- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 23
Onu da içtiğimiz sulara bağlıyorum artıkBenımde oyle hep 2kg oynuyor
Niye kızayımYoyko Quantum Kabin Boy Tek Elle Kolay Katlanır Pratik Bebek Arabası Siyah Rose
Kuzum peki bu nasıl sence? Nolur kızma bana
Hahah yok yok çoğu kişi öyleymişVallahi öyle korktum yatarken koca göbekli uyanınca sıfır göbekli neyse tek olmadığım için sevindim eheheheh
Ayyy bende öyle özlemişim üç hafta önce gitmiştim görmüştüm gözümde tütüyor can parçam rabbim yerini güzel eylesin bana geleceği güne kadar rabbim korusun geldiği zamanda tabiHahah yok yok çoğu kişi öyleymişbirde üstüne bugün randevum da vardı benim çok şükür keyfi gayet yerinde duruyordu
Cok zor o agri ya ben anlarim Allah kolaylik versin kutsal bi gorev ama suanda biraz daha zor sizin icin . Umarim bir daha agrimazKuzum ben zaten öğretmenim. Mecburen ayakta kalıyorum. Ama çocuklar yazarken hep oturuyorum. Teneffüste bile sınıfta oturuyorum minimum hareket ediyorum. Ona rağmen geçen hafta ağlama derecesine geldim. Çok kötüydü. Bir daha olursa nöbet tutmamak için erken rapor alacağım. 4 haftam kaldı nöbet tutmam gereken sonra zaten raporlu olcam
Siyatigin var dedi doktor norolojiye yada genel cerrahiye gorunmelisin dedi. Birde bebegin bobreklerine bakmak istedi bu sefer ama goremediAllah korusun cnm naptin ne dedi doktor
Ay dimi dimiAyyy bende öyle özlemişim üç hafta önce gitmiştim görmüştüm gözümde tütüyor can parçam rabbim yerini güzel eylesin bana geleceği güne kadar rabbim korusun geldiği zamanda tabi
Sanki özelliklerde yazıyordu kuzum. O kadar çok baktım ki yanlış mı diyorumNiye kızayımGri-siyah olan güzelmiş canım, bunda küçük puset takanı göremedim ama yorumlarda, yok herhalde var mı?
Amin amin inşallahCok zor o agri ya ben anlarim Allah kolaylik versin kutsal bi gorev ama suanda biraz daha zor sizin icin . Umarim bir daha agrimaz
Sinir agrisi kalçadan geçen en büyük sinirSiyatigin var dedi doktor norolojiye yada genel cerrahiye gorunmelisin dedi. Birde bebegin bobreklerine bakmak istedi bu sefer ama goremedi
Evet ya ben de o riski hiç göze alıp da 2. el bi şey alamıyorum, ana kucağı alırken de baktım benim alacağımın bir sürü temiz görünen ilanı vardı yine elim gitmedi korktumSanki özelliklerde yazıyordu kuzum. O kadar çok baktım ki yanlış mı diyorum
Hep influencer lar doona almış. Ona da dolapta da baktım. 7ye falan var dolapta aslında ama nereden bileceğim güzel mi yollayacak nasıl gelecek
Ben de yapamam işteEvet ya ben de o riski hiç göze alıp da 2. el bi şey alamıyorum, ana kucağı alırken de baktım benim alacağımın bir sürü temiz görünen ilanı vardı yine elim gitmedi korktum
Almadım henüz indirim takip edeceğim, Haziran da 4000 e kadar düşmüş fiyatı belki yine güzel bir indirim olabilirBen de bunu baya beğendim gibi. Siz aldınız mı
Benim arkadaşım letgo dan bakmış. Bulunduğu il deki ürünlere bakmış sadece ve gidip görmüş sağlam mı değil mi incelemiş öyle almış. Aslında bir nevi mantıklı da. Ben de bakıyorum şimdi anaca kucağı falan sağlam güzel gelirse gözüme yakınımda varsa incelerim beğenirsem alabilirim.Ben de yapamam iştekaldırılmaktan korkuyorum
Kuzum görüp bakabileceksek mantıklı zaten ama ben doğudayım malum böyle şansım yok ki. İstanbul da olsam kesin değerlendirirdim mesela bunu.Benim arkadaşım letgo dan bakmış. Bulunduğu il deki ürünlere bakmış sadece ve gidip görmüş sağlam mı değil mi incelemiş öyle almış. Aslında bir nevi mantıklı da. Ben de bakıyorum şimdi anaca kucağı falan sağlam güzel gelirse gözüme yakınımda varsa incelerim beğenirsem alabilirim.
Ben yine de güvenemiyorum. Benim komşum var çok titiz kadın bebek arabasını dışarı koyduğu bi gün üzerine bi kedi tuvaletini yapmış, nasıl yıkadı nasıl temizledi anlatamam. Düşünüyorum da Ne kadar iyi yıkamış olsa ben yine de bu şekilde alamazdım. Ya bilmediğimiz başka durumlar olduysa ya yeterince hijyenik değilse ya yıkadı temizledi ama değişik pislenme durumları yaşandıysa o yüzden ben cesaret edemiyorum.Benim arkadaşım letgo dan bakmış. Bulunduğu il deki ürünlere bakmış sadece ve gidip görmüş sağlam mı değil mi incelemiş öyle almış. Aslında bir nevi mantıklı da. Ben de bakıyorum şimdi anaca kucağı falan sağlam güzel gelirse gözüme yakınımda varsa incelerim beğenirsem alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?