2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yakinin bile olsa ağzı olan konuşuyor hiç takma hele bebeğin doğsun o zaman göreceksin diyenlerin hiçbirini sallama annelik dünyanın en güzel duygusu

Ya sizi çok iyi anlıyorum benim bebişimin henüz cinsiyeti belli değil ama biz de eşimle hep kız olursa Ada koyarız diyorduk, isim düşündünüz mü dediklerinde söyledik söylemez olaydık. Yerin dibine soktular Ada isminde kim varsa soğuttular bizi ben artık ismi tam olarak netleştirdiğimde direkt bu olacak diyeceğim, sıkıyosa bi şey desinler ajsjs

Özele gitmeyi düşünüyorum evet, sizin kaçıncı haftada bunu tespit etti acaba ? Kalpte bunun tedavisi olarak ilaç mı önerdi size ?
12. Haftada detaylı ultrasonda tespit edildi. Ama bizdeki mesele bebeğin kalbiyle ilgili değil. Uterin arterde, yani benim damarımda, rahme bağlanan damarlarımın birisinde bir direnç var, kan biraz daha zor akıyor. O yüzden Coraspin verdi, kan sulandırıcı hap. Direnç tam sınırdaki bir değerden biraz fazla, az bir direnç. Bunu tedavi etmek için, evet. Şimdi 20. Haftada tekrar bakacak. Benimki çok riskli bir durum değil. Belki hamileliğin sonuna doğru tansiyon yüksekliği yapabilirmiş ya da bebek biraz ufak doğabilirmiş. Hepsi bu. Onlar da ancak 30. Haftadan sonra oluyormuş. Böyle erken tespit edince, 12. Hafta gibi ilaçla düzeliyormuş. Ben yaklaşımını ve tedaviyi düzenlemesini çok beğendim. Sonrasında 2. Bir perinatologa da sordum, o da tedaviye katıldı. İki doktora gittim yani sizin düşündüğünüz gibi İkinci gittiğim de Acıbadem Maslak’ta Prof. Dr. Cem Batukan. İkisini de öneririm. İnsan kaygılanıyor böyle şeylerde.

Prof. Dr. Cem Batukan içinde çok güzel yorumlar okumuştum, insan endişeleniyor evet, aslında tam olarak sizin gibi bir durumla karşılaşırız diye doktorum 2li test yaptırmanı öneririm dedi girince de ultrasona aldı, böyle anlamsız bir sonuç aldık, belli olmayan şeyler üzerinden sürünüyorum 13. Haftadan beri 17+4 olduk bugün, ben de sanırım seçeceğim 2 tanesine gideceğim

Kızlar civilde kraftın titreşimli müzikli peluş ana kucağı indirimdeydi o kadar alınacak şey varken onu aldım Belki almak isteyen olur 650 liraydı

Kızlar civilde kraftın titreşimli müzikli peluş ana kucağı indirimdeydi o kadar alınacak şey varken onu aldım Belki almak isteyen olur 650 liraydı
Bu ana kucaklarını da 6 ay falan kullanıcaz demi. Bebiş oturmaya falan başlanınca kullanılıyor mu acaba.

Bu ana kucaklarını da 6 ay falan kullanıcaz demi. Bebiş oturmaya falan başlanınca kullanılıyor mu acaba.
6 ay diyorlar ama bebeğe bağlı bazıları 8 9 a kadar kullanmış sürünmeye hareket etmeye başlayınca durmuyorlarmış üzerinde

6 ay diyorlar ama bebeğe bağlı bazıları 8 9 a kadar kullanmış sürünmeye hareket etmeye başlayınca durmuyorlarmış üzerinde
8 ay kadar kullanılıyor sonra aşağı kaymaya başlıyor zaten çırpına çırpına ama en hakkını veren eşya bence

8 ay kadar kullanılıyor sonra aşağı kaymaya başlıyor zaten çırpına çırpına ama en hakkını veren eşya bence
İkinci el bakıyorum. Yakınlarımda buldum sağlam az kullanılmış. Güzelce silip temizleyip kullanırım. Gerçi belki arkadaşlarım verir. 2 arkadaşım var yeni doğum yapan. Birininki 4 aylık diğerinin ki 2 aylık.

İkisi de tanıdığım bildiğim temiz insanlar. 2 aylık olan sürekli bana yazıyor hatta sana şunu evrcem bunu vercem vs. diyor sağolsun. Bakalım belki ikinci el niyetine sat derim bana. O da her şeyi sıfır aldı çünkü.

Benim de çevremde olsa çok iyi olurdu ikinci ele eşim takıntılı olduğu için izin vermiyor tanıdık olsa mutlaka ondan alırdık

Elektrikli büyük olanları tavsiye etmem onlara bakıyorsan çünkü yerden kalkmıyor, ben ana kucağını yemek yaparken mutfak masasına bile kaldırıp koyardım ordan beni izlerdi tabii hareket etmediği aylarda

Seninki hangi modeldi canım. Şu öeşhur marka var ya pahalı onun gibi mi

Seninki hangi modeldi canım. Şu öeşhur marka var ya pahalı onun gibi mi
Ben ilkinde bilmiyordum bu kadar kullanacağım bi şey olduğunu o yüzden bimden almıştım çok kullanınca en son yatış pozisyonundan kalkmaz oldu attım direkt çöpe Bu bebeğime joie dreamer aldım, babybjörn diyorsun galiba sen ona o kadar vermeye değmez bence joie taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…