2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlarım boyadı saçlarını düzenli. 3.aydan doğuma kadar bitkisel boyalarla evde. Doktoruna danışıp yapabilirsin bence. Psikoloji de önemli bu dönem

Ooooyyy maşalaaah çok tatlılar yaa. Canım sen kaçıncı haftadasın doktor nelerin kontrolünü yaptı bu gittiğinde
Ben 17’ye giriyorum. Detaylıya bir ay önce girmiştim, bu rutin kontroldü çok rahattı. Tek tek organlarına baktı ultrasonda. Kilosunu ölçtü, 165gram olmuş. Kalbine baktı. Karın çevresi, baş çevresi ve femur kemiğimi ölçtü. Plasenta ve amniyotik sıvıyı kontrol etti. Tansiyon ve kilo bakıldı. Yarım saat sürdü görüşme, 15 dakika kadar ultrasonda baktı. Başka da bir şey yapmadı. Aşıları söyledi, vitamin multivitamin ve d vitamini devam. Coraspin var bende, ona devam dedi. O kadar. 21. Hafta için de detaylı randevusu aldım. Ben ayda bir gidiyorum.

İyi maşallah. Detaylı normal durumlarda 20den sonra yapılıyor sanırım

Beni de tam 17+2'de çağırdı hemşire. 16dan sonra yapılabilir diye bahsetti

kızlar siz biberon alcak mısınız ?
Alcam ben. Mutlaka fazla sütümü sağarım arada biberonla takviye olur. Üstelik yaz ayı gibi olacak dışarıda yani sokak gibi yerde emziremem herhalde ben. Benim arkadaşımın sütü deli gibi geliyor ancak doktoru mama da verilmesini istemiş arada mesela. Zaten ucuz bişi oluyo biberonlar da eczanede gördüm.

Benim ilk bebek alışverişim şu oldu. Tanesi 40TL ye geldi indirimde gördüm aldım 4-5 tane. Suyla ıslatıp bu pamuklarla bebişlerin temizliğini yapmak baya iyi oluyormuş. Kolonyalı mendil çok kullanmak istemiyorum.

Ben de ıslatıp bunlardan kullanıcam pişik olmuyormuş

Ben de ıslatıp bunlardan kullanıcam pişik olmuyormuş
Aynen kuzum. Benim arkadaşımın doğumu yaza geldi. Her gün popişi ılık suyla yıkadı kuruladı. Islak mendil - kolonyalı mendil artık ne ise onlardan kullanmadı. Hiç pişik sorunu olmadı.

Ay ama bir gün kayınvalidesi yorulmuş herhalde çocuğu almış lavaboya götürmüş bulaşık deterjanı ile yıkamaya kalkmış. fghjkljhgf Arkadşaım görmüş, hadi anne sen bebeği ver çok yoruldun artık eve git dinlen demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…