2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Raporlu musun peki kuzum sen? Kötüydün ya? Sorduysam da unutmuşum ben bu bilgileri sadece önceden Bitlis de olduğunu hatırlıyorum
Evet evet Bitlis defteri kapandı şükür raporluyum ben iki kez heyet verdiler ara tatil sonrası kendime gelmiş olursam başlayacağım ama

Evet evet Bitlis defteri kapandı şükür raporluyum ben iki kez heyet verdiler ara tatil sonrası kendime gelmiş olursam başlayacağım ama
Allah ım darısı başıma (defter kapanma mevzusu)
İnşallah iyi olursun kuzum ben de bu hafta çok kötü oldum ama benim ki bulantı falan değil. Bel ağrısı. Belletmenlik ertesi günü kat nöbeti belim çok kötü oldu basamadım yürüyemedim arabaya binemedim o biçim bir ağrı. Ağladım attık acıdan. Doktor istersen rapor vereyim dedi nöbet için de son 4 haftam kaldı nöbette. Bir daha kötü olursam alırım diye düşündüm. Ara tatille falan kaynar diyorum

Ya oradayken 0.25 hızla geçiyordu zaman hiç bitmeyecek sanıyordum ama gerçekten çok hızlı geçti hatta biz memleketimize gelmemize rağmen bir yıl daha kalsamıydık diye içerlemiştik eşimle İnşallah ya ben henüz maalesef günlük hayatıma dönemedim ama ara tatil sonrası başlamak iyi olacak aylardır bir hastane bir ev çok kuruuyorum kafamda okul, çocuklar iyi gelecek biliyorum aslında pansiyon nöbeti hiç tutmasan daha iyi olur ya çok yorucu oluyor nöbet için rapor alsaydın iyi olabilirdi yine bak bakalım bu haftada öyle olursa yıpratma

Ben demem yüksek ihtimal bir gideyim inşallah
Kuzum sırf puan için tutuyorum. Okulum anlayışlı değil ki ayda tek nöbet versin. Ya tut ya tutma kafasındalar. Ben de ayda 2 puan verdiği için tutuyorum. Çünkü çocuktan sonra ücretsiz düşünüyorum. E peşi tayin olacak puana ihtiyacım var. Sırf bu yüzden dyk da aldım Allah tan çok dersim yok ve tek gün. Bunlara rağmen giderken puanım 160larda falan oluyor. İnşallah yeter eşimin puanı yüksek olacak ama istediğimiz yerlerin puanları yüksek kuzum

Zaten genellemek istemiyorum ama ben Bitlis'de öğretmeni düşünen tek idareci görmedim burada 8'lerim olduğu için dönem başında müdürüme üzgünüm rapor aldığım için dediğim de en önemlisi sensin ve senin çocuğun burayı asla düşünme hocam dedi ağlayacaktım neredeyse hocam siz gerçekmisiniz diye evet hizmet puanı önemli sende haklısın insana dört yıl dolunca bi gitme hevesi geliyor ya, o zaman en azından bir ay daha idare et sonra zaten derslerimize girebilsek şükrederiz gibi geliyor

Ayyy aynen öyle dediğin gibi. Bitlisli değilsen ve kadınsan hiçbir değerin yok. Benim ki geçen benim boş günümde beni konferansa gönderdi. Düşün hamileyim ve boş günüm evdeyim. Neymiş kura çekmiş. Adaletliymiş. Ne hikmetle o kurada bir tane Bitlisli hoca çıkmamış. Ben böyle bir yer görmedim gerçekten

Allah ım darısı başıma inşallah iyi idarecilerle karşılaşırım ben de geldiğimden beri neler çektim neler

Hiç kafana takma kuzum orası öyle bir yer Bitlis'li olacaksın anca öyle adaletli! Olurlar kendilerince bizde çok çok kötü şartlarda kötü idarecilerle çalıştık Karusel ile ama bitti diyorum bazen orada gördüğüm mobbingin mükafatı olarak hamileliğim de iyi insanlarla karşılaştım seninde gittiğin yerde eminim her şey çok daha güzel olacak

Boyle cok fazla agri var bugun gidicem sabah doktora cunku artik uyutmuyor agri baksin bebegime umarim birsey olmamistir cok korkuyorum

Amin kuzum inşallah Allah düşürmesin kimseyi yani gerçekten buraya

Ben bu arabayi aldim basindan beri de aklimda bu vardi pusetini ayrica siparis verdim Markasi cybex. Yilbasindan sonra artar diye ikiliden sonra siparis vermistim. Gecen geldi araba toplamda 10 kilo ve asiri rahat bi surusu var cok cabuk katlaniyo , aparatla puseto takiliyor tek elle katlanip oyle de geri aciliyor. Biraz pahali fakat bizim onumuzde iki tane bebek var aslinda cogu esyasi tertemiz kuzenlerimizden gelecek . Biz sadece 5 aya kadar olan esyalarini alicaz cok masrafimiz yok diye arabaya biraz paraya kiydik ve cok arastirdik . Alman markasi Meine Sterne bilir . Ben cok sevdim umarim bebegimde saglikla kullanir fikir olsun dedim sizler icinde

Kızlar doktor tetanozu mutlaka yaptır ama grip aşısını önermiyorum dedi. Her şey yolunda 15. hafta içindesin dedi 115 gr olmuş 13 cm Ancak eşin istiyosa gidip grip aşısını olsun o bizi ilgilendirmiyo dedi

Pilates ve yoga gibi hamile egzersizlerini en erken 16. haftadan sonra başlayabilirsin ancak onda da asla zorlamadan en hafif hareketlerle az az başlayabilirsin dedi.

Bir de sürekli canım sahlep ve boza çekiyordu. İçebilirsin bir sıkıntı yok dedi canı çeken varsa.

Ohhh maşallah kuzum geçmiş olsun o zaman ben de sormuyorum bir daha grip aşısını. Tetanoz olcam zaten

Ayy maşallah ne güzel müdürmüş o. Sayıları artsın böyle insanlarınAllah hepimizin karşısına böyle insanlar çıkartsın.

Maşallah kuzuya pilatese bende başlamak istiyorum o zaman yavaş yavaş bakayım iki hafta sonra da başlarım.
İnşallah hep güzel haberlerle dön doktordan

Maşallah kuzuya pilatese bende başlamak istiyorum o zaman yavaş yavaş bakayım iki hafta sonra da başlarım.
İnşallah hep güzel haberlerle dön doktordan
Ben de 4 ayı bitireyim iyice garanti olsun öyle başlayım istiyorum 5. aydan itibaren.

Maalesef bu düşük tansiyon durumu baş dönmesi için yapılacak bişi yok dedi yine. Su tüketimini artır dedi ama ben günde 3lt içiyorum. Daha ne kadar çok içebilirim bilmiyorum.

Ben chicco goody plus alacagim.kabin tipi travel model. Yeni dogum yapan arkadasim aldi.bebisi 2 aylik.pusetini ve takma aparatini bikac ay sonra ise yaramayacagi icin bana birakcak. Ben sadece arabayi alcam o dediki alirken hem cok hafif oldugu icin hemde saglam ama kucuk tekerleri oldugu icin tercih etmis.arabaya kolay giriyor diye.ac kapat kolay (tek el) ve hafif. Gecen kullandim arabayi cok begendim..

Eklentiler

• IMG_20231030_100403.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba gebelikten önce de şeker düşüklüğü rahatsız ediyor muydu, dr ne diyor

Teşekkür ederim kuzum bakacağım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…