- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
- 18
Allahaşkına hesaplasana dolunay martta ayın kaçına denk geliyor ben üşenirim kesinBu arada bir rivayet varmış. Doğuma yakın süreçteki son dolunaydan 10 gün sonra kadınlar doğum yapıyormuş. Ne kadar doğru acaba.
Evet evet ben mart Nisan Mayıs arası gidip geliyorumYok kız en çenesi düşükler bir arada orada tanıyorumda biliyorumçoğu benim arkadaşlar. Bir de Mayıs grubu daha kalabalık. Üstelik bize misafir pek gelmiyor. Ancak tweeetyyy uğruyor sık sık yanılmıyorsam. Ben hepsine gidiyorum
Al anam, amme hizmeti. Şubat, Mart ve Nisan dolunay tarihleri. Normal doğum hangi dolunaya daha yakın ise dolunaydan sonra denilene göre doğum oluyormuş 10 gün içinde. Benim uygulamada doğum tarihi 24 Nisan yazıyordu. Dolunay günüymüş. Zamanını bekleyecek mi bakalım cidden.Allahaşkına hesaplasana dolunay martta ayın kaçına denk geliyor ben üşenirim kesin
Kız senınkını yazmamısım erkek mıydı acep:)Bi seni bi kendimi tutturdum herhalde
Seni alnından öpüyorum muck
Ay ben hala şuradaki kalbi görüp cinsiyet yanındakileri niye göremediğimi anlamıyorum. Kızımın pembesi yokKız senınkını yazmamısım erkek mıydı acep:)
Ben ilk doğumda kesisi olmayan çok kişi biliyorum. Ama egzersiz 4 ayı tamamladıktan sonra her türlü gerekli ki vajinal de olsa sezaryen de olsa vücut kendini hızlı toplasın. Ben hamile pilatesi yaptıran hocaları, ebeleri, doulaları takip ediyorum hep gerçekten doğum hakkında bilgi sahibi oldukça insanın korkusu kaygısı azalıyor. Akışa bırakıp yaratılışımıza güvenelim ama asla açıp video izlemeyelimBen de bu kesi atılıyor ya ondan korkuyorum. Doğumdan sonraki iyileşme sürecinden daha doğrusu. Nasıl çiş yapılıyor. Oturabiliyor mu rahat vs.
Bir de acaba ilk doğumda illa kesi atılıor mu acaba kesin. Kesisiz ilk doğum var mı acaba.
Sezeryan için de acaba daha iyi bir doğum sonrası süreç yaşamak için öncesinde egzersiz falan yapmak mı gerekir ya da başka bir işlem uygulamak gerekir mi, bebeğini kendi kaldıramıyormuş 1 hafta kimse öyle duydum.
İkisi için de aklımda sorular var. Hayat ne getircek bizlere bakalım. Bebeklerimiz de biz de en sağlıklı nasıl olacaksak öyle olsun
Of inşallah doğrudur bu, benim uygulama 11 nisan gösteriyor normalde ama her türlü nisana denk geliyor böyle olursa hehheheAl anam, amme hizmeti. Şubat, Mart ve Nisan dolunay tarihleri. Normal doğum hangi dolunaya daha yakın ise dolunaydan sonra denilene göre doğum oluyormuş 10 gün içinde. Benim uygulamada doğum tarihi 24 Nisan yazıyordu. Dolunay günüymüş. Zamanını bekleyecek mi bakalım cidden.
Eki Görüntüle 3324768
Sana baska kalp denıyorum bir baksana gozukcek mı canımAy ben hala şuradaki kalbi görüp cinsiyet yanındakileri niye göremediğimi anlamıyorum. Kızımın pembesi yokoysa var ama ben göremiyorum. allah başka dert vermesin bana da.
Eki Görüntüle 3324770
Kız onun için egzersizler var ben de ilk dogumumda aynı şeyi düşünmüştüm sürekli egzersiz yaptım kitabım vardı ozamanlarda sonra herşey yoluna girdiBu arada normal doğur diye yazmadım, aman diyim yanlış anlaşılmayımBenim de tedirginliğim rahmin eski haline gelip gelmemesi ve cinsellik benim için önemli.
Neyse hakkımızda hayırlısı o olsun.
Ay bende bu üç ay içinde gidip geliyorum 40hafta üstü olursa mayıs altı olursa Nisan erken gelmek isterse mart kafam Allak bullakEvet evet ben mart Nisan Mayıs arası gidip geliyorumama benim doğum sezeryan da olsa mart olur. Sezeryan olursa balık burcu olur, diğer türlü koç. Bunu da öğrencilerim söyledi
Benim ki martta gelir gibime geliyor Allah korusun erken olmazsaAy bende bu üç ay içinde gidip geliyorum 40hafta üstü olursa mayıs altı olursa Nisan erken gelmek isterse mart kafam Allak bullak
Ay 38 den sonra başımın üstünde yeri var çok geçikmesin deBenim ki martta gelir gibime geliyor Allah korusun erken olmazsa
Tamamen istirahat vermemiş ki uzun süre ayakta durmak ve uzun yürüyüş olmaz demiş ki zaten hamilelikte by default yani illa ki uzun süre aynı pozisyonda kalınmıyor. Düzelir guzum, çükübikler geliyorKontrolden geliyorum, oğlum bacak bacak üstüne atmış elini de çenesine dayamış keyif yapıyordu çükübikli 165 gram olmuşiki hafta önceki kontrolde plasenta aşağıda görünüyor ama yukarı çıkar zamanla demişti diğer doktor, bu doktor da plasenta aşağıda görünüyor çıkmasını bekleriz ama çıkmadığı da oluyor dedi uzun süre ayakta durmayı ve uzun yürüyüşü yasakladı. tam da yeni ayaklanmıştım midem yüzünden çıkamıyodum önceden, şimdi de plasenta konusu çıktı. biraz canım sıkıldı buna inşallah gebeliğin ilerleyen aylarında düzelir. Detaylı ultrasonu 22-23. haftalardan önce önermiyorum yanıltıcı sonuçları olabiliyor, bir sonraki gelişinde 20. haftanda olucaz ona göre planlarız dedi. Bende haberler böyle
Zamanında gelsinler inşallahAy 38 den sonra başımın üstünde yeri var çok geçikmesin de
Aminnnnn aminnnZamanında gelsinler inşallah
Yazmışsın yaKız senınkını yazmamısım erkek mıydı acep:)
Kızmı erkekmi kaç haftalık benimde akşam böyle oluyorBen en cok elbise giyiyorum, hamile elbisesi degil, normal mesela türkcesini tam bilmiyorum kazak elbise deniyor galiba. Onlar zaten biraz bol oluyor, beline kemer takiyorum, hem biraz daha özenli duruyor hem kombini cok cok basit hem de rahat. Ama eski külotlu coraplarimi giyemiyorum, normal külotlu coraplar tam karnin ortasinda kaliyor, kesiyor. H&M'den hamile külotlu corabi aldim, cidden cok rahat ettim. Hatta iki tane daha almayi düsünüyorum. Onlari hamile olmadan da giyerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?