2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Trizomide neredeyse kesin sonuc. yani 100%e yakin. Ben doktorumun da tavsiyesiyle yaptirdim, kötü ciksaydi da aldirmayacaktim ama daha önceden bilmek ve kendini hazirlamak daha iyi diye düsünüyorum.
evet zaten ben de bilirsem daha iyi olur diye düşünüyorum. aldırıp aldırmama konusunda kararsızım. ama eşim sonuç kesin olursa aldıralım dediği için kararsız ve endişeliyim. yoksa yaptırmak istiyorum nipt testini. bileyim en azından ne var ne yoksa

kombine risk dedikleri değer 1:2359. trizomi olan 1:10000. yaş riski 1:386. zaten yaş yükseltiyor. orta risk oluyor dedi doktor
Anladım, ben olsam aldırıp aldırmayacağımı bilemesem dahi onu sonra düşünürüm diyerek içim rahat etsin diye yaptırırdım nifty. Hamilelik boyunca bunu düşünmektense imkan varken sonucu öğrenip ona göre hareket etmek isterdim.

Ay evet ben o kiz olursa istemem zaten ayrintisini kacirmisim, pasta börek hayal ederken. Igrenc. Yil 2023, kafaya gel.
Tam net duymadım ama erkek ismi koymak istediği için öyle dedi hani kıza karışmam manasında eltimin 3 kızı var biri geçen ay doğdu hepsini çok sever ... yani öyle umuyorum

evet galiba ben de böyle düşünmeye başlıyorum. bileyim en azından bir şey varsa. ona göre düşüneyim. böyle hamilelik gitmez. bişey yoksa da düşünmekten hasta olcak çocuğum

Kesinlikle katılıyorum o kadar sıkıntıyı sen çek oturdukları yerden karışsınlar olduu

evet galiba ben de böyle düşünmeye başlıyorum. bileyim en azından bir şey varsa. ona göre düşüneyim. böyle hamilelik gitmez. bişey yoksa da düşünmekten hasta olcak çocuğum
Tabii stres her şeyin düşmanı zaten, inşallah güzel haberlerle gelirsin

Kız çık gel yapayım hemen

Ben kilolu olduğum için doktor şeker yüklemesini erken yapabileceğini söyledi bi açlık şekerime baktırcam ama riskli buldu ... ilk başta şeker yüklemesini düşünmüyordum ama olabilecek riskler çok fazla ilerde bi sıkıntı çıkarsa asla vicdanım rahat etmez o yüzden yaptırcam

Kızlar size kp terörü konumu anlatsam ağzınız açık kalır galiba biz dün bebişimin cinsiyetini öğrendik sayılır sayılır diyorum çünkü doktorumuz daha çok küçük ama erkek gibi görüyorum dedi.
Neyse bizde yolda gelirken sanki b.k varmış gibi kv aradık. Erkek olacakmış diye dedik
Kv de() kız olursa isminiz netti (biz kız olursa kesin Gökçe Sare koyacaktık) erkek şimdi ismini ne koyacaksınız dedi. Bende o da net sayılır dedim ki gerçekten de net sayılır ya Göktuğ ya da görkem koycaz
Sonra direk ne peki dedi bende netleşince söylerim dedim. Arkadan benm öküz kp im de yok öyle kendi başlarına isim koymak belalarını bilmem ne yaparım dedi eşim duymadı araba kullandığı için ama ben çok net duydum. Şerfsiz sanki biz tüp bebeğimizi senle yaptık o kadar iğneyi sen yedin kendi başlarına isim koymak yokmuş tek bir aşamasında bile yoktu mal herif tek kuruş faydası olmadı bize cimri herifin. Neyseki bize 20 saat uzaklar çok şükür bu durum aklıma gelince mutlu oluyorum .

Kp konusunda bisiler demek isterdim ama sinirimi ziplatmak istemiyorum. Kaynanam gorumcem ve buyuknene burdaydi hemen laf actilar biz kendi bebelerimize isim koymadik ta buyuklerimiz koyduda .. demek istiyorlar ki biz istiyoruz hic anlamamazliktan geldim. Zaten bu bebisinden sonra yapmicam dusunmuorum da . Sizde umarim kizda olsa erkekte olsa kendiniz koyarsisniz bebisinizin ismini buarada bana hic seker yuklemesi demedi doktor hamileyken 85 kg dim sonra dustum suanda da ama 79 kg mim. Herkes bana tombis oldugumu soyluyor. Cokta umurumdaydi .. Su pasta borek isi keske yakin olsakta oturup hapur hupur yesek kimsem yok byrda

doğuncaya kadar söylemeyin kudursunlar doğduktan sonra da oh bunu koyduk geçtik hadi şimdi ben sizin bilmem ne yapayım diyin. ay bak yazarken bile gerildim. lafa gelince varlar da iş yardıma gelince hepsi arazi

doğuncaya kadar söylemeyin kudursunlar doğduktan sonra da oh bunu koyduk geçtik hadi şimdi ben sizin bilmem ne yapayım diyin. ay bak yazarken bile gerildim. lafa gelince varlar da iş yardıma gelince hepsi arazi
Gerçekten öyleler bende yaşadıklarımı yazarken tekrar sinirlerim hopladı resmen
O desin desin kudursun zaten biliyor onun dediği ismi asla koymayacağımızı oğullarını çok iyi tanıyorlar

Yılan emojisine çok güldüm ay bizim tatlış hamilelik telaşımız olcaktı uğraştığımız şeye bak ... bizimkiler 3 sokak ötemizde ben napam

Yılan emojisine çok güldüm ay bizim tatlış hamilelik telaşımız olcaktı uğraştığımız şeye bak ... bizimkiler 3 sokak ötemizde ben napam
Benimki yılanı da sollar ya neyse ya ben sana kıyamam be yakın olmaları en korktuğum konu Allah sana sabır versin
Bizde inşallah eşimin doğu görevinde onların bulunduğu şehire düşmeyiz hamileyken en çok ona dua ediyorum bende

Bana diyet verdiler yapmaya başladım ama dün elim ayağım titredi zor valla çok yiyen hamur kızartma yiyen bi insan değilim ama metabolizmam çok yavaş ondan sebep oluyor hamilelikte bile kiloyu düşünüyorum... Sen nerelerdesin benimde burda kendi ailemden kafamdan kimse yok bazen oturup kendime kısır yapıyorum kimse yemeyince bozuluyor çöpe atıyorum napim

Yavas sey yapsin, ay ne insanlar var ya

ahahahhaha çok iyi. Offff bu insanlar ne zaman yerini bilecek yaaa saygısızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…