2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Usulca geliyor mu ya çok afedersiniz sabaha doğru bi tane kaçtı yemin ederim ödüm koptu eşim kesin duymuştur cokta utandım
Of güldüm, ben genelde sessiz ve derinden yolluyorum geldikçe eşim diyor ki YİNE Mİ BARİ UYAR fjkfkflr

Of güldüm, ben genelde sessiz ve derinden yolluyorum geldikçe eşim diyor ki YİNE Mİ BARİ UYAR fjkfkflr
vallahi kahkaha attım bbek içerde ayrana döndü ya seslinin kokusu olmazmış derler valla bide yaptıktan sonra uyuyor gibi yapıp oralı olmadım bu hamilelik benim havamı söndürdü pardon daha havalı yaptı sürekli patlayan hava

Tek degilmisim cok sevindim suan shshsjdjd

Bende aynı sizin gibi düşünüyorum hatta kız dediğinden beri doktor içim hep endişeli kadınlar hayatının her döneminde başka bir zorbalıkla uğraşmak zorunda kalıyor malesef. Eşim korkularımı hafifletmek için konuşmalar yapıyor falan ama nafile Erkek istiyordum bende kız dedi doktor kesin değil ama hala alışamadım kıza

Kızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Ben anlamıyorum ama şu bacaklı fotoları yiyecem ya gören de içeride etli butlu 4 kilo bebek var sanacak ısırmalık durmuş
Ben 25 yaşındayım, ikili testte yaş riskim orta çıktı ben şok oldum yani 18 de mi dogurucaz ne saçma.
Sen ilk haftalar en küçük benim galiba diye bi havalanmıştın demi öyle hatırlıyorum

Kiz benim doktora yalvardim bisiler ver baan da duzeleyim die vermedi buna bakmam lazm
Kullandığım yeşil olanı canım ama sen yinede doktoruna danış probiyotik kullanabilir miyim diye

Yarın kontrolüm var cinsiyeti göstermesi için öneri dua var mı 15.haftayı bitircem
Çikolata ve kahve söylendi zaten bi de susuz gitme suyunu iyi iç, çiş yap, sonra girmeden yine su iç daha net görünüyor ultrason

Bende yarın sabah gideceğim bakalım 17. haftadayım heyecanlıyım :)
Yarın benim de kontrolüm var
Sizin kız gibi geliyor bana Muggle, kontrolden önce biraz hareket edin yürüyüş falan yapıp şeker yiyin bakalım görücek miyiz heheh
Yarın durum bildirimlerini bekliyorum bakalım erkek hissediyorum ya çünkü hep zor olan beni bulur

Çikolata ve kahve söylendi zaten bi de susuz gitme suyunu iyi iç, çiş yap, sonra girmeden yine su iç daha net görünüyor ultrason
[/QUOTE
Değişik taktikmiş deneyeyim bunu hadi bakalım

Aaa ne havalanması kız, çocuk yanlışlıkla olduğu için benim yaşım küçük hissediyorum hazır hissetmiyorum demiştim kötü hissetmistim, hatta biri de bende 26 yaşındayım küçük değiliz böyle hissetmek normal demişti

O zaman karıştırdım ya pardon

Arkadaslar cinsiyet olayı biraz meçhul oluyor 16. Haftadan önce
Doktorlar yanılmamak adına bısey demıyor
Bakın bu benim bebiş, bacak arası, erkek dersiniz ama bebişim kız
Kız bana da doktor erkek dedi kıza döner mi ayy bi baksana merak ettim benimki de seninki gibi sankiiiii
Burada 13+0 dı

Eklentiler

• Screenshot_20231009_194944_Video Player.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…