Haha şimdiden hareket mii çok güldüm bunaben o çizgiyi çok sevdim ya ay birde kavunun büyük hali mi maaşallah ya kaç.haftalıktı canım
Rabbim sağlık versin eli yüzü ayağı her yeri sağlıklı sağlam olsun Allah’ımızın emanete Alaha emanetBebeklerimiz sağlıkla gelsin de çekeriz canımdayanmaya çalış
Ayaz, Poyraz , Deniz, RüzgarAllahini seven üstüme erkek ismi atsin. Bundan korkuyordum iste, isim secemiyorum ya bildigin isim secemiyorum. Bu arada ismim Meltem, denizle-rüzgarla alakali bir sey olmasi lazim.
Arden, Eren, Emre, Utku, Yamaç, Kutay, Koray, Karan, Erdem ahhh oğlum olaydı isim kolaydı bana da kız ismi bulmak zor geliyor hiçbirini beğenmiyorum.Bence erkek ismi çok zor kız olsaydı isim hazırdıİlk oğlum Mete, 2. Sini Sarp düşünüyorum. Başka bir isimede ısınamıyorum. Hatta 3 senedir düşünüyorum 2. Si erkek olsa ne koyarım ismini acaba diye bulamıyorum. Erkek isimleri önerilerine bende açığım
Ay canım kaç haftalık oldun nasıl gidiyor tüp bebek grubundan hatırladım bursadaydin demiBen kendime hayran kaldım bu süreçte hergün göbüşüme bakıyorum yaama kavun değil daha birde çizgi oluştu bende sizde de var mı çizgi
Deniz'i çok seviyorum ama onu ilk kaybettiğim bebegim için düşünmüştüm, acaba kötü olur mu diye düşünüyorumAyaz, Poyraz , Deniz, Rüzgar
Diğer gruplarda okuduğum kadarıyla su gibi akıntı için normal diyorlar, allah korusun korktuğunuz gibi sızıntı olsa yapış yapış olurmuş anlaşılırmış.Kızlar size bi sorum olacak geçen cuma günü ve bu akşam iç çamaşırımda su gibi ıslaklık var kokusuz renksiz ama su gibi ıslak baya akıntı olsa beyaz okur diyorum içime kuşku düşüyor sızıntı felan mı var diye böyle olan var mı
Evet, geçen kontrolümde doktorum bazı hamilelerde aşırı akıntı olur normaldir dedi ama enfeksiyon olabilir mi diye yine de baktı. Sızıntı olduğunu düşünmüyorum ama doktorunuza sorun bir dahaki kontrolde.Kızlar size bi sorum olacak geçen cuma günü ve bu akşam iç çamaşırımda su gibi ıslaklık var kokusuz renksiz ama su gibi ıslak baya akıntı olsa beyaz okur diyorum içime kuşku düşüyor sızıntı felan mı var diye böyle olan var mı
Zaten her hamilede olmuyor ^^Benım gobegımde cızgı yokkı
Benim de kız olsaydı hazırdı, güzel erkek ismi coooook fazla insan seçemiyorArden, Eren, Emre, Utku, Yamaç, Kutay, Koray, Karan, Erdem ahhh oğlum olaydı isim kolaydı bana da kız ismi bulmak zor geliyor hiçbirini beğenmiyorum.
Sevgili Sterne, bir kere daha Deniz konusu açılmıştı o zaman da söylemiştin ve ben içimden demiştim ki belki hamilelik psikolojisiyle koymak istemez korkar ama doğurunca fikri değişir, ilk bebeğini de böylece ismiyle yaşatmak ister demiştim. Bilmiyorum biraz böyle romantik bir pencereden de bakıyorum bazen, isme iyi niyetler güzellikler yüklenirse o şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum hep. Deniz ismini de çok severim ve ikinci ismim de Deniz. Belki oğlumun da ikinci ismini Deniz koyacağım. Böyle, paylaşmak istedim o zaman da içimde kalmıştı seni üzmek istemediğim için paylaşmamıştımDeniz'i çok seviyorum ama onu ilk kaybettiğim bebegim için düşünmüştüm, acaba kötü olur mu diye düşünüyorum
Teşekkür ederim idrar vermiştim geçen hafta yarın sonuç için gidicem bunu da Söylicem bakalımDiğer gruplarda okuduğum kadarıyla su gibi akıntı için normal diyorlar, allah korusun korktuğunuz gibi sızıntı olsa yapış yapış olurmuş anlaşılırmış.
Test verdim bakalım yarın sonuç için gidicem teşekkür ederimEvet, geçen kontrolümde doktorum bazı hamilelerde aşırı akıntı olur normaldir dedi ama enfeksiyon olabilir mi diye yine de baktı. Sızıntı olduğunu düşünmüyorum ama doktorunuza sorun bir dahaki kontrolde.
Ağlattın ama öyle ağlatma değil güzel ağlatmaSevgili Sterne, bir kere daha Deniz konusu açılmıştı o zaman da söylemiştin ve ben içimden demiştim ki belki hamilelik psikolojisiyle koymak istemez korkar ama doğurunca fikri değişir, ilk bebeğini de böylece ismiyle yaşatmak ister demiştim. Bilmiyorum biraz böyle romantik bir pencereden de bakıyorum bazen, isme iyi niyetler güzellikler yüklenirse o şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum hep. Deniz ismini de çok severim ve ikinci ismim de Deniz. Belki oğlumun da ikinci ismini Deniz koyacağım. Böyle, paylaşmak istedim o zaman da içimde kalmıştı seni üzmek istemediğim için paylaşmamıştım
Bazılarınında ılerde olmus bakalım :)Zaten her hamilede olmuyor ^^
Benım sectıgım erkek isminin alparslan olmasıArden, Eren, Emre, Utku, Yamaç, Kutay, Koray, Karan, Erdem ahhh oğlum olaydı isim kolaydı bana da kız ismi bulmak zor geliyor hiçbirini beğenmiyorum.
Evet göbüşler birkaç haftaya nasıl görünecekler bakalım ^^Bazılarınında ılerde olmus bakalım :)
tepki olarak kalp koyamadığım için dandik bir muhteşem koydum, idare et <3Ağlattın ama öyle ağlatma değil güzel ağlatmaBen galiba bunu doğana kadar sesli soyleyemeceğim ama o gün geldiğinde gerçekten Deniz koyacağım.
Bana güzel bir duygu verdi mesajın, değişik bir duygu tarif edemiyorum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?