Ben 2’yi geçmişti ayırdığımda, sonra deprem oldu korkudan tekrar aldım yanıma, şimdi yine ayrı yatıyor. Bunu da yatırırım 2’ye kadar ayrılamıyorumValla benim diğer çocuklarım gece çok fazla uyandıkları için ben bi yaşına kadar yanımda yatırdım odadan odaya gitmez bana zulüm gibi olurdu yanımdakine zor kalkıyordum bunu bilmiyorum artık Ablası var arada atar mıyım o tarafa bilmiyorum
Sirke mikrobu öldürüyor, ilacı temizlemiyor canımsirkeli limonlu suda bekletip yıkıyorum. Sirkeye her konuda inancım sonsuz
İlaçtan arındırılabileceğini düşünmüyorum. Karbonatlı su daha doğru o zaman.Mevsiminde organik beslenmeye dikkat ediyorum umarım vardır başka yolu. insanların insafına kaldık deseneSirke mikrobu öldürüyor, ilacı temizlemiyor canım
Diğerini bilmiyorum ama sepet beşik kesinlikle önermem. Bizde güzel görünüyor diye kanıp aldık çocuk yaşına girmeden gidip park yatak aldık kilodan taşıyor ama boydan sığmıyor çocuk, bacakları filan katlanıyordu artık yatarken. Bide dönmeye başlayıp hareketli yatmaya başlayınca iyice aşağı kayıyorlar ayrıca tutunup ayağa kalkmaya başladığı dönemlerde de sarkıyolar büyük sıkıntı.kızlar günaydın herkese. bu chicco next to me tarzı beşikler sizce ne kadar süre kullanılır. yani 1 yaşına kadar idare eder mi? ya şu sepet gibi olanlardan ya da chicco next to me alıcam. büyük beşik ya da park yatak hemen alamıcam gibi eğer 1 yaşına kadar taşırsa. tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Ayy çok teşekkür ederim kafamdaki bir karmaşaya tik atıldıDirekt yatırabilirsin canım ya da dediğimiz gibi reflü yatağını parkın içine koyup ilk ay ona yatırabilirsin ikisi de olur. Babynest bende vardı, bime gelmişti uygun diye aldım ne işe yaradığını bilmiyordum da çok numarası yok yani salonda yatarken gündüzleri direkt koltuğa koymak yerine içine koyuyordum işte almasan da olur
evet ben de sepet böyle olur diye tahmin ettim. yine anne yanı olabilen küçük bişey bakayım en iyisi. şu an piyasadaki park yataklar yatak odama sığmıyor. bi-iki yıla ev değiştircez o zaman alırım demiştim. bakalım.Diğerini bilmiyorum ama sepet beşik kesinlikle önermem. Bizde güzel görünüyor diye kanıp aldık çocuk yaşına girmeden gidip park yatak aldık kilodan taşıyor ama boydan sığmıyor çocuk, bacakları filan katlanıyordu artık yatarken. Bide dönmeye başlayıp hareketli yatmaya başlayınca iyice aşağı kayıyorlar ayrıca tutunup ayağa kalkmaya başladığı dönemlerde de sarkıyolar büyük sıkıntı.
Birde kullanımı hiç rahat değil gece ağlayınca kalk bak sürekli kalkma durumu oluyor. Asansörlü 3 kademesi olan anne yanı olabilen park yatak aldım keşke baştan öyle alsaymışım en azından gece ağladığında kalkmadan pişpişleyebilirdim filan. Şuan üst kademelerini kullanamıyorum haliyle bebeğim 16 aylık. ikincide rahat ederim artık diye düşünüyorum
Biberon değil de kaşık biberon mu ne varmış hem redde olmaz, bi düşün istersenBen de çoğunlukla memeden emzireceğim. ancak 2 saatte bir uyanmak emzirmek vs derken kadın aşırı yorgun düşüyo. O 2 saatlik aralıkların birinde kadının gerçekten uyuması lazım ve bebişe biberon ile birinin süt vermesi laızm. Sütün artması için annenin uyuyup dinlenmesi de şart çünkü. Eşim verir biberonla o 2 saatlik araların birinde ben de dinleniyor olurum.
onlarla kolay olur mu acaba diye düşündüm ben. anne memesine benzeyen doğal biberonlar varmış onlardan alırım belki diyordumBiberon değil de kaşık biberon mu ne varmış hem redde olmaz, bi düşün istersen
Bendeki 70x110 ama benimde yatak odam küçük sığdırmakta zorluk çektim gerçekten. Bak görselini ekledim.evet ben de sepet böyle olur diye tahmin ettim. yine anne yanı olabilen küçük bişey bakayım en iyisi. şu an piyasadaki park yataklar yatak odama sığmıyor. bi-iki yıla ev değiştircez o zaman alırım demiştim. bakalım.
