- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım yakinin bile olsa ağzı olan konuşuyor hiç takma hele bebeğin doğsun o zaman göreceksin diyenlerin hiçbirini sallama annelik dünyanın en güzel duygusuAy bende ilk trimester gözümü acamiyordum, kaynanam hep ben hamileyken kaynanamin evini temizliyordm yemekler yapıyordum hamile halimle diyor bana. İlk trimester karnın çıkmıyor bebek daha küçücük ya o yüzden abartiyormusum, daha karnım cikcakmis çok daha zorlancakmisim, ben şimdiden böyleysem ilerde karnım çıkınca dusunemiyormus falan filan. Çok sinir oluyorum böyle boş boş konuşanlara. Aynısını annemde yapıyor mesela, ohh yatiyon bütün gün hayat sana güzel, çocuk doğduktan sonra görcem seni falan diyor. Eşim mesela hayatın artık çocuğun olacak falan diyor. Hayatım çocuğum falan olmayacak. Evet en çok ben seveceğim en çok ben ilgileneceğim ama ben anne olmaktan önce bir kadınım. Çocuğu 3 yaşında getirince nasip kismetse zaten atanmayı düşünüyorum. Ömür boyu ev hanımı olarak kalmak istemiyorum çok zorlanirim bütün gün ev çocuk. Pedagoglar 3 yaşına kadar çocuğun anneyle büyümesinin doğru olduğunu söylüyorlar, o yüzden atanmayı düşünmedim. Paramedik mezunuyum, herkesin bi fikri var gerçekten yoruyor bi süre sonra. Kimseyle çok sıkı fıkı olmuyorum bu süreçte çünkü ağzı olan konuşuyor ve çok hassasız, kimseyle munakasaya girmek istemiyorum, çok geçmiş olsun sana da ayrıca ama bebek büyüyor ya ondan böyle oluyormuş
Ya sizi çok iyi anlıyorum benim bebişimin henüz cinsiyeti belli değil ama biz de eşimle hep kız olursa Ada koyarız diyorduk, isim düşündünüz mü dediklerinde söyledik söylemez olaydık. Yerin dibine soktular Ada isminde kim varsa soğuttular biziAy söyle çok merak ettimbiz şu an düşündüğümüz isimleri hiç paylasmadik hamile olmadan önce kız olursa Vera koyarım diyordum o ne öyle diye çok laf ettiler şu an kız dedi doktor ve ben Vera isminden soğudum baştan isim düşün hdhdhd
12. Haftada detaylı ultrasonda tespit edildi. Ama bizdeki mesele bebeğin kalbiyle ilgili değil. Uterin arterde, yani benim damarımda, rahme bağlanan damarlarımın birisinde bir direnç var, kan biraz daha zor akıyor. O yüzden Coraspin verdi, kan sulandırıcı hap. Direnç tam sınırdaki bir değerden biraz fazla, az bir direnç. Bunu tedavi etmek için, evet. Şimdi 20. Haftada tekrar bakacak. Benimki çok riskli bir durum değil. Belki hamileliğin sonuna doğru tansiyon yüksekliği yapabilirmiş ya da bebek biraz ufak doğabilirmiş. Hepsi bu. Onlar da ancak 30. Haftadan sonra oluyormuş. Böyle erken tespit edince, 12. Hafta gibi ilaçla düzeliyormuş. Ben yaklaşımını ve tedaviyi düzenlemesini çok beğendim. Sonrasında 2. Bir perinatologa da sordum, o da tedaviye katıldı. İki doktora gittim yani sizin düşündüğünüz gibiÖzele gitmeyi düşünüyorum evet, sizin kaçıncı haftada bunu tespit etti acaba ? Kalpte bunun tedavisi olarak ilaç mı önerdi size ?
12. Haftada detaylı ultrasonda tespit edildi. Ama bizdeki mesele bebeğin kalbiyle ilgili değil. Uterin arterde, yani benim damarımda, rahme bağlanan damarlarımın birisinde bir direnç var, kan biraz daha zor akıyor. O yüzden Coraspin verdi, kan sulandırıcı hap. Direnç tam sınırdaki bir değerden biraz fazla, az bir direnç. Bunu tedavi etmek için, evet. Şimdi 20. Haftada tekrar bakacak. Benimki çok riskli bir durum değil. Belki hamileliğin sonuna doğru tansiyon yüksekliği yapabilirmiş ya da bebek biraz ufak doğabilirmiş. Hepsi bu. Onlar da ancak 30. Haftadan sonra oluyormuş. Böyle erken tespit edince, 12. Hafta gibi ilaçla düzeliyormuş. Ben yaklaşımını ve tedaviyi düzenlemesini çok beğendim. Sonrasında 2. Bir perinatologa da sordum, o da tedaviye katıldı. İki doktora gittim yani sizin düşündüğünüz gibiİkinci gittiğim de Acıbadem Maslak’ta Prof. Dr. Cem Batukan. İkisini de öneririm. İnsan kaygılanıyor böyle şeylerde.
