2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar göğsünüzdeki şişlik sertlik gittimi bennde şimdi farkettim eski haline dönmüş gibi dokunamıyodum sertlikten şişlikten ama geçmiş
Benim hiç sertleşmedi ama üç katına falan çıktı. Hala uçları acıyor. Baya deforme oluyormuş cidden vücut. sağ salim kucağıma alayım bebişi en kısa zamanda düzelttiricem

Son düzenleme:
Evett kasılma değil de çekilme gibi benim. Ya ben mi çok tasasızım endişelendiğiniz her şeyi belki fazlasını yaşıyorum evet bende de var demeye yetişemiyorum bazen
Aynen gerinirken falan daha çok hissederim, midemden göbek deligime kadar kaslarım geriliyor

Bende olmuştu gerilme gibi doktora sordum rahim genişliyor dedi ondan dolayı oluyor bebeğim kordonu falan bunlardan dolayı hissediyorsun dedi bebek tekmesi öyle bişi ki asla tarifi yok iki çocuğum oldu ikisinde de birden toplum içinde geldi ve tepkim ay oldu yani ciddi bi hissetme oldu öyle karıncalanma gibi değil bunu da demek istedim ogünü sabırsızlıkla bekliyorum

Aynen gerinirken falan daha çok hissederim, midemden göbek deligime kadar kaslarım geriliyor
Başta dedim bebiş mi acaba ama çok erkenmiş. 18den önce hissedilmezmiş ilk gebelikte.İyiyim iyiyim dedim dedim beş dakikadır kasıklarıma bir sancı saplandı. Regl dönemimde bile bu kadar olmazdı ilk defa oldu

Kızlar göğsünüzdeki şişlik sertlik gittimi bennde şimdi farkettim eski haline dönmüş gibi dokunamıyodum sertlikten şişlikten ama geçmiş
Ağrım ilk aylar gibi değil evet o zamanlar zonkluyordu resmen

Aa göbüşlere izin verin çıksınlar artık bir zahmet. Gazdan,sudan değil. Artık göbek değil bebek diyebiliriz bence
Ay diyelim bugün bi anne çocuğun yanından geçtim çocuk annesine aaa bak hamile dedi güldüm iyi şişko demediğine göre hamileye benziyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…