2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bunda da puset ve çoğu aksesuar dahil değilmiş resmen adam kandırıyorlar. Sinirlendim almıcam ajsjsk
travel sistem olarak satılanların dışında puseti dahil eden araba yok bu arada bilginiz olsun

Ya ben çalışıyo olsam alırdım bu arada, dört sene her gün kullanacak sonuçta diye düşünür kendi kendime MANTIKLI çıkarımı yapar ikna ederdim kendimi fmflkrlröd
2 sene yazmış satıcı. Hahhha o mantıklı çıkarımlar bende de var hergün kahve içmesem şu kadar biriktiririm hesabına dönüyor o

Ben tam şeyim ya, markaların hedeflediği manipülasyona aşırı açık bi kere alınsın tam alınsın tüketim insanı of allah belamı bu şekilde vermiş bence. uzun süre kullanılacak her şeyin yüksek fiyatına ikna oluyorum bi şekil

Ben de bu hesaplara açığım ama dört sene kullanamaz 2 bile kullanamaz
4 yaşa kadar kullanım demiş kendi sitesinde, bütçemin epey üstü diye de hiç sorgulamamışım 4 yaşa kadar kullanılıyor diye kaydedip ikna olmuşum hemen hahhaha şimdi detaylı inceledim de hakikatten ben bile almazmışım tamam

Benimki 3 yaşında kocaman tek kişilik yatakta yatıyor bunda yatırsam boyu uzamaz çocuğun

Kızlar merhaba, uzun zamandır takip edemedim. Ev taşıma sürecindeydim çok yoğun geçti günlerim, arada 3 günlüğüne şehir dışına bile çıkmak zorunda kaldım.
Birkaç gündür esneme ya da gerilme yaparken karnımda hiçbir şey hissetmiyordum(geçen haftalara kadar hep orda bir şeyler olduğunu hissederdim)
Tabi çok korktum doktora gittim bu sabah hemen çok şükür bir şeyi yokmuş bebeğimin, keyfi yerinde dedi doktorum çok korktum ama bu süreçte. Buraya yazıp sizle paylaşmak istedim Allahım bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benimki 3 yaşında kocaman tek kişilik yatakta yatıyor bunda yatırsam boyu uzamaz çocuğun
Peki bişiy sorucam sen tecrübelisin bilirsin, ben park yatağa sığdığı müddetçe çocuğa mobilyalı oda yapmayı düşünmüyorum zaten taşınma ihtimalimiz var önümüzdeki bir iki sene içerisinde. Bu tek kişilik yatağa çocuk bebeklikten çıktıktan hemen sonra mı geçtin nasıl yaptın? Park yatak konusunda mantıklı mıyım?

Ben de yapmadım, biz de taşınacaktık çünkü tayinciydik. Bu eve taşınınca 2.5 yaşındayken ikea’dan demir karyola aldım görüntüsü çok hoşuma gidiyor onların, montessori yatak görmekten tiksindim Bir tarafını duvara dayadım, diğer tarafına da koruma bariyeri aldım onu taktım araya deprem falan girince dolabını almamıştım şimdi dolap alacağım bir de Ha bu arada küçükken yattığı park yataktı bizde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…