2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bir rivayet varmış. Doğuma yakın süreçteki son dolunaydan 10 gün sonra kadınlar doğum yapıyormuş. Ne kadar doğru acaba.
Allahaşkına hesaplasana dolunay martta ayın kaçına denk geliyor ben üşenirim kesin

Evet evet ben mart Nisan Mayıs arası gidip geliyorum ama benim doğum sezeryan da olsa mart olur. Sezeryan olursa balık burcu olur, diğer türlü koç. Bunu da öğrencilerim söyledi

Allahaşkına hesaplasana dolunay martta ayın kaçına denk geliyor ben üşenirim kesin
Al anam, amme hizmeti. Şubat, Mart ve Nisan dolunay tarihleri. Normal doğum hangi dolunaya daha yakın ise dolunaydan sonra denilene göre doğum oluyormuş 10 gün içinde. Benim uygulamada doğum tarihi 24 Nisan yazıyordu. Dolunay günüymüş. Zamanını bekleyecek mi bakalım cidden.

Kız senınkını yazmamısım erkek mıydı acep:)
Ay ben hala şuradaki kalbi görüp cinsiyet yanındakileri niye göremediğimi anlamıyorum. Kızımın pembesi yok oysa var ama ben göremiyorum. allah başka dert vermesin bana da.

Ben ilk doğumda kesisi olmayan çok kişi biliyorum. Ama egzersiz 4 ayı tamamladıktan sonra her türlü gerekli ki vajinal de olsa sezaryen de olsa vücut kendini hızlı toplasın. Ben hamile pilatesi yaptıran hocaları, ebeleri, doulaları takip ediyorum hep gerçekten doğum hakkında bilgi sahibi oldukça insanın korkusu kaygısı azalıyor. Akışa bırakıp yaratılışımıza güvenelim ama asla açıp video izlemeyelim

Of inşallah doğrudur bu, benim uygulama 11 nisan gösteriyor normalde ama her türlü nisana denk geliyor böyle olursa hehhehe

Bu arada normal doğur diye yazmadım, aman diyim yanlış anlaşılmayım Benim de tedirginliğim rahmin eski haline gelip gelmemesi ve cinsellik benim için önemli.

Neyse hakkımızda hayırlısı o olsun.
Kız onun için egzersizler var ben de ilk dogumumda aynı şeyi düşünmüştüm sürekli egzersiz yaptım kitabım vardı ozamanlarda sonra herşey yoluna girdi

Evet evet ben mart Nisan Mayıs arası gidip geliyorum ama benim doğum sezeryan da olsa mart olur. Sezeryan olursa balık burcu olur, diğer türlü koç. Bunu da öğrencilerim söyledi
Ay bende bu üç ay içinde gidip geliyorum 40hafta üstü olursa mayıs altı olursa Nisan erken gelmek isterse mart kafam Allak bullak

Tamamen istirahat vermemiş ki uzun süre ayakta durmak ve uzun yürüyüş olmaz demiş ki zaten hamilelikte by default yani illa ki uzun süre aynı pozisyonda kalınmıyor. Düzelir guzum, çükübikler geliyor

Merhaba değerli anne adayları
Ben 17+4 günlük hamileyim. 15+3de cinsiyet için gittim fakat bebişim kendini göstermek istemedi. Ama doktorum kıza benzettim dedi. O günden bugüne kendimi çok sıktım tekrar doktoruma gitmemek için ve sonunda bu zamana kadar dayanabildim Nasip olursa detaylı ultrason için pazartesi günü gideceğim fakat öncesinde sizlerden tahmin almak istedim. Sizce bebişim kız mı gerçekten?

Eklentiler

• 20231010_120326.jpg
    173,3 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar ben 3 gundur sag kasik agrisi boyle gobegime cikan bi agri ve belimde bi sızlama ile ugrasiyorum. Hamileligimin basindan beri troit ilacim ve vitamin takviyesindenngayri bisi kullanmadim ama ilk defa demin parol ictim. Doktor izin veriordu ama istemedim hic bebeme oyle bisiyi yasatmak. Bu agriyi hala ceken var mi.. suan ben 17 ci haftaya girdim

Kızmı erkekmi kaç haftalık benimde akşam böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…