2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım benim. Bebiş iyi ben çok zorlanıyorum regl sancısı gibi değil benimki. Aralıklı sancı girip çıkıyor 15-30dk sürüyor. Doktorum bebek göbek deliğinin üstüne çıktığı için bu haftalarda normal olduğunu söylüyor. Daha doğrusu bazı kadınlarda olabildiğini
Çok geçmiş olsun 🙏

Ağrılarım çok şiddetlendi dayanamayacak kadar oldum birkaç gün acile gittik serum aldım. Çok zor zamanlar yaşadık maalesef giremedim
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım.

Sağol canım benim babası 4,5 kg doğmuş bu da iri biraz 🙃 Bizim doona 6 ay sonra çöp olacak galiba boşuna aldık 😂
Taşır ya gemi gibi araba o 😂
Oğluş geliyormuşşş ay ne güzel ne kadar şanslılar. Kısmet olursa inşallah benim de hep gönlümden iki erkek geçer 💕
Evet ya inşallah gönlündekini versin o zaman Rabbim 😊

Yaaaa kuzum hiç şık değil. Benim için görüntü de çok önemli. Parayı düşünmesem doona alırdım 6 ay sonra normal bebek arabası alırdım ben
Bir de bebekle tekken arabayı katlamak durumunda kaldım diyelim ki illa kalıyorsun pratik değil bence. Durumun varsa doona + kabin alabilirsin görsel de önemli diyorsan. Almadığın her sene bunlar katlanarak artıyor zaten şimdi pahalı gelen beben 1 yaşındayken daha pahalı olacak. Doonalar ne kadar oldu ya? Ben bilseydim ilk arabamı ana kucağından sonra kullanmayacağımı böyle yapardım herhalde 😅

Bir de bebekle tekken arabayı katlamak durumunda kaldım diyelim ki illa kalıyorsun pratik değil bence. Durumun varsa doona + kabin alabilirsin görsel de önemli diyorsan. Almadığın her sene bunlar katlanarak artıyor zaten şimdi pahalı gelen beben 1 yaşındayken daha pahalı olacak. Doonalar ne kadar oldu ya? Ben bilseydim ilk arabamı ana kucağından sonra kullanmayacağımı böyle yapardım herhalde 😅
Bir yerde soruyorsun 25.000 bazı yerlerde 20.000 o kadar uç ki rakamlar. İnsanlar ne yapacağını şaşırmış.Biz bile anlamıyoruz artık. Ne deseler doğrudur diyip kabul edicez ortalama bir rakam yok çünkü. 15,500e aldık trendyoldan

Bir yerde soruyorsun 25.000 bazı yerlerde 20.000 o kadar uç ki rakamlar. İnsanlar ne yapacağını şaşırmış.Biz bile anlamıyoruz artık. Ne deseler doğrudur diyip kabul edicez ortalama bir rakam yok çünkü. 15,500e aldık trendyoldan
Emin ol aldığın fiyata da rahat satarsın belki daha üzerine. Ben fiyat algımı yitirdiğim için çok gelmedi, ikinci eli daha uygundur zaten.

İstesem alırım öyle söyliyeyim. Ama ben uçmak da istemiyorum. Çünkü kız bebek ben deli gibi süslerim. Bir de daha güzel yatırım yapabilirim yine bebeğim için diye. Peşine çocuk da düşünmüyorum 🙈 Offf çok zor bu işler.

Kızlar selam tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz benim sağlık ocağım 2 Kasım da ilk aşı dedi ama ben 2 kasımda daha 17+2 falan olacağım erken değil mi acaba aranızda yaptıran var mı birde aslında tetanoz zamanında vurulmuştum ama 5 yıl geçtiği için 2 doz daha yapalım dediler aklım karıştı araştırdığıma göre herkes 20. Hafta ilk doz 24. Hafta 2. Doz diyor

Kızlar selam tetanoz aşısı için ne düşünüyorsunuz benim sağlık ocağım 2 Kasım da ilk aşı dedi ama ben 2 kasımda daha 17+2 falan olacağım erken değil mi acaba aranızda yaptıran var mı birde aslında tetanoz zamanında vurulmuştum ama 5 yıl geçtiği için 2 doz daha yapalım dediler aklım karıştı araştırdığıma göre herkes 20. Hafta ilk doz 24. Hafta 2. Doz diyor
bana 20.haftada vuruluyor dediler, henüz randevu almadım. ama yaptırcam ben. 17+2 demek aslında 18. hafta demek ama yine de erken geldi bana da.

İstesem alırım öyle söyliyeyim. Ama ben uçmak da istemiyorum. Çünkü kız bebek ben deli gibi süslerim. Bir de daha güzel yatırım yapabilirim yine bebeğim için diye. Peşine çocuk da düşünmüyorum 🙈 Offf çok zor bu işler.
Valla çocuk masraflı ya 😁

Amin amin inşallah 🙏 gerçekten felaketti. Siyatik diye nasıl dedi acaba doktor sana? Bana birşey demedi. Ama anlattığım ağrı seninkiyle aynı
Sikayetleri oldugu gibi dedim canim benim siyatik dedi cunku bobreklerimde de bisi yok cok sukur sinir sıkışmasi diye de geciyormus bu cumartesi bi gidicem sıra bulursam

Back