2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kendimi okudum bu mesajda bir duygulandım

Doktor probest verdi yeminle hayat kalitem arttı sende bakabilirsin bağırsakları düzenliyor gaz gidiyor
Kiz benim doktora yalvardim bisiler ver baan da duzeleyim die vermedi buna bakmam lazm

Simay
Sude
Mila
Mira
Sila
Alya
Beril
Buse
Naz
Eliz
Güneş
Yağmur
Nehir
Pınar
Sevgi
İlayda
Damla
Cemre
Mila Alya Arya Mihra Nehir bunlardan biri olacak gibi görünüyor ama eşimin haberi yokçok teşekkürler canım Ali Emir ismiyle uyumlu olsa da güzel olur

Kızlar biz isim seçemiyoruz ya. Bir sürü güzel isim var ama hiç birisi evladımızmış gibi hissedemiyoruz. Eşim aşırı eski isimler öneriyor ben de onun önerdiklerini beğenmiyorum. Neyse dı-oğuma daha çok var nasılsa.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım erkekler bu hayatta hep bir adım önde kızlara göre rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın benim de kızım olacak rabbim bahtını güzel eylesin

Kiz gibi bence

Peki tatli sevemeyen bene shsjj
Aman çok lazım bisi değil zaten ama ben 1 haftadır b.kunu çıkardım tatlının. Hamile değilken pankek yapıp nutella sürüyordum, zaten tatliyi çok seviyordum tatlıyı, e bi de içimde atlı olunca vay halime sjsjsjs

Kızlar bugün kontrole gititm cinsiyet için net bir şey söylemedi anlayan var mı ? İki bacak arası ve arkadan popo görüntüsü bu
Pipiye dönecek gibi ama vajina olarak da kalabilir, henüz gelişimini tamamlamamis o yüzden bisi dememiş doktor canım

Ben 25 yaşındayım, ikili testte yaş riskim orta çıktı ben şok oldum yani 18 de mi dogurucaz ne saçma.

Yarın kontrolüm var cinsiyeti göstermesi için öneri dua var mı 15.haftayı bitircem
Biraz cocukla alakalı. Benim sıpamın cinsiyetini 13. Haftada gördük, ben girmeden sadece çay içmiştim

Canım Nisan grubunda cinsiyeti iyi bilen biri yok, kimse pek anlamıyor. Mayıs grubuna sor bence. Oradakiler bu konuda daha iyi sanırım.
Bunun bilmemekle ilgisi yok, kadının attığı ultrason görüntüsünde ben kuru kafa gördüm 12 haftalik diyen kişi vardı ya, bebeği bile göremedim, benimkinin cinsiyeti nal gibi belli yani şimdi size cinsiyeti sorsam söylersiniz bi bakın fotoya , çocuğun cinsel organı gelişmemiş 12 haftalik bebeğin olusmamis şeyini biz nerden bilelim

Eklentiler

• Screenshot_20231009_194944_Video Player.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 68
Yarın kontrolüm var cinsiyeti göstermesi için öneri dua var mı 15.haftayı bitircem
Yarın benim de kontrolüm var
Sizin kız gibi geliyor bana Muggle, kontrolden önce biraz hareket edin yürüyüş falan yapıp şeker yiyin bakalım görücek miyiz heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…