2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun reflü yatağı bebiş doğduktan sonraki duruma göre ihtiyaç olursa alınır o zaman şimdiden bilemeyiz ihtiyaç olup olmayacağını
Bende de reflü var ya olmadı kendi başımın üstüne koyarım hahahahahah yetişkin reflü yastıkları da pahalıydı geçen bakmıştım kendim için

Kuzum ben de bugün şöyle bir liste yaptım. İlk araştırmam bu. Video da izlemedim. Sadece okuduklarım

Kuzum ben baktım. Tecrübeli değilim ama ama şöyle ki çok kısa süreli kullanımmış bu. Hatta nazli altaç var onda var bebek hemen büyüdü falan diyordu
Evet kuzum minnacık bi şey zaten. Bebek kendini anne karnında gibi hissediyomuş o pozisyona getiriyormuş bebeği falan. Ama gerekli mi tartışılır. Bebişi dümdüz park yatağın içine koysak nolur ki

Evet kuzum minnacık bi şey zaten. Bebek kendini anne karnında gibi hissediyomuş o pozisyona getiriyormuş bebeği falan. Ama gerekli mi tartışılır. Bebişi dümdüz park yatağın içine koysak nolur ki
Evet kuzum anne karnında gibi hissediyor rahat oluyor diyorlar

A Afratafrac Hadi inşallah unutmazsın, çatla da göreyim ben seni yazacaktım. Yanlış anlaşılmasın inşallah çatlarsın gibi bişi demedim virgül koymamışım arada
Gözlerim açık kaldı okuduğumda. Ben bu kıza ne ettim de bana beddua etti şimdi dedim.

Yok reflü yatağı değil Juno. Yani juno da olsa reflü yatağı da olsa garip buluyorlar gereksiz görüyorlar onu demek istedim
Reflü değilse normal babynestlerden farkı yok o zaman, reflü yatağında bebeğin reflü olması şart değil yatarken falan kusarsa o eğimden dolayı boğazına kaçmasını önlüyor diye biliyorum, bir de emzirince hemen dümdüz yatırmamak gerekiyor ondaki eğimle içi rahat ediyor insanın

Kuzum ben de bugün şöyle bir liste yaptım. İlk araştırmam bu. Video da izlemedim. Sadece okuduklarım Eki Görüntüle 3327199
Yaa ne güzel araştırıp yazmışsın. Ben doona’ya mecbur kalmasaydım kesinlikle chicco goody plus alacaktım. Çokk hafif ve çok kullanışlı geldi uzun süreli kullanılır gibi

Yaa ne güzel araştırıp yazmışsın. Ben doona’ya mecbur kalmasaydım kesinlikle chicco goody plus alacaktım. Çokk hafif ve çok kullanışlı geldi uzun süreli kullanılır gibi
Neden mecbur kaldın kuzum? Benim de kafamdaki 2.plan şu ki doona alıp sonra kabin. Ama bu çok masraflı olur diyorum

Aynen ben ebebekten almıştım reflü yatağı, chicco next to me magic kullanmıştım anne yanı olarak o da eğimli yapabiliyorsun yatağı ama ben düz kullanıp reflü yatağını içine koymuştum içim öyle daha rahat etmişti 4-5 ay öyle uyumuştu oğlum. Hatta 3. Aylıkken eylüle denk gelmişti. Tatile gitmiştik yanımda götürmüştüm rahat uyusun diye hiç unutmam. Gittiğim her yere götürüyordum.

İlk zamanlar kullanışlı oluyor hem ucuz hem işe yarar bir şey

Galiba ben dolab yada letloya bakacağım geçen eşime dedim yok çocuğu ikinci ele koymam diyo bende diyorum temiz olsun sağlam olsun niye olmasın bakalım
Bak bakalım kuzum. Görüp alabileceğin bir satıcı olursa mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…