- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Benim hiç sertleşmedi ama üç katına falan çıktı. Hala uçları acıyor. Baya deforme oluyormuş cidden vücut. sağ salim kucağıma alayım bebişi en kısa zamanda düzelttiricemKızlar göğsünüzdeki şişlik sertlik gittimi bennde şimdi farkettim eski haline dönmüş gibi dokunamıyodum sertlikten şişlikten ama geçmiş
Haa eklıymıssın canım yanlıs anlamısım:)Oğlan üstüne oğlan geliyor maşallah, sağlıkla gelsin hepsiOğul hanedanımıza bir kişi daha ekleyelim lütfen +1
Aynen gerinirken falan daha çok hissederim, midemden göbek deligime kadar kaslarım geriliyorEvett kasılma değil de çekilme gibi benim. Ya ben mi çok tasasızım endişelendiğiniz her şeyi belki fazlasını yaşıyorum evet bende de var demeye yetişemiyorum bazen
Bende olmuştu gerilme gibi doktora sordum rahim genişliyor dedi ondan dolayı oluyor bebeğim kordonu falan bunlardan dolayı hissediyorsun dedi bebek tekmesi öyle bişi ki asla tarifi yok iki çocuğum oldu ikisinde de birden toplum içinde geldi ve tepkim ay oldu yani ciddi bi hissetme oldu öyle karıncalanma gibi değil bunu da demek istedimKızlar göbek deliği hizanızda yani daha aşağıda değil kasılmaya benzer şeyler hissediyor musunuz? Çok hafif beni rahatsız etmiyor ama bugün böyle bir his var bende, unuttum bu haftaları acaba rahim genişlemesi mi yoksa korkmalı mıyım ya?
Geçen haftalarda mart annelerinde bi kız vardı böyle kasılmayı hisseden sancısı çıkmıştı sonra nst’da ondan dolayı aklıma takıldı.
Başta dedim bebiş mi acaba ama çok erkenmiş. 18den önce hissedilmezmiş ilk gebelikte.İyiyim iyiyim dedim dedim beş dakikadır kasıklarıma bir sancı saplandı. Regl dönemimde bile bu kadar olmazdı ilk defa olduAynen gerinirken falan daha çok hissederim, midemden göbek deligime kadar kaslarım geriliyor
Benimde öyle oldu 13olacagım yeni ben çok su içtim diye düşünüyorumKızlar bir karnım çıktı 14+0 dayım heralde 2 gundur kabızım ondan mıdır ya da bu ara karın mı buyuyor
Ağrım ilk aylar gibi değil evet o zamanlar zonkluyordu resmenKızlar göğsünüzdeki şişlik sertlik gittimi bennde şimdi farkettim eski haline dönmüş gibi dokunamıyodum sertlikten şişlikten ama geçmiş
Aa göbüşlere izin verin çıksınlar artık bir zahmet. Gazdan,sudan değil. Artık göbek değil bebek diyebiliriz benceBenimde öyle oldu 13olacagım yeni ben çok su içtim diye düşünüyorum
Cok au ıcıyorum ama cok ta bosaltıyorumBenimde öyle oldu 13olacagım yeni ben çok su içtim diye düşünüyorum
Adıyla yaşasın çok güzel maşallah
Ay diyelim bugün bi anne çocuğun yanından geçtim çocuk annesine aaa bak hamile dediAa göbüşlere izin verin çıksınlar artık bir zahmet. Gazdan,sudan değil. Artık göbek değil bebek diyebiliriz bence
HahahahahhahahahsAy diyelim bugün bi anne çocuğun yanından geçtim çocuk annesine aaa bak hamile dedigüldüm iyi şişko demediğine göre hamileye benziyorum diye
kız soda içsem geçer miCok au ıcıyorum ama cok ta bosaltıyorum
Ben kabızlıgımı az once bitirdim ondanmıs sanırım bırazda
Vallahi ben kayısı kurusu yedım 5 6 tane hemen gectı:)kız soda içsem geçer milimonlu ama sade değiş
Hahahahahhahahahs
Aaaa evet annem demişti yarın alim bariVallahi ben kayısı kurusu yedım 5 6 tane hemen gectı:)
Ben de 2 hafta sonrakı dugune takım aldım duba gibi oldum normalde zayıfım ınsallah 2 haftaya gelir bedeniAy diyelim bugün bi anne çocuğun yanından geçtim çocuk annesine aaa bak hamile dedigüldüm iyi şişko demediğine göre hamileye benziyorum diye
Kusanlara çok üzülüyorum ben sünnete kadar alacağım kiloyu ilk üç ay aldımartık gülelim ya vallahi kusmalar bitsin artık tadını çıkaralım aminnnnnnnn
Kız iki haftaya tam netleşir bebiş dışardanBen de 2 hafta sonrakı dugune takım aldım duba gibi oldum normalde zayıfım ınsallah 2 haftaya gelir bedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?