2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sağ tarafıma yatıp o taraftan kalkınca bi bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor normal mi hiç bilmiyorum randevu düşüremiyorum gitsem mi bilmiyorum normal yazıyor araştırdığımda Allah’a emanetler yavrularımız

Vallahi oyle bana bisi demedi doktor ama gidip geldikten beridir var zaten ... Rabbime emanetiz bizde bebelerimizde

Canım iki doğumun da artıları eksileri var ben iki kere sezeryan doğum yaptım ilki muhteşemdi ağrım sızım olmadı bebeğimle çok güzel ilgilendim üçüncü gün koltuk itekliyordum o derece ağrım yoktu ama ikinci sezeryan dogumumu Allah düşmanıma vermesin beni diri diri kestiler sanki bütün gece inledim sonraki iki gün de öyle yataktan kalkamiyordum bile demem o ki normal yada sezeryan farketmiyor her doğumun kendine has bir öyküsü var rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin bu arada yengem normal doğum yaptı alttan dikişleri vardı patladı iltihap kaptı üç ay yatağa mahkum oldu ablası baktı hep ona ikinci bebeğini sezeryan oldu iki gün sonra ayaktaydı hiç ağrısı yoktu eminim bunun tam tersini yaşayan hikayelerde vardır şans işi biraz...

İlk sezaryende zorlanıp ikinciye kolay oldu diyeni duydum da seninki de ilginçmiş ya neden böyle oldu peki?

Kizlar Filistinde buyuk bi saldiri varmis ben daha yeni goruyorum hava kara ve denizden..

Tamamen istirahat vermemiş ki uzun süre ayakta durmak ve uzun yürüyüş olmaz demiş ki zaten hamilelikte by default yani illa ki uzun süre aynı pozisyonda kalınmıyor. Düzelir guzum, çükübikler geliyor
Evet canım zaten allah korusun inşallah gerekmez ama tamamen istirahati yirminci haftalardaki durumun ciddiyetine göre veriyorlarmış. Şu an henüz erken haftalardayım diye olabildiğince dinlen yorulma bi ne kadar yukarı çıkıcak görelim manasında söyledi bence doktorum. Benim canımın sıkılmasının sebebi üçüncü aya kadar kanaya kanaya gelmiştik, bir aydır rahatım aşağı yukarı, tekrar ilk zamanlardaki tedirginliği ve mental güçlüğü kaldırabilir miyim emin olamıyorum o yüzdendi

İlk sezaryende zorlanıp ikinciye kolay oldu diyeni duydum da seninki de ilginçmiş ya neden böyle oldu peki?
Benim dayı eşim iki tane sezaryen yaptı üçüncüsü doktoruyla konuştu üçüncüsünü normal doğum yaptı

Selam arkadaşlar. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8 . Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Sizden ricam progestronu düşük olupta hamileliği sağlıklı ilerleyen varmı?

merhaba umarım güzel bir şekilde ilerler gebeliğiniz, yavrunuzu sağlıkla sıhhatle kucaklarsınız öncelikle benim 18-19 civarlarındaydı progesteronum gebelik öncesinde takviye kullanmış olmama rağmen. Tüp bebek tedavisi gördüm, tüp bebekte 22 üstü isteniyor bu değer. Ek fitil ve iğnelerle istenen seviyelere çekilebilen bir şey olduğu için canınızı sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…