2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım bu cuma gelmıcek cok merak edıyorum bence 3 hafta cok uzun sure her hafta gitmelıyız
Dimi ya o ultrason evde olsa her uzandığımda bebeğimi izlesem o ellerini ayaklarını Allahım doktorun yanında deliriyorum ayyy yerim senin ellerini ayaklarını diyorum kalp atışı dinleme aleti çıkmış ama oda bana diğer doğumlardan ntsyi hatırlatıyor hiç güzel anılarım yokta sitrese giriyorum kalbini dinlediğimde

Kız o da zararlı her dakka olmaz da ıste gonlumuz oyle ıstıyor:)

Kız baya varmıs bi de cinsiyet partısı yapmıs ya
İs yerinde arkadaşlarla küçük bir şey yaptık, onlar illa istediler. Kendi aramızda gozumu kapatip elimi boyadilar, sürpriz falan, kucuk bir pasta yedik beraber, ben bol bol oğlum diyerekten agladim. Sonra oradaki çocuklara beraber balon patlattık, yiyecek falan dağıttık sanki ilk kez ogreniyormusum gibi. Mülteci kampında çalışıyorum, çocukları hep eğlendiririz, bizi çok yakın görürler, onlar da cok heyecanlıydı, o yüzden onları da dahil ettim. Ama haliyle çok çocuk var, yetişkinler olarak önce kendi aramızda şeyettik

Eklentiler

• InShot_20231023_205326715.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 86
Gercekten bu hafta karnım nefes aldıkca hıssedılıyor sıscem galıba

Kız o da zararlı her dakka olmaz da ıste gonlumuz oyle ıstıyor:)
Biliyorum kız o yüzden gitmiyorum on gündür meleğimi görmemişim burnumda tütüyo

Sabretmek çok zor, zaman geçmiyor sanki değil mi, hele de son bir hafta kala
Ay o son haftalar erkek annelerine diyorum özellikle gelmiyorlar hurma stoklayın ben öyle yapacağım cinsiyet kesinleşince kızım 38haftalık geldi oğlum 42yi geçiyorduk artık zorla doğurdum çocuğu rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağıma nasip etsin mis kokularını çekelim içimize

Ay guzel olmus her sey hatıra

Ben seviyorum bu ismi Alp’i ince söyleyince daha güzel oluyor, oğlumun da ikinci ismi Alp
Oy tontişleeerrrr cok tatlılar cok heycanlıyım kucagımıza alınca napcaz aacaba yani siz bilirsiniz de ben bilemiyorum ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…