, zavallı eşim sabahları palyaçoya dönmüştü adam her sabah ağzıma ekşi jelibon koyuyordu, sonra hapı içirmeye çalışıyordu habire ağlıyordum, bıraktım huzur buldum

Canım Bursa'da hangi perinatoloji uzmanına yönlendirdi acaba doktorun.
Benm bu konuda kafam çok karışık hele yorumları okuyunca Allah bullak oldu kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…