Merhaba. Nerden aldınız?Ay az önce istediğim bebek arabasını yurt dışından getirtsem alacağım fiyata aldım resmen, çok iyi oldu bu. Cybex eezy twist istiyordum, %45 indirim yakaladım. Düşünen varsa değerlendirsin
Hepsiburada’da indirim var şu an, distribütör operaistanbul web sitesinde de öyle.Merhaba. Nerden aldınız?
Çok teşekkür ederimHepsiburada’da indirim var şu an, distribütör operaistanbul web sitesinde de öyle.
Joie chrome da güzele benziyorKızlar biriniz joıe tourist bebek arabası almıştı sanki ama kimdi bir şey soracağım da
Bu ana kucaklarını da 6 ay falan kullanıcaz demi. Bebiş oturmaya falan başlanınca kullanılıyor mu acaba.Kızlar civilde kraftın titreşimli müzikli peluş ana kucağı indirimdeydi o kadar alınacak şey varken onu aldımBelki almak isteyen olur 650 liraydı
6 ay diyorlar ama bebeğe bağlı bazıları 8 9 a kadar kullanmış sürünmeye hareket etmeye başlayınca durmuyorlarmış üzerindeBu ana kucaklarını da 6 ay falan kullanıcaz demi. Bebiş oturmaya falan başlanınca kullanılıyor mu acaba.
8 ay kadar kullanılıyor sonra aşağı kaymaya başlıyor zaten çırpına çırpına ama en hakkını veren eşya bence6 ay diyorlar ama bebeğe bağlı bazıları 8 9 a kadar kullanmış sürünmeye hareket etmeye başlayınca durmuyorlarmış üzerinde
İkinci el bakıyorum. Yakınlarımda buldum sağlam az kullanılmış. Güzelce silip temizleyip kullanırım. Gerçi belki arkadaşlarım verir. 2 arkadaşım var yeni doğum yapan. Birininki 4 aylık diğerinin ki 2 aylık.8 ay kadar kullanılıyor sonra aşağı kaymaya başlıyor zaten çırpına çırpına ama en hakkını veren eşya bence
Hangisi tatlıö link var mıKızlar civilde kraftın titreşimli müzikli peluş ana kucağı indirimdeydi o kadar alınacak şey varken onu aldımBelki almak isteyen olur 650 liraydı
Hangisi tatlıö link var mı
Benim de çevremde olsa çok iyi olurdu ikinci ele eşim takıntılı olduğu için izin vermiyor tanıdık olsa mutlaka ondan alırdıkİkinci el bakıyorum. Yakınlarımda buldum sağlam az kullanılmış. Güzelce silip temizleyip kullanırım. Gerçi belki arkadaşlarım verir. 2 arkadaşım var yeni doğum yapan. Birininki 4 aylık diğerinin ki 2 aylık.
İkisi de tanıdığım bildiğim temiz insanlar. 2 aylık olan sürekli bana yazıyor hatta sana şunu evrcem bunu vercem vs. diyor sağolsun. Bakalım belki ikinci el niyetine sat derim bana. O da her şeyi sıfır aldı çünkü.
Elektrikli büyük olanları tavsiye etmem onlara bakıyorsan çünkü yerden kalkmıyor, ben ana kucağını yemek yaparken mutfak masasına bile kaldırıp koyardım ordan beni izlerdi tabii hareket etmediği aylardaİkinci el bakıyorum. Yakınlarımda buldum sağlam az kullanılmış. Güzelce silip temizleyip kullanırım. Gerçi belki arkadaşlarım verir. 2 arkadaşım var yeni doğum yapan. Birininki 4 aylık diğerinin ki 2 aylık.
İkisi de tanıdığım bildiğim temiz insanlar. 2 aylık olan sürekli bana yazıyor hatta sana şunu evrcem bunu vercem vs. diyor sağolsun. Bakalım belki ikinci el niyetine sat derim bana. O da her şeyi sıfır aldı çünkü.
Güle güle güzel günlerde kullan. Yarın ben de bakıcamKraft Forest PeluÅ Yaylanabilen Ana KucaÄı Fiyatı D A2206
Kraft Forest PeluÅ Yaylanabilen Ana KucaÄı en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com
Seninki hangi modeldi canım. Şu öeşhur marka var ya pahalı onun gibi miElektrikli büyük olanları tavsiye etmem onlara bakıyorsan çünkü yerden kalkmıyor, ben ana kucağını yemek yaparken mutfak masasına bile kaldırıp koyardım ordan beni izlerdi tabii hareket etmediği aylarda
Ben ilkinde bilmiyordum bu kadar kullanacağım bi şey olduğunu o yüzden bimden almıştım çok kullanınca en son yatış pozisyonundan kalkmaz oldu attım direkt çöpeSeninki hangi modeldi canım. Şu öeşhur marka var ya pahalı onun gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?