- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
Bilmiyorum ki kuzumBunu diyen erkeklerdir kesin duygu 0![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki kuzumBunu diyen erkeklerdir kesin duygu 0![]()
Geçti kuzum artıkHamile kalmadan psikolojik destekle ilaçla çözebilseydin iyiymişyalnız kullanmasan bir süre daha sakin saatlerde vs çıksan trafiğe olmuyor mu?
Kabin boyların puset takılabileni var mı ki? Pusetli olunca travel sistem oluyor sanırım. Ya da ben bulamadım. Bulduysan nerden buldunBebek Arabası aldınız mı bakıyor musunuz ben kabin boy pusetli istiyorum beğendiğiniz marka var mı
Ben araba kullanmaktan çok korkuyordum, kendi arabamızı bilerek biraz daha eski model ve çizikli aldırmıştım eşime bir yere sürtersem falan üzülmiyim diye, o yüzden seni çok iyi anlıyorum kardeşGeçti kuzum artıksanırım tekrar ders alacağım özel. Bir de arabamız yeni. Bunu hiç kullanmak istemem. Bana ait araba eski olsa güzel olurdu
![]()
Canım benim de yaş riskim 5yuzlu değerlerde 1 çıkmıştı eğitim araştırma hastanesi risk dedi ama bütün gebelerde olabilir yaşla ilgili değil 28 yaşında da olsan cikabilirdi bu dedi üstünde durmadı devletteki doktorum biz bu değeri risk olarak kabul etmiyoruz baz aldgimiz değer altında demişti yani kombine risk daha önemli bu sonuçlara ben de kafama takmadım eğer için rahat etsin istiyorsan fetal DNA yaptırBaşka bir doktor sonuçlara iyi dedi canım doktordan doktora mı değişiyor bu risk anlamış değilim
Arabanın içine puset oturtma aparatları oluyor canım kabindeKabin boyların puset takılabileni var mı ki? Pusetli olunca travel sistem oluyor sanırım. Ya da ben bulamadım. Bulduysan nerden buldun![]()
Güzel arabaymıs beğendim ama iki üç yıl önce o paraya şahin tofaş araba satıyorlardı
Evet biraz pahalı ama orta kalite bir bebek arabası aşağı yukarı bu fiyatlarda maalesef. Ben artık caddede falan dolaşırken görece büyük çocuklarda bu arabayı gördüğümde sessizce annelerine yaklaşıp İKİNCİ EL SATMAYI DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ diye sormayı planlıyorum valla, ne kaybederim ki kfkfkdlGüzel arabaymıs beğendim ama iki üç yıl önce o paraya şahin tofaş araba satıyorlardı![]()
Kaçıncı haftadaydınız siz? Dişinizi fırçalarken tam randımanlı fırçalamaya çalışmayın bu kadar etkiliyorsa sizi bence. En azından bir müddet, bulantılar azalana kadar listerine vs ile desteklersinizBulantısı olan kızlar dişlerinizi rahatça fırçalayabiliyo musunuz ya? Fırçalarken dilimizi hafif geri alıyoruz ya orda bi öğürme geliyo bana. Lavaboya eğildiğim anda zaten direkt kusma moduna giriyorum. Günlük temel ihtiyaçları gideremeyecek duruma gelmek için çok erken değil mi![]()
Yarın 14 bitiyor. Sadece suyla gargara yapmak bile mahvediyor beni ya ne yapacağımı bilemedim artık. Yemeklerden tiksinmedim şükür ama deterjan kokularıyla başladı. Şimdi de bu. Benim bebeğim pasaklı olcak galibaKaçıncı haftadaydınız siz? Dişinizi fırçalarken tam randımanlı fırçalamaya çalışmayın bu kadar etkiliyorsa sizi bence. En azından bir müddet, bulantılar azalana kadar listerine vs ile desteklersiniz![]()
Gargara değil de çalkalayıp tükürseniz kusma refleksi tetiklenmemiş olur, daha rahat edersiniz. Bir de mesela daha yumuşak esanslı diş macunları ve ağız suları oluyor, onlardan kullanmayı deneyebilirsiniz belki. Bebek pasaklı olmaz ya öyle demeeYarın 14 bitiyor. Sadece suyla gargara yapmak bile mahvediyor beni ya ne yapacağımı bilemedim artık. Yemeklerden tiksinmedim şükür ama deterjan kokularıyla başladı. Şimdi de bu. Benim bebeğim pasaklı olcak galiba
Gördüğüm cybexlere göre bunun fiyatı iyiymiş. Bunda hem kabin boy hem travel sistem yazıyor ben hiç anlayamadım bu kavramları
Denicem bunu da çok teşekkür ederimGargara değil de çalkalayıp tükürseniz kusma refleksi tetiklenmemiş olur, daha rahat edersiniz. Bir de mesela daha yumuşak esanslı diş macunları ve ağız suları oluyor, onlardan kullanmayı deneyebilirsiniz belki. Bebek pasaklı olmaz ya öyle demee![]()
Aaaa bilmiyordum. Baya araştırmak gerek sanırımArabanın içine puset oturtma aparatları oluyor canım kabinde
Yani işte travel sisteme dönüştürebiliyorsun ama bunun için adaptör ve ana kucağı alman gerekiyor. O da ek olarak 8-12 bin civarı bir paraya denk geliyordu mağazadan öğrendiğime göreGördüğüm cybexlere göre bunun fiyatı iyiymiş. Bunda hem kabin boy hem travel sistem yazıyor ben hiç anlayamadım bu kavramları![]()
Sağlıklı mutlu bir çocuk olsun da nasıl olursa olsun, zamanla öğrenir annesi hehehDenicem bunu da çok teşekkür ederimvalla pis boğazlı ve pasaklı bi çocuk bekliyorum ben öyle bi intiba bıraktı sağ olsun
![]()
Yaani 22 bini verip kurtulamıyoruzYani işte travel sisteme dönüştürebiliyorsun ama bunun için adaptör ve ana kucağı alman gerekiyor. O da ek olarak 8-12 bin civarı bir paraya denk geliyordu mağazadan öğrendiğime görecybex’e diğer marka ana kucakları oluyor mu onu sormayı unutmuştum belki bugün gider sorarım.