- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Of güldüm, ben genelde sessiz ve derinden yolluyorum geldikçe eşim diyor ki YİNE Mİ BARİ UYAR fjkfkflrUsulca geliyor mu ya çok afedersiniz sabaha doğru bi tane kaçtı yemin ederim ödüm koptu eşim kesin duymuştur cokta utandım
Of güldüm, ben genelde sessiz ve derinden yolluyorum geldikçe eşim diyor ki YİNE Mİ BARİ UYAR fjkfkflr
vallahi kahkaha attım bbek içerde ayrana döndü ya seslinin kokusu olmazmış derler valla bide yaptıktan sonra uyuyor gibi yapıp oralı olmadım bu hamilelik benim havamı söndürdü pardon daha havalı yaptı sürekli patlayan hava
Tek degilmisim cok sevindim suan shshsjdjdOf güldüm, ben genelde sessiz ve derinden yolluyorum geldikçe eşim diyor ki YİNE Mİ BARİ UYAR fjkfkflr
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum hatta kız dediğinden beri doktor içim hep endişeli kadınlar hayatının her döneminde başka bir zorbalıkla uğraşmak zorunda kalıyor malesef. Eşim korkularımı hafifletmek için konuşmalar yapıyor falan ama nafileAy ben yalan söyleyemeyeceğim ben kız istiyordum ama eşim ve eşimin ailesi cok dindar, cok sıkarlardı kızımı, bir de bu dünya kadınlara zulüm. Kadın olmak çok zor özellikle bizim ülkede. Oğlum olacağına sevindim ama kız içimde ukte. Hayat şartlarım biraz farklı olsaydı kızım olsun cok isterdim ama oğlum olacak diye de üzülmüyorum
Bütün hamişlerin iç sesi olduğumuzu biliyorumTek degilmisim cok sevindim suan shshsjdjd
Anlamıyorum ama erkek gibi geldi banaKızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Ay bunu kaçırmışım, kız benceKızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Ben anlamıyorum ama şu bacaklı fotoları yiyecem ya gören de içeride etli butlu 4 kilo bebek var sanacak ısırmalık durmuşKızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Sen ilk haftalar en küçük benim galiba diye bi havalanmıştın demi öyle hatırlıyorumBen 25 yaşındayım, ikili testte yaş riskim orta çıktı ben şok oldum yani 18 de mi dogurucaz ne saçma.
Kullandığım yeşil olanı canım ama sen yinede doktoruna danış probiyotik kullanabilir miyim diyeKiz benim doktora yalvardim bisiler ver baan da duzeleyim die vermedi buna bakmam lazm
Çikolata ve kahve söylendi zaten bi de susuz gitme suyunu iyi iç, çiş yap, sonra girmeden yine su iç daha net görünüyor ultrasonYarın kontrolüm var cinsiyeti göstermesi için öneri dua var mı 15.haftayı bitircem
Bende yarın sabah gideceğim bakalım 17. haftadayım heyecanlıyım :)
Yarın durum bildirimlerini bekliyorumYarın benim de kontrolüm var
Sizin kız gibi geliyor bana Muggle, kontrolden önce biraz hareket edin yürüyüş falan yapıp şeker yiyin bakalım görücek miyiz heheh
Tamamdr kuzumKullandığım yeşil olanı canım ama sen yinede doktoruna danış probiyotik kullanabilir miyim diye
Çikolata ve kahve söylendi zaten bi de susuz gitme suyunu iyi iç, çiş yap, sonra girmeden yine su iç daha net görünüyor ultrason
[/QUOTE
Değişik taktikmiş deneyeyim bunu hadi bakalım
Ben anlamıyorum ama şu bacaklı fotoları yiyecem ya gören de içeride etli butlu 4 kilo bebek var sanacak ısırmalık durmuş
Sen ilk haftalar en küçük benim galiba diye bi havalanmıştın demi öyle hatırlıyorum
O zaman karıştırdım ya pardonAaa ne havalanması kız, çocuk yanlışlıkla olduğu için benim yaşım küçük hissediyorum hazır hissetmiyorum demiştim kötü hissetmistim, hatta biri de bende 26 yaşındayım küçük değiliz böyle hissetmek normal demişti
Canım sen hareketlerini hissedebiliyor musun bebişinBende yarın sabah gideceğim bakalım 17. haftadayım heyecanlıyım :)
Evet hissediyorum :) sen ? Kacinci haftadasinCanım sen hareketlerini hissedebiliyor musun bebişin
Canım ben mayıs annesiyim 13. Haftamdayım da merak ettim bebiş hareketi Nisan da hissedilir mi diye sizin gruba bir sızdımEvet hissediyorum :) sen ? Kacinci haftadasin
Kız bana da doktor erkek dedi kıza döner mi ayyArkadaslar cinsiyet olayı biraz meçhul oluyor 16. Haftadan önce
Doktorlar yanılmamak adına bısey demıyor
Bakın bu benim bebiş, bacak arası, erkek dersiniz ama bebişim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?