Alp'li isimler benim de hoşuma gidiyorBenım sectıgım erkek isminin alparslan olması
Benım az bisi çıktı kaldı oyle 14+3 umEvet göbüşler birkaç haftaya nasıl görünecekler bakalım ^^
Üffff bana da yetmiyor o reaksiyonlar ya.tepki olarak kalp koyamadığım için dandik bir muhteşem koydum, idare et <3
Benim 15inci haftada zart diye atağa geçti, simdi böyle görünüyor:Benım az bisi çıktı kaldı oyle 14+3 um
Kız baya varmıs bi de cinsiyet partısı yapmıs yaBenim 15inci haftada zart diye atağa geçti, simdi böyle görünüyor:
Dimi ya o ultrason evde olsa her uzandığımda bebeğimi izlesem o ellerini ayaklarını Allahım doktorun yanında deliriyorum ayyy yerim senin ellerini ayaklarını diyorumAllahım bu cuma gelmıcek cok merak edıyorum bence 3 hafta cok uzun sure her hafta gitmelıyız
MaşallahBenim 15inci haftada zart diye atağa geçti, simdi böyle görünüyor:
Kız o da zararlı her dakka olmaz da ıste gonlumuz oyle ıstıyor:)Dimi ya o ultrason evde olsa her uzandığımda bebeğimi izlesem o ellerini ayaklarını Allahım doktorun yanında deliriyorum ayyy yerim senin ellerini ayaklarını diyorumkalp atışı dinleme aleti çıkmış ama oda bana diğer doğumlardan ntsyi hatırlatıyor hiç güzel anılarım yokta sitrese giriyorum kalbini dinlediğimde
İs yerinde arkadaşlarla küçük bir şey yaptık, onlar illa istediler. Kendi aramızda gozumu kapatip elimi boyadilar, sürpriz falan, kucuk bir pasta yedik beraber, ben bol bol oğlum diyerekten agladim. Sonra oradaki çocuklara beraber balon patlattık, yiyecek falan dağıttık sanki ilk kez ogreniyormusum gibi. Mülteci kampında çalışıyorum, çocukları hep eğlendiririz, bizi çok yakın görürler, onlar da cok heyecanlıydı, o yüzden onları da dahil ettim. Ama haliyle çok çocuk var, yetişkinler olarak önce kendi aramızda şeyettikKız baya varmıs bi de cinsiyet partısı yapmıs ya
Biliyorum kız o yüzden gitmiyorum on gündür meleğimi görmemişim burnumda tütüyoKız o da zararlı her dakka olmaz da ıste gonlumuz oyle ıstıyor:)
Benim hep şişkinliğim vardı ama sanki 14 ve 15te birden atağa geçti ve o şişkinlik çok farklı, daha sert. Rahim de büyüyor ya.Gercekten bu hafta karnım nefes aldıkca hıssedılıyor sıscem galıba
Sabretmek çok zor, zaman geçmiyor sanki değil mi, hele de son bir hafta kalaBiliyorum kız o yüzden gitmiyorum on gündür meleğimi görmemişim burnumda tütüyo
Ay o son haftalar erkek annelerine diyorum özellikle gelmiyorlar hurma stoklayın ben öyle yapacağımSabretmek çok zor, zaman geçmiyor sanki değil mi, hele de son bir hafta kala
Ay guzel olmus her sey hatıraİs yerinde arkadaşlarla küçük bir şey yaptık, onlar illa istediler. Kendi aramızda gozumu kapatip elimi boyadilar, sürpriz falan, kucuk bir pasta yedik beraber, ben bol bol oğlum diyerekten agladim. Sonra oradaki çocuklara beraber balon patlattık, yiyecek falan dağıttık sanki ilk kez ogreniyormusum gibi. Mülteci kampında çalışıyorum, çocukları hep eğlendiririz, bizi çok yakın görürler, onlar da cok heyecanlıydı, o yüzden onları da dahil ettim. Ama haliyle çok çocuk var, yetişkinler olarak önce kendi aramızda şeyettik
Ben seviyorum bu ismi Alp’i ince söyleyince daha güzel oluyor, oğlumun da ikinci ismi AlpBenım sectıgım erkek isminin alparslan olması
Oy tontişleeerrrr cok tatlılar cok heycanlıyım kucagımıza alınca napcaz aacaba yani siz bilirsiniz de ben bilemiyorum ilkBen seviyorum bu ismi Alp’i ince söyleyince daha güzel oluyor, oğlumun da ikinci ismi Alp
Valla Ben hayal bile edemiyorumOy tontişleeerrrr cok tatlılar cok heycanlıyım kucagımıza alınca napcaz aacaba yani siz bilirsiniz de ben bilemiyorum ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?