Kızlar ben sabaha karşı kitlendim, uykumda bi ağrıyla uyandım sağ kasigimda taş gibi çekilme oldu bacağım kitlendi kaldı, oturur pozisyona geçtim ayağımı kendime çektim sağ sol yaptım sanki çocuk sağ kasigima löp diye oturmuş da sıkışmış gibi oldu ödüm koptu sonra geçti, benim randevularım ayda 1 kere, geçen ay 9 unda gittim bu ayda 9 una aldım 6 gün kaldı randevuya ama burda olsun, instagramda yorumlarda olsun anne karninda bebek ölmüş, anne randevusunda öğreniyor çocuğunun kalbinin durduğunu. Yani bi belirti vermiyor ve bu gerçekten çok korkunç. Yaklaşık 1.5 haftadır bunun korkusuyla yaşıyorum niyeyse. Bazen hareket hissediyorum karnımda ama bunun gaz mı kas seğirmesi mi yoksa bebeğin hareketi mi olduğunu ayırt edemiyorum... bence en zor zamanlar bu 2. Trimester. Tamam fiziksel olarak daha az yoruluyoruz bu dönemde ama resmen boşluk dönemi. Bir de katiyyen geçmiyor 2. Trimester. İlk trimester da çok zorlanmama rağmen çok hızlı geçti, aylardir 16. Haftamdayim gibi hissediyorum, kaygılarım gün geçtikçe artıyor falan. Boyle hayattan zevk almamaya başladım gibi, kendime bir uğraş bulmam lazım, ve aşırı sinirli ve takıntılı bir insana dönüştüm, resmen mutlu olduğum tek an karnımda hareket hissettiğim ve uyuduğum an, kalanı bomboşş