- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 53
- 37
Ben Almanya'nin kuzeyinde oturuyorum ve Kuzeyli almanlarda bir kuzeyli olma gururu vardir. Ordan benim oglum bayagi piyasa yapar yürür diye düsünüyorum. Güzel fikirBiz Poyraz koymayı düşünüyoruz. Kuzeyden esen soğuk rüzgar anlamı.
Ooo havalı bir kombinasyon, hem saygınlık hem yakışıklılık barındırıyor. Bu çocuk can yakar savulun kızlarSorun da bu ya :') o kadar güzel erkek ismi var ki secemiyorum.
Levent Mete nasil sence? Iki isim bakiyorum, ilerde ikisinden birini secer, begendigini günlük kullanir diye.
Kurulma kız durduk yere, bakmamıştır ne bakıcak tek tek bi torba kıyafete. Sen öyle kızınca da savunmaya geçmiştir kadıncağız, insan öyle anlarda hatasını anlayıp bir yerden toparlamaya çalışır daha da beter eder ya durumu öyle olmuş bence tam olarakAynen canım ben de öyle düşünüyorum onu verenin terbiyesizliği kv de bakmadın mı bunlara insan göstermez bile bunları bu yaptıkları evlilik alışverişinden başladı çocukta devam edecek demek ki çok kötü kavga edeceğim az kaldı
benim eşimde ilk günlerde iş yerine sürekli baklava pasta geldiği için bana da söylüyordu kv bir telefon açtım dedim şu oğluna bişi de telefon açmasa haberim olmicak bana söylüyor sürekli kokoreç yemeye gidiyor bana söylüyor dedim yaklaşık yarım saat kocamı azarlayıp ültimatomu verdi. Şimdi benimle diyet listesine uyup sebze yiyorKızlar anneme mesaj attım sonunda çok sinirlendim çünkü söyledim anneme midem bulanıyor oğlun durmadan kızartma vs zararlı şeyleri istiyor, kendime kahvaltı hazırlayacak halim yok ekmege yag suruyorum, ona sigara börekleri kizarityorum her sabah farklı bisi istiyor yoruldum dedim , gına geldi yani 17 yaşında kardeşim anlamıyor halden , odada 4 tane bardak yerde koltukların yanında hep yeter ben onun g.tunu nasıl toplayayım bu halde kazık kadar oldu. Ve ben baştan uyardım bak bana kv geldi halim yok diye evi topladı yemek yaptı dedim. Ona rağmen böyle umarsızca davranıyor. Yemek yapıyorum sevmediği yemek diye disardan yemek falan söyledi dün sinirden kudurucam artık az kaldı.
Ben tasiyorum, ben doguruyorum, o yuzden ismini ben koyuyorum mottomuz.Ooo havalı bir kombinasyon, hem saygınlık hem yakışıklılık barındırıyor. Bu çocuk can yakar savulun kızlar
Eşin tamamen sana mı bırakmıştı isim seçme olayını? Almanya’da iki ismin de söylenişi tuhaf olmuyorsa oğlumuzun ismi hayırlı uğurlu olsun bence
Aynen ben kendim bile alıp giyiyorum ikinci el. Her giydiği ettiği de ikinci el olmayacak sonuçta. Güzel sağlam parçalar varsa giydirilir bence de. Çok sıkıntı etçek bişi değil. Ama dediğin gibi kötü bişi ne ben giyerim ne de başkasına giydiririm.Ben temizse giydiririm sonuçta bebekler çok çabuk büyüyor bazı şeyleri bir kez iki kez giydirilip kaldırılıyor herkes istedigi şekilde giydirir tabi ama kimseye kötü lekeli şeyleri de veremem giydirsin diye çok ayıp ben de veriyorum bazen eski kıyafetlerimi giysi bankasına koyuyorum ama yeni gibi şeyler ve yıkayıp tertemiz koyarım
Benim de kesinlikle ince çizgim pamuk, müslin, organik. Bugün öğrencim hediye getirmiş bana. 2 elbise, 1 tişört şeklinde. Ama kumaşları yumuşak değilYa evet aslında para verilmesi ve kişinin kendi zevkine göre alması çok önemli. Belki senin aldığını beğenmeyecek. Ama aile büyükleri de heves ediyor işte bizler nasılsak. Yıllar sonra ilk kez haneye bebiş gelecek diye onların da içleri kıpır kıpır. Neyse amannn herkes hevesini alsın modundayım. Geçen annem zıbın almış 2 li. Bir baktım 12 aylık diyor
Kadın hayatında ilk kez bebek alışverişi yapıyo tabi ne bilsin. Neyse dedim üstünde %100 pamuk yazıyor önemli olan o. Pamuksuz bişi giydiremem çocuğuma kimse kusura bakmasın. Polyester filan alan olursa giydiremem sırf kaşrımdaki insan mutlu olsun diye.
