2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardım etsin kuzum o zamana kadar tost, patates ve salatalıkla geçti hayatım
bu üçü varya miğdeme oturuyor resmen ben bunda inanılmaz seçici oldum eşim soruyor canın bişi istiyor mu istediğimi giyemiyorum ki istim kalıyor hepsi yine de şükür rabbim bebeklerimize sağlık versin hepsi onlar için

Eder eder bizim burda 15gün içinde hatta gittiğinde çikolata ye yarım saat 15dk önceden bebişin kıpır kıpır olur görürsün

Nerden kiralanıyor acaba ya bende manuel var elektrikli alacaktım kiralamak da mantıklı

Bende şikayet olarak algılanmasın diye lafımın sonunda bebişmi sağlıklı olsun diyorum bende iki çocuğumda tedavi gördüm kaldım bu tedavisiz oldu sadece kusmak ah kusmak en sonra kan geliyordu ilacı bıraktığım an yoksa bu günüme şükürler olsun

Doktor kabul eder etmesine konuşursunuz da 24. haftaya kadar göstermeyen çocuk oluyor, garantisi yok yani X haftada yüzde yüz belli olacağının. Sizin yerinizde olsam normal kontrolüm ne zamansa o zaman giderdim

Amin kuzum amin inşallah benim şu haftaya kadar canım hiç birşey istemedi sıfır aşerme eşim de diyor kardeşim de sen ne biçim hamilesin diye

Ben de senin gibiyim canım 14 hafta bitti kusmaya devam aç geziyorum o derece benim bir arkadaşım doğuma gitmeden bir gün önceye kadar kusuyormus umarım biz de onlardan degilizdir

Nerden kiralanıyor canım hiç duymadım

Amin kuzum amin inşallah benim şu haftaya kadar canım hiç birşey istemedi sıfır aşerme eşim de diyor kardeşim de sen ne biçim hamilesin diye
Valla diyeydin hazır olun gümbür gümbür geliyorum diye

Ben de senin gibiyim canım 14 hafta bitti kusmaya devam aç geziyorum o derece benim bir arkadaşım doğuma gitmeden bir gün önceye kadar kusuyormus umarım biz de onlardan degilizdir
İlaç kullan hiç olmazsa kusmazsın miğdem bulanmaya devam ama çıkmıyor bişiler miğdemde kalıyor kustugumda artık kan geliyordu ilaca mecburum belli

Ben de ikinci el alacağım çoğu şeyi

Nerden kiralanıyor acaba ya bende manuel var elektrikli alacaktım kiralamak da mantıklı
Valla izmir de ege üniversitesi karşısında bir yer varmış. Bulunduğunuz şehri google a yazıp kiralama diye aratın bakalım ne çıkacak.

Offf benimde geçmiyor geçmiyoooorrr bugün çok kötü kustum yine o kadar yoruyor ki hayat enerjim sıfırlanıyor yaa artık bitsin nolur Tüp bebek ilaclarindan sanıyordum onları da bıraktım hala devam ediyor cildiiriiciimm

Doktor kabul eder etmesine konuşursunuz da 24. haftaya kadar göstermeyen çocuk oluyor, garantisi yok yani X haftada yüzde yüz belli olacağının. Sizin yerinizde olsam normal kontrolüm ne zamansa o zaman giderdim
O da doğru ama ben şartladım kendimi 20leri düşünemiyorum bile

Teşekkür ederim anlatmak istediğim tam olarak buydu,anlaşılmak iyi geldi

İkinci el güzel şeyler var ama bazı ürünlerde iki
Allah nasip ederse ikinci çocuğu da istiyorum o yüzden temel şeyleri sağlam olsun diye yenisini alırım ama diğer ufak tefek parçaları hatta fotoğraf çekilmelik kıyafetini ikinci el almayı düşünüyorum

Canım sana çok geçmiş olsun ben de bi saat önce kahvaltimi yapıp çıkmıştım bir anda ne olduğunu anlamadım bugün çantamı fulleyip çıktım şeker kraker çizi çikolata su inşallah tekrarı olmaz bu kadarla o korku yetti bana

Evet 10. Güne kadar bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…