2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim. Adet söktürücü olarak sogun suyu içilirdi onu biliyorum ama hamilelikte dokunmaz mi ki? O kadar kotu oldum ki. Öksürürken kusacak gibi olup tikaniyorum. Zaten kusma fobim var.

Kusmalar azalınca yeni yeni şeyler göze çarpıyor 30yasındayım üçüncü gebeliğim saçlarım 21yaşında beyazlaşmaya başladı hep boyadım şimdi saçımı en son hamile kalmadan iki ay önce boyamıştım saçlarım bembeyaz hiç bu konuda doktorunuza bişi sordunuz mu arkadaşlar kusmaktan aklıma gelmiyordu benim de şimdi şimdi geliyor

14+3 benim de
Doktorum başta 5 Mayıs demişti şimdi 26 Nisan doğum görünüyor çocuk çabuk gelişiyor sanırım 2 hafta sonra cinsiyet belli olacak bakalım heyecanlıyım

Amin kuzum inşallah hassasiyet geçmiyor bak daha az önce öğürdüm ama kusmam bitti. Sadece koku olunca öğürüyorum

Bende seninle aynıyım ya hala devam mide bulantısı ilaçlarına senle benim hiç bitmeyecek heralde karnım da aynı bazen çok belli bazen sanki karnım belime yapışmış gibi

En hafifi baston Bebek Arabası ben kullandım çok hafif benim kullandigimin tek kötü yanı arkaya yatmiyordu bebeğin uykusu olduğunda sorun oluyordu ama yine kısa mesafeler için ondan almayı düşünüyorum birkaç yıl kullanacağı bir şey için çok masraf yapmam sanırım

Bende seninle aynıyım ya hala devam mide bulantısı ilaçlarına senle benim hiç bitmeyecek heralde karnım da aynı bazen çok belli bazen sanki karnım belime yapışmış gibi
Ay valla istemeye istemeye içiyorum ama içmesem hayat zehir oluyor yatalak oluyorum En kısa zamanda geçiririz inşallah canım benim

Amin kuzum inşallah. Ben bu halime şükrediyorum ya öncesi işkenceydi bana şuan koku varsa burnumu tıkıyorum koku duymazsam da sorun yok şükür ki
Elhamdulillah aynen aynen ilaçla duruyorum evet ama diğer şekil ilaç kullanmama rağmen başım yerden kalkmıyordu şükür bugünümüze elhamdulillah

Kilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53 gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor

Kilo olarak bende böyleyim dün akşam 55i görmüştüm yatmadan, kalkar kalkmaz tekrar baktım 53 gece 6 aylık gibi olan karnım sabah sanki yok oluyor
Vallahi öyle korktum yatarken koca göbekli uyanınca sıfır göbekli neyse tek olmadığım için sevindim eheheheh

sizin bebekler nasıl bir görünüp bir kayboluyor yav, benim iki haftadır anne ben burdayım diyor gece gündüz mütemadiyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…