2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kıyamam heves edip kursağında kalma ağlaması bu nerde görsem tanırım hahah boşver indirim gelir yine daha kasımın başındayız 🤍

Açlık ağlaması geçerli bir ağlama sebebi ya, ben her aç kaldığımda önce etrafıma saldırıp sonra ağlıyorum, iyi kocanı bıçaklamamışsın 😂
Hayır eşim yavaş hareket etti sinirlendim ağladım hahahah 😂😂🤣

Selam arkadaşlar 19 haftalık gebeyim mide bulantılarım devM ediyor çok halsizim sürekli uykum geliyor ama uyumak istemiyorum 4 gebelik psikolojimi resmen bozdu diğer çocuklarımla ilgilenemiyorum tam anlamıyla...benim gibi olan varmı sizde durumlar nasıl

Kızlar kaynanam Mila ismine yok yaa o ne öyle çizgi film ismi gibi dedi😂😂😂😂😂 eşim de Ecrin istiyor ama söylenişi ağır değil mi sizce anlamı güzel ama Allah'ın hediyesiymis söylenişi gıcık

Kızlar kaynanam Mila ismine yok yaa o ne öyle çizgi film ismi gibi dedi😂😂😂😂😂 eşim de Ecrin istiyor ama söylenişi ağır değil mi sizce anlamı güzel ama Allah'ın hediyesiymis söylenişi gıcık
Ben mila koyardım açıkçası hep isterdim. Sırf kv adına yakın diye vazgeçtim 😂😂

Selam arkadaşlar 19 haftalık gebeyim mide bulantılarım devM ediyor çok halsizim sürekli uykum geliyor ama uyumak istemiyorum 4 gebelik psikolojimi resmen bozdu diğer çocuklarımla ilgilenemiyorum tam anlamıyla...benim gibi olan varmı sizde durumlar nasıl
Bende bir tane var anca pilim ona yetiyor, Allah kolaylık versin 😵‍💫

Kızlar Mayıs grubuna bi bakayım dedim yataklar,dolaplar,arabalar tüm alışverişler başlamış bende kendime erken aldın yatakla arabayı diyordum orayı görünce bi rahatlama geldi 🤣🤣 kız bizim grup niye böyle sessiz Mayıs grubunun maşallahı var 🤣🤣

Bizim grup konsantre geyik yapıp konuyu kapıyor ya güzel bence, çok konuşulunca takibi de zor oluyor, hadi ben işsizim bakıp duruyorum da hepiniz işi gücü olan insanlarsınız diğer türlü zorlanırdınız 😅🌸
Kızlar Mayıs grubuna bi bakayım dedim yataklar,dolaplar,arabalar tüm alışverişler başlamış bende kendime erken aldın yatakla arabayı diyordum orayı görünce bi rahatlama geldi 🤣🤣 kız bizim grup niye böyle sessiz Mayıs grubunun maşallahı var 🤣🤣

ismi koyacak olan sizsiniz, anne baba dışında kimseye laf düşmez içinize ne siniyorsa onu koyun ama ecrin bence de çok ağır bir isim. mila da sanki dokuz yaşında arkadaşlarıyla avm turlarına başlar gibi geldi ne bileyim çok ayrı iki tat olmuş 😅

Tansiyonun düşmesi ama nabzın yükselmesi yani Hypotonide ilk müdahale hastanın yatırılıp ayaklarının kaldırılmasıdır aslında. Sizin dediğiniz “çarpıntı” hypertoni/tachikardi de haklısınız, hasta yatırılmaz, vücudu dik oturtulur. Ama bu durumda zaten tansiyonu fırlamış olurdu.
Burda gebelikten kaynaklı tansiyon düşmesi var ona müdahale etmeniz çok doğru değil zaten su içmek dışında bir müdahale olamaz ama nabızları yüksek carpintisi olan biri için en basit manevraları önerdim sizin dediğiniz durumda kan akışı artar iyice tasikardiye girer nabızları yükselir sizin dediğiniz gibi hipotonikse evet su içsin ama ilk aşamada seni yükseltici ayak kaldırma uygun değil su içemiyorsada serum izotonik yani sf uygundur

😂😂😂 yok kuzum onun benim adım gibi demesine katlanamam 🫣🫣
Benim kv adı Fevziye sakın koymayin diyor zaten koyacagimizdan değil de bizi düşünüyor sağolsun 😂😂😂 ama Mila için dedikleri canımı sıkmadı değil hele tam netlestirelim de o da alışır hele eltim kızına deniz koydu bana diyor ki Zehra, Zeynep, Ela koysana🤦🤦🤦

Benim de iki evladım var. Büyüğü 1.sınıf. küçüğü 2 buçuk yaşında. Uyku hali geçti çok şükür. Ama bulantı devam ediyor. Ama azalarak biter artık diye düşünüyorum. Inşallah🤲 Rabbim kolaylık versin hepimize

Benim kv adı Fevziye sakın koymayin diyor zaten koyacagimizdan değil de bizi düşünüyor sağolsun 😂😂😂 ama Mila için dedikleri canımı sıkmadı değil hele tam netlestirelim de o da alışır hele eltim kızına deniz koydu bana diyor ki Zehra, Zeynep, Ela koysana🤦🤦🤦
Benim çok hoşuma gidiyor Mila açıkçası. Bizim Şuan düşündüğümüz isim Arya 🩷

Allah allah ne yatagı kız 3 aylık bebegın

Ben de Mila, Arya, Alya, Mihra, Alin diye düşünürken eşimin Ecrin demesi Milayı çok sevmemesi kafami karıştırdı hayırlısı daha vaktimiz var bakalım sağlıkla gelsinler de 🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏
Amin kuzum inşallah ❤️ benim listem de şöyleydi Mila, Arya, Arven, Pera, Mavi, Neva. En çok Mila ve Arya yı sevmiştim ama ❤️❤️

Back