2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Haha şimdiden hareket mii çok güldüm buna ben o çizgiyi çok sevdim ya ay birde kavunun büyük hali mi maaşallah ya kaç.haftalıktı canım
Kız gülme nefesimi tutuyorum belki bişiler kıbırdar nefesim yüzünden görmem diye bide üçüncü yani ilk bebekte her dk hastanedeydim 13haftalık ama baya belirgin arkadaşlar dışardan görünce kız daha şimdiden karnın nasıl çıkmış diyorlar

Kızlar size bi sorum olacak geçen cuma günü ve bu akşam iç çamaşırımda su gibi ıslaklık var kokusuz renksiz ama su gibi ıslak baya akıntı olsa beyaz okur diyorum içime kuşku düşüyor sızıntı felan mı var diye böyle olan var mı

Arden, Eren, Emre, Utku, Yamaç, Kutay, Koray, Karan, Erdem ahhh oğlum olaydı isim kolaydı bana da kız ismi bulmak zor geliyor hiçbirini beğenmiyorum.

Diğer gruplarda okuduğum kadarıyla su gibi akıntı için normal diyorlar, allah korusun korktuğunuz gibi sızıntı olsa yapış yapış olurmuş anlaşılırmış.

Evet, geçen kontrolümde doktorum bazı hamilelerde aşırı akıntı olur normaldir dedi ama enfeksiyon olabilir mi diye yine de baktı. Sızıntı olduğunu düşünmüyorum ama doktorunuza sorun bir dahaki kontrolde.

Deniz'i çok seviyorum ama onu ilk kaybettiğim bebegim için düşünmüştüm, acaba kötü olur mu diye düşünüyorum
Sevgili Sterne, bir kere daha Deniz konusu açılmıştı o zaman da söylemiştin ve ben içimden demiştim ki belki hamilelik psikolojisiyle koymak istemez korkar ama doğurunca fikri değişir, ilk bebeğini de böylece ismiyle yaşatmak ister demiştim. Bilmiyorum biraz böyle romantik bir pencereden de bakıyorum bazen, isme iyi niyetler güzellikler yüklenirse o şekilde ilerleyeceğini düşünüyorum hep. Deniz ismini de çok severim ve ikinci ismim de Deniz. Belki oğlumun da ikinci ismini Deniz koyacağım. Böyle, paylaşmak istedim o zaman da içimde kalmıştı seni üzmek istemediğim için paylaşmamıştım

Ağlattın ama öyle ağlatma değil güzel ağlatma Ben galiba bunu doğana kadar sesli soyleyemeceğim ama o gün geldiğinde gerçekten Deniz koyacağım.
Bana güzel bir duygu verdi mesajın, değişik bir duygu tarif edemiyorum. Teşekkür ederim

tepki olarak kalp koyamadığım için dandik bir muhteşem koydum, idare et <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…