Ben her şeyin kabuğunu soyup yemeye başladım hamile olduğumu öğrendiğimden beri garanti olsun diye. Güvenemiyorum yıkasam da.Sirke mikrobu öldürüyor, ilacı temizlemiyor canım
Onu da hepsi kabul etmiyormuş. Herkesin çocuğu farklı tepkiler veriyo. Normal 1 tane alıcam bulunsun. Kabul etmezse dğüşünürm.Biberon değil de kaşık biberon mu ne varmış hem redde olmaz, bi düşün istersen
senin güzel sığmış. bizim böyle olur mu emin değilim dar uzun gibi. bi ölçücezBendeki 70x110 ama benimde yatak odam küçük sığdırmakta zorluk çektim gerçekten. Bak görselini ekledim.
Her halükarda ikinci bi beşik alacaksan dediğin gibi anne yanı olabilen küçük bişey bak ama sepet beşik konfor açısından rahatsız edici.
yatak odası açısından aynıyız canım. ben de sürekli napsam diye düşünüyorum. ben normalde almaya başlamayacaktım ama kv bu cuma gelicem biraz bişeyler alalım dedi. sırf onun için araştırıyorum alıcam. yoksa niyetim yoktu. o da şehir dışından geliyor sürekli gelemez, gelmişken bakalımYa ben daha hiçbir şey almadım, 28. Haftadan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum ama siz maşallah almaya başlamışsınız bana daha çok erken geliyor. Korkuyorum da açıkçası daha ayrıntılı ultrasona da girmedik. Mesela süt sagma makinesini ihtiyacım olursa çocuk doğduktan sonra da alabilirim, sonuçta yarım saatlik bi iş, gereksiz harcama yapmayı düşünmüyorum, reflu yatağı da aman aman bisey değil, altına 2 tane kıyafet koysan üstüne örtü zaten çocuğun kafası diklesir ki zaten çocuğu durmadan düz yatıramayiz kafası duzlesir, yan yatırmak lazım ki kusarsa yana kussun, biberonu kasik biberon alırım, süt gelmezse Allah korusun bi sıkıntı olursa uzun vadede normal biberon alinabilir, bunlar zam gelse bile aman aman bi pahalılık değil, ama sanırım bence heves ediyorsunuz o yüzden erken hareket ediyorsunuz diye tahmin ediyorumbebek arabasi konusuna gelince gerçekten çok zor ve kafa karıştırıcı, ama gosteris değil de bebeğin konforu benim için ön planda olacak gibi duruyor, şuan sıkıntım büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ama yatak odamıza mumkunati yok sığmayacak bu konuda sorun yaşıyorum, onun dışında bebek sağlıklı olsun yeter, bebek neden benim daha güzel cicilerim eşyam yok diye ağlamayacak o yüzden stres yapılması gereken son şey maddi eşyalar bence
Benim ilk cocuktan var Joie Chrome Travel System.
Çok şükür bir masraftan kurtuldum sapasaglam duruyor
Haklısın kuzum ne olacağımız elbette belli değil ama sonrasında çalışmayacaz tek maaşa dusecez falan bu beni çok korkutuyorYa ben daha hiçbir şey almadım, 28. Haftadan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum ama siz maşallah almaya başlamışsınız bana daha çok erken geliyor. Korkuyorum da açıkçası daha ayrıntılı ultrasona da girmedik. Mesela süt sagma makinesini ihtiyacım olursa çocuk doğduktan sonra da alabilirim, sonuçta yarım saatlik bi iş, gereksiz harcama yapmayı düşünmüyorum, reflu yatağı da aman aman bisey değil, altına 2 tane kıyafet koysan üstüne örtü zaten çocuğun kafası diklesir ki zaten çocuğu durmadan düz yatıramayiz kafası duzlesir, yan yatırmak lazım ki kusarsa yana kussun, biberonu kasik biberon alırım, süt gelmezse Allah korusun bi sıkıntı olursa uzun vadede normal biberon alinabilir, bunlar zam gelse bile aman aman bi pahalılık değil, ama sanırım bence heves ediyorsunuz o yüzden erken hareket ediyorsunuz diye tahmin ediyorumbebek arabasi konusuna gelince gerçekten çok zor ve kafa karıştırıcı, ama gosteris değil de bebeğin konforu benim için ön planda olacak gibi duruyor, şuan sıkıntım büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ama yatak odamıza mumkunati yok sığmayacak bu konuda sorun yaşıyorum, onun dışında bebek sağlıklı olsun yeter, bebek neden benim daha güzel cicilerim eşyam yok diye ağlamayacak o yüzden stres yapılması gereken son şey maddi eşyalar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?