İyi tarafından bak diyorsunKurulma kız durduk yere, bakmamıştır ne bakıcak tek tek bi torba kıyafete. Sen öyle kızınca da savunmaya geçmiştir kadıncağız, insan öyle anlarda hatasını anlayıp bir yerden toparlamaya çalışır daha da beter eder ya durumu öyle olmuş bence tam olarak
ben valla giriyorum bazen sosyal medyaya. görüntü çıkarsa bakmadan geçiyorum. yoksa ağlıyorum. bu aralar zaten iyice hassaslaştım. hep dua etmeye çalışıyorum onlar için. ben de çok üzülüyorumKızlar normalde burayı sürekli takip ediyorum verilen bilgilerden fardalanıyorum ancak şu katliam başladığından beri içimden bişi yapmak gelmiyor orada bir sürü çocuk bebek katledilirlen gerçekten aşırı huzursuz oldum. Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor aşırı kendimi yıpratan birisi hiç değilimdir öyle bir durumda değilim ama o bebekleri görünce ağlıyorum sürekli. Sosyal medya için beni uyardılar sakın girme diye çok açık fotoğraflar varmış bide onları görsem herhalde bakmıyorum oraya. Şuan kendi bebeğime odaklanamıyorum sürekli kuvözdeki bebekleri gösteriyorlar elektrik verilmezse ölcek diyorlar empati yapınca kötü oluyorum açıkçası sizin moralinizi bozmak için yazmıyorum ama duyarsız da kalamıyorum. Orada katliam varken böyle bencil olmak, normal hayatıma bakmak bencilce geliyor. Bebekler ve çocuklar bunu haketmiyor. Öyle içimi dökmek istedim. Dua edelim inşaAllah o nedenle burdan uzaklaşıyorum hiç girmiyorum bazen. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı, zulüm gören herkesi ve bütün çocukları korusun
Onlar çöptü yani. Allah akıl fikir versin napim imtihan dünyası böyle insanlarla sinaniyorum ben deAynen ben kendim bile alıp giyiyorum ikinci el. Her giydiği ettiği de ikinci el olmayacak sonuçta. Güzel sağlam parçalar varsa giydirilir bence de. Çok sıkıntı etçek bişi değil. Ama dediğin gibi kötü bişi ne ben giyerim ne de başkasına giydiririm.
Biz dusunmuyoruz bile daha, öyle üstüne düşünüp değil de, ben her gece dua ediyorum allahim hayırlı evlat olsun ismi bir anda düşür aklımıza diye, arada bakıyorum tabii ama mesela ayrintili ultrasona bir girelim, tipini bi görelim öyle düşünmeye başlarız diye düşündük bizAllahini seven üstüme erkek ismi atsin. Bundan korkuyordum iste, isim secemiyorum ya bildigin isim secemiyorum. Bu arada ismim Meltem, denizle-rüzgarla alakali bir sey olmasi lazim.
Sakla durumu olmayan birine verirsin kullanmayacaksanBenim de kesinlikle ince çizgim pamuk, müslin, organik. Bugün öğrencim hediye getirmiş bana. 2 elbise, 1 tişört şeklinde. Ama kumaşları yumuşak değil
Canım, çok haklısın. İnsanız ve hissettiklerin çok normal. Ancak duvar örmek gerekiyor. Şu an anca bağış yapabilir ya da dua okuyabiliriz. Başka elden ne gelir ki. HEr gün her anı çile ve dert ile de geçiremeyiz bebeğimiz var karnımızda bize muhtaç.Kızlar normalde burayı sürekli takip ediyorum verilen bilgilerden fardalanıyorum ancak şu katliam başladığından beri içimden bişi yapmak gelmiyor orada bir sürü çocuk bebek katledilirlen gerçekten aşırı huzursuz oldum. Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor aşırı kendimi yıpratan birisi hiç değilimdir öyle bir durumda değilim ama o bebekleri görünce ağlıyorum sürekli. Sosyal medya için beni uyardılar sakın girme diye çok açık fotoğraflar varmış bide onları görsem herhalde bakmıyorum oraya. Şuan kendi bebeğime odaklanamıyorum sürekli kuvözdeki bebekleri gösteriyorlar elektrik verilmezse ölcek diyorlar empati yapınca kötü oluyorum açıkçası sizin moralinizi bozmak için yazmıyorum ama duyarsız da kalamıyorum. Orada katliam varken böyle bencil olmak, normal hayatıma bakmak bencilce geliyor. Bebekler ve çocuklar bunu haketmiyor. Öyle içimi dökmek istedim. Dua edelim inşaAllah o nedenle burdan uzaklaşıyorum hiç girmiyorum bazen. Rabbim bizleri ve evlatlarımızı, zulüm gören herkesi ve bütün çocukları korusun
Yok bebeğim ya. Bugün tam 14 gün oldu. Sabah Dna cı kadına yazdım yine gördü ama cevap yazmadı. Ay inşallah gelsin artık şu sonuç.A Afratafrac senin sonuçtan haber var mı? bugün gelecek bence
Mantıklı kuzumSakla durumu olmayan birine verirsin kullanmayacaksan
Dna cı kadınYok bebeğim ya. Bugün tam 14 gün oldu. Sabah Dna cı kadına yazdım yine gördü ama cevap yazmadı. Ay inşallah gelsin artık şu sonuç.
uu çok iyi motto ha, ben kocama böyle yaklaşayım dedim dedi ki zaten bi çocuğumuz olucak benim söz hakkım olmasın mı. kıyamadım yazıkBen tasiyorum, ben doguruyorum, o yuzden ismini ben koyuyorum mottomuz.
Ben de cok ikna oldum, sanki sonuca bir adim daha yaklasmis gibiyim.
Eeee yani :) tamam biz büyütüyoruz ama onlar olmasa çocikimiz olmazuu çok iyi motto ha, ben kocama böyle yaklaşayım dedim dedi ki zaten bi çocuğumuz olucak benim söz hakkım olmasın mı. kıyamadım